Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזהים 206 GTI ? +דיון מול קליאו ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב, ייתכן מצב של בלימה חריפה בסיבוב כתגובה למצב חירום.

מה, כמו ספין בכניסה לכיכר של נס הרים?

ובנוגע לקליאו - באמת יש לה בעיה עם ה-ABS שנכנס מאוד מהר ובברוטליות, ומוציא כל שמץ של יכולת בלימה והיגוי (בדיוק הפוך ממה שהוא אמור לעשות). הרגשתי את זה על בשרי וכן אני מכיר אישית כמה בעלים של מכונית כזאת שהרגישו את זה טוב טוב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני טוען שהמערכת ABS בקליאו ספורט פועלת באופן לא יעיל, בוודאות.

זה מפתיע והפתיע גם נהגים מנוסים, חוץ מכמובן מר זורע שהוא אף פעם לא בלם/בולם/יבלום ביציאה מפניה למשל או עמוק לתוך הפניה.

קורס ג'ימיקאנות התקיים לפני שנה וחצי באלטרנטיבי.

תראה, כל התערבות של ABS בנהיגה אגרסיבית היא לא רצוייה, בגלל הפגימה באיזון הרכב.

גם בלימה 'עמוק לתוך פנייה' אסור שתהיה מלווה בתגובה של ה-ABS. אם ה-ABS נכנסת לפעולה בשלב זה זה אומר שהנהג בלם חזק מדי לקראת סוף הבלימה ונעל גלגלים.

מצב של בלימה ביציאה מפנייה שלא כתוצאה ממצב חירום לא מובן לי, אלא אם זו היתה כוונתך.

לגבי היעילות של ה-ABS בקליאו ספורט, את המבחן הראשון היא עוברת מצויין - לא נכנסת לפעולה מוקדם מדי. גם את השני, מפסיקה לפעול מייד עם התאמת עוצמת הבלימה. מעבר לזה, לא יצא לי לנסות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה, כמו ספין בכניסה לכיכר של נס הרים?

ובנוגע לקליאו - באמת יש לה בעיה עם ה-ABS שנכנס מאוד מהר ובברוטליות, ומוציא כל שמץ של יכולת בלימה והיגוי (בדיוק הפוך ממה שהוא אמור לעשות). הרגשתי את זה על בשרי וכן אני מכיר אישית כמה בעלים של מכונית כזאת שהרגישו את זה טוב טוב...

רוני

אההה, לא נכון.

הספין בכניסה לכיכר נבע (אני מנחש) מהמעבר מעלייה למישור (העברת משקל קדימה) ונהג שהוא לא מי יודע כמה.... :wink:

פורסם
אני טוען שהמערכת ABS בקליאו ספורט פועלת באופן לא יעיל, בוודאות.

זה מפתיע והפתיע גם נהגים מנוסים, חוץ מכמובן מר זורע שהוא אף פעם לא בלם/בולם/יבלום ביציאה מפניה למשל או עמוק לתוך הפניה.

קורס ג'ימיקאנות התקיים לפני שנה וחצי באלטרנטיבי.

תראה, כל התערבות של ABS בנהיגה אגרסיבית היא לא רצוייה, בגלל הפגימה באיזון הרכב.

גם בלימה 'עמוק לתוך פנייה' אסור שתהיה מלווה בתגובה של ה-ABS. אם ה-ABS נכנסת לפעולה בשלב זה זה אומר שהנהג בלם חזק מדי לקראת סוף הבלימה ונעל גלגלים.

מצב של בלימה ביציאה מפנייה שלא כתוצאה ממצב חירום לא מובן לי, אלא אם זו היתה כוונתך.

לגבי היעילות של ה-ABS בקליאו ספורט, את המבחן הראשון היא עוברת מצויין - לא נכנסת לפעולה מוקדם מדי. גם את השני, מפסיקה לפעול מייד עם התאמת עוצמת הבלימה. מעבר לזה, לא יצא לי לנסות...

לגבי המצב ה-I בלימה ביציאה מפניה - אם כוונתי לא הובנה, הכוונה לבלימת חירום.

לגבי המצב ה-II יש שיחלקו על דעתך.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
לגבי המצב ה-II יש שיחלקו על דעתך.

יש גם כאלה שחושבים שאמריקאיות הן מכוניות "יציבות".

אין מצב בנהיגה ספורטיבית בו מתגברת עוצמת הבלימה לקראת סופה, אלא אם מדובר 'בהתקלה' מהסוג הלא רצוי. בלימה נכונה מתחילה חזק ונחלשת ככל שהמהירות יורדת. שימוש בבלימה בסיבוב לצורך איזון הרכב הוא שימוש עדין.

פורסם

אוקיי, מה שאתה בא ואומר זה שקליאו ספורט נהגתה,תוכננה ויוצרה לנהגים מופלאים שלא שוגים אף פעם ? (כמוך למשל?)

אני בא וטוען אחרת, יש בעיה במערכת הבלימה בקליאו ספורט (מבלי להכנס לפרטים איפה היא נעוצה abs,ebd) צריך להיות מודעים לבעיה הזאת, להגיד שהיא מושלמת זה פשוט לא נכון.

אני יוצא עוד כמה דקות לסופ"ש בצפון כך שאם אני לא אני מספיק להגיב אין בכך התעלמות :wink:

פאק ! אני בן 31 היום... :shock::?:cry:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אוקיי, מה שאתה בא ואומר זה שקליאו ספורט נהגתה,תוכננה ויוצרה לנהגים מופלאים שלא שוגים אף פעם ? (כמוך למשל?)

אני בא וטוען אחרת, יש בעיה במערכת הבלימה בקליאו ספורט (מבלי להכנס לפרטים איפה היא נעוצה abs,ebd) צריך להיות מודעים לבעיה הזאת, להגיד שהיא מושלמת זה פשוט לא נכון.

אני יוצא עוד כמה דקות לסופ"ש בצפון כך שאם אני לא אני מספיק להגיב אין בכך התעלמות :wink:

פאק ! אני בן 31 היום... :shock::?:cry:

מז"ט. :p

קשיש :shock:

או שתתווכח לגופו של עניין או שנעזוב את הוויכוח.

כל מכונית שתנהג, קליאו או אחרת, עם ABS או בלי, לא תגיב טוב לשגיאת נהיגה, כמו הגברת עוצמת הבלימה עד כדי נעילה בסיבוב. נכנס לך ABS לפעולה באמצע הסיבוב, טעית טעות טועים טעויות. כן זה קורה (גם לי), כן זו יכולה להיות בעייה, לא, זה לא ספיציפי לקליאו.

להגיד שיש בעייה לא מוגדרת, אבל שצריך להיות מודעים לה, למרות שלא ניתן להגדיר מה גורם לה ומתי היא באה לידי ביטוי זה לא רציני. אם אתה בסה"כ חוזר על דברים של אחרים אז שוב אליהם ושאל למה הם התכוונו. אם במקהר זה דני.ג. אז אני דווקא מאוד מעוניין לשמוע את חוות דעתו.

פורסם
הבעיה לא טמונה ב-abs אלא ב-ebd ששולח יותר מדי כח בלימה אחורה.

לכן כאשר מנסים לבלום בסיבוב (מי בכלל מנסה לבלום בתוך סיבוב??) כאשר ה-abs מחובר הבלימה תהיה חרא. לעומת זאת כאשר ה-abs מנותק, הזנב יעוף לקיביני והלאה.

אגב ביצועי מנוע- באותו יום ניסויים במנחת שלומי גנב את הזינוק. ראיתי את זה בוידיאו של בנדר.

ירון.

גם לסוף דעתך אני לא יורד.

האם כשאתה אומר ABS מחובר אתה מתכוון לפועל?

האם ההנחה שהזנב יעוף בבלימה עם ABS מנותקת זה בגלל שה-EBD לא יעבוד כלל(כלומר, יש מצב שהאחוריים ינעלו) או מסיבה אחרת?

כן, מחובר אני מתכוון לפני שהפיוז של ה-abs הועבר למקום ריק בתא הפיוזים.

שלומי כתב:

אני מעוניין לראות את הוידאו הזה, כבר היינו בויכוח הזה .

אתה יודע מה, גם אם כן גנבתי במאית, אם התחלנו בראשון וסיימנו את המאוץ ב רביעי, הקליאו היתה צריכה להיות איזה 200 מטר לפני לפי מה שאתם אומרים, מעניין שזה לא קרה ומי שסיים ראשון זה בכל זאת אני.

ושוב, אם יש לך את הוידאו, אני אשמח לראות אותו ואתה יודע מה, אולי להוכיח לכולם כמה הם טועים.

הוידיאו אצל בנדר, אתה מוזמן לבקש ממנו לראות, ולא גנבת מאית, אלא זינקת הרבה לפני כולם.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

עזוב אותך משטויות ודיאו (בקליאו צריכים לדעת לנהוג )

אני מזמין אותך איישית !!! שלומי גם עם הMI

אני רוצה לראות איך בדיוק 206 יותר חזקה מקליאו

בכל מצב ?

בוא נסגור את הסיפור הזה סופי

אגב איך 206 עם הונדה קופה ESI ? בקו ישר כמובן !!!

cliosport172 mk1 lower50 mm

פורסם

בכל מצב ?

אני רק רוצה להזכיר לך שבידניות יש מצב להכל... זה ממש תלוי בנהג, אני יכול לומר מנסיון עם קליאו ספורט, בבדיקות מעטות שיצא לי לעשות מול קליאו ספורט היו הבדלים ממש גדולים בין שני נהגים שונים, כלומר אם היו בודקים אחד מול השני, אחד היה לוקח בהפרש לא קטן וזה אותו רכב... למהן ההגינות אני אציין שהאחד היה MK1 והשני 2... אבל זה עדיין לא סיבה לכזה הבדל לדעתי.

סתם שתדע... וחוץ מזה... מה זה נהפך להיות פה מקס טיונינג ???

ינון.

פורסם

בקשר לדיון שהתפתח בנושא 206 VS קליאו ספורט

זה לדעתי דיון די מיותר כל אחד והעדפות והצרכים שלו לקליאו יש את היתרונות שלה לעומת

ה206 ל206 יש את היתרונות שלה לעומת הקליאו וכל אחד בוחר מה שמתאים לו

בקשר לברקסים לקליאו יש ברקסים מצוינים חוץ מבעיה (משמעותית) בABS הבעיה נפוצה בבלימה

חזקה על כביש משובש קלות שם הABS נכנס לפעולה אני בכל אופן שוקל להעביר את הפיוז שלו

למקום של כבוד בבית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
בקשר לדיון שהתפתח בנושא 206 VS קליאו ספורט

זה לדעתי דיון די מיותר כל אחד והעדפות והצרכים שלו לקליאו יש את היתרונות שלה לעומת

ה206 ל206 יש את היתרונות שלה לעומת הקליאו וכל אחד בוחר מה שמתאים לו

בקשר לברקסים לקליאו יש ברקסים מצוינים חוץ מבעיה (משמעותית) בABS הבעיה נפוצה בבלימה

חזקה על כביש משובש קלות שם הABS נכנס לפעולה אני בכל אופן שוקל להעביר את הפיוז שלו

למקום של כבוד בבית

קודם כל, לכל ABS בעייה בכביש משובש.

דבר שני, א-ל תוציא את הפיוז. אני לא בטוח שה-EBD תפעל ללא ה-ABS ולא משוכנע שיש ל-EBD גיבוי מכני. ללא EBD וללא גיבוי מכני הגלגלים האחוריים עלולים להנעל תחת בלימה, מצב מסוכן ביותר....

פורסם

בכל מצב ?

אני מציע שנוריד ונמדוד את הגודל, הרבה יותר טוב ! וגם חוקי !

בכל מקרה, תחזור אחורה להודעה הראשונה שכתבתי ותראה מה רשום שם :

הקליאו יותר מהירה נקודה !

נגד גברבר מסוקס עם הודנא קופה לא מדדתי עדיין, אבל אומרים שאלה עם ההונדות , יש להם כלי כלי .

פורסם

מה ההבדלים (חוץ ממראה חיצוני) בין הקליאו MK1 לMK2? ולמה טוענים שה MK1 הרבה יותר מהנה?

second is the first looser

פורסם
עזוב אותך משטויות ודיאו (בקליאו צריכים לדעת לנהוג)

בכל מצב ?

אני מציע שנוריד ונמדוד את הגודל, הרבה יותר טוב ! וגם חוקי !

בכל מקרה, תחזור אחורה להודעה הראשונה שכתבתי ותראה מה רשום שם :

הקליאו יותר מהירה נקודה !

נגד גברבר מסוקס עם הודנא קופה לא מדדתי עדיין, אבל אומרים שאלה עם ההונדות , יש להם כלי כלי .

עזוב שלומי, תגיד תודה שנהגת ב-206. אם היית נוהג בקליאו היית חושף איך אתה לא יודע לנהוג :lol:

• תוכן חדש...