Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזהים 206 GTI ? +דיון מול קליאו ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהשוואה שנעשתה במנחת בין הקליאו שלי ל206 של שלומי, השתתפו עוד מספר כלי רכב. באופן מפתיע, שלומי ניצח את כולם חוץ מאשר את הקליאו (גם את ה106GTI) בפער ניכר, והיחיד שהצליח לעקוף את שלומי היה אני עם הקליאו. אם תגידו לי שה-206 כ"כ חזקה שהיא עושה ביה"ס לכל המכוניות האחרות (כולל ה106GTI של זרזיר) סבבה.

אבל מאחר וכולם ראו + וידאו, שה-206 היתה רכב שלם לפני כולם בזינוק, אז הקליאו דווקא נתנה לה חזק מאד בראש כאשר עקפה אותה למרות היתרון העצום בזינוק.

קודם כל, לא עקפת אותי בשום מצב, הגעתי ראשון חבל שאתה לא מדייק.

דבר שני, הוידאו של בנדר הוא בכלל של הפתיחה מעמידה שעשינו אחרי זה, זה שזורע מדמיין שהוא ראה את הוידאו (כמו דברים אחרים שהוא מדמיין) זה משהו אחר.גם אתה לא ראית את ה"וידאו" , תקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, אם מגלגול ב 20 קמ"ש לא הצלחת לעקוף אותי עד כ 140-150 , זה רק מוכיח את טענתי, הקליאו מהירה יותר, ההבדל לא כזה גדול וחבל שאתם מתעסרים עם קטנות .

הרי זה מה שאמרתי מלכתחילה.

אני ראיתי את הוידיאו מגלגול. אל תכפיש את שמי ותגיד שאני קשקשן "מדמיין" כהגדרתך. הכפשת שמות תעשה במקום אחר, כרגיל דיון ענייני איתך הוא בלתי אפשרי מפני שבן אדם כמוך חייב לרדת לפסים אישיים ולהכפיש אנשים אחרים.

מכאן אני מבין שבפורום הזה לא יכול להיות דיון ענייני, עם הנהלה כזו, שמאשרת לכתוב לכלוכים והכפשות כמו ששלומי כתב (בעצם ההנהלה זה שלומי... אז אין מה לעשות) לא פלא שרמת הפורום היא כפי שהיא. חודשים ארוכים שלא השתתפתי פה בדיון מעניין עד עכשיו, וגם אותו היה חייב אדון שלומי להפוך לדיון הנוגע באנשים ולא בעניין עצמו.

אני לא מוכן לכתוב בפורום בו נותנים לגיטימציה לדברים שתיארתי למעלה לקרות.

תבלו.

ירון זורע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהשוואה שנעשתה במנחת בין הקליאו שלי ל206 של שלומי, השתתפו עוד מספר כלי רכב. באופן מפתיע, שלומי ניצח את כולם חוץ מאשר את הקליאו (גם את ה106GTI) בפער ניכר, והיחיד שהצליח לעקוף את שלומי היה אני עם הקליאו. אם תגידו לי שה-206 כ"כ חזקה שהיא עושה ביה"ס לכל המכוניות האחרות (כולל ה106GTI של זרזיר) סבבה.

אבל מאחר וכולם ראו + וידאו, שה-206 היתה רכב שלם לפני כולם בזינוק, אז הקליאו דווקא נתנה לה חזק מאד בראש כאשר עקפה אותה למרות היתרון העצום בזינוק.

קודם כל, לא עקפת אותי בשום מצב, הגעתי ראשון חבל שאתה לא מדייק.

דבר שני, הוידאו של בנדר הוא בכלל של הפתיחה מעמידה שעשינו אחרי זה, זה שזורע מדמיין שהוא ראה את הוידאו (כמו דברים אחרים שהוא מדמיין) זה משהו אחר.גם אתה לא ראית את ה"וידאו" , תקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, אם מגלגול ב 20 קמ"ש לא הצלחת לעקוף אותי עד כ 140-150 , זה רק מוכיח את טענתי, הקליאו מהירה יותר, ההבדל לא כזה גדול וחבל שאתם מתעסרים עם קטנות .

הרי זה מה שאמרתי מלכתחילה.

אני ראיתי את הוידיאו מגלגול. אל תכפיש את שמי ותגיד שאני קשקשן "מדמיין" כהגדרתך. הכפשת שמות תעשה במקום אחר, כרגיל דיון ענייני איתך הוא בלתי אפשרי מפני שבן אדם כמוך חייב לרדת לפסים אישיים ולהכפיש אנשים אחרים.

מכאן אני מבין שבפורום הזה לא יכול להיות דיון ענייני, עם הנהלה כזו, שמאשרת לכתוב לכלוכים והכפשות כמו ששלומי כתב (בעצם ההנהלה זה שלומי... אז אין מה לעשות) לא פלא שרמת הפורום היא כפי שהיא. חודשים ארוכים שלא השתתפתי פה בדיון מעניין עד עכשיו, וגם אותו היה חייב אדון שלומי להפוך לדיון הנוגע באנשים ולא בעניין עצמו.

אני לא מוכן לכתוב בפורום בו נותנים לגיטימציה לדברים שתיארתי למעלה לקרות.

תבלו.

ירון זורע.

מה אתה מתנפח ככה, כולה אמרתי שטעית בסרטון, זה מה שגורם לך לפרוש, בגלל זה ה"הנהלה" ממררת לך את החיים, מסכן ...

האיומים האלה ממש מרטיטים את ליבי, אני לא בטוח שאני אשן בלילה.

דבר שני, אם אתה משיג את הוידאו, אני אישית מפרסם הודעה דביקה עם התנצלות על זה שקראתי לך מדמיין...

פורסם

מעט מספרים:

206 GTI - מאוץ 0-60 מייל שעה 7.4 שניות

מאוץ 0-100 מייל שעה 21.4 שניות

קליאו 172 דור ראשון - מאוץ 0-60 מייל שעה 6.6 שניות

מאוץ 0-100 מייל שעה 18.2 שניות.

הנתונים הנ"ל על פי מדידה שערכו לרכבים שנמצאו אצלם במבחני דרך ולא ע"פ נתוני יצרן.

לדעתי המספרים מדברים בעד עצמם.

כמו כן ה- EVO מדרג את ה- 172 דור ראשון ודור שני גבוהה יותר הה- 206 כרכב לחובב הנהיגה על פי סידרת מבחנים קבועה שהם עורכים לרכבי המבחן.

ללא קשר למספרים היבשים ולמרות שלא יצא לי לנהוג ב- 206 GTI, אני משוכנע שהוא רכב ספורטיבי ראוי ומהנה.

אני משוכנע שאין מחלוקת בין חברי הפורום שפיזו סיטרואן יודעים לייצר מכוניות ראויות לחובבי ההגה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אוקיי כל הבאלגן הזה וההשוואה בין ה206 לקליאו לדעתי לא שווה כי הקליאו טובה יותר.

פשוט צריך לחכות ל206RC ולראות עם בכלל הקליאו תיתן פייט לRC

אם אתם שואלים אותי אז לא נראה לי :lol:

פורסם
אוקיי כל הבאלגן הזה וההשוואה בין ה206 לקליאו לדעתי לא שווה כי הקליאו טובה יותר.

פשוט צריך לחכות ל206RC ולראות עם בכלל הקליאו תיתן פייט לRC

אם אתם שואלים אותי אז לא נראה לי :lol:

התפרסם לא מזמן מבחן השוואתי ב-EVO בין ה- 206GTI 180 כ"ס לבין הקליאו CUP (גרסה ממוקדת נהג,קלה והפחות מאובזרת של ה- 172).

תוצאות המבחן שיקפו יתרון ברור ל- CUP.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

כל מילה של דני - "סלע"!

כמובן אני מתיחס להארות לגבי התנהגות הקליאו ספורט במצב של החלקה צידית... ופעולת הABS בעת בלימה.

הארה או תיזכורת לצורך הענין ....

*פעולת מערכת הABS אמורה לאפשר שינוי כיוון בעת בלימה באמצעות בקרה והפעלת מכלולי הבלימה לסרוגין עם הפסקות למניעת נעילת הגלגלים.

*אם מערכת הABS פועלת בצורה לא רצויה בעת פניה ובלימה, יש לנתח מס' פרמטרים היכולים לעזור ולאפשר יעילות בלימה (באופן דגרסיבי או פרוגרסיבי)...

*.באיזה שלב בוצעה הבלימה?

1.לפני כניסה לעיקול

2.בעת הכניסה לעיקול\פניה

3.בתוך העיקול\פניה....

4.האם באחד מהשלבים הורד מהלך - אתם יודעים,בעת בלימה יש העברת משקל וע"י הורדת מהלך אנו יכולים לאזן את המשקל (באמצעות כח המנוע) על מנת להיות במגבלות הכוחות הפיסיקליים.

ואם רוצים להיות בדרך הנכונה ...יש לבחון את מצב הצמיגים, איפיונם:

כיווניים, אסימטריים וכו'...ואף החלפתם בהתאם .

"המתכון" הזה איפשר לי בשני מיקרים לשלוט בצורה יעילה על הרכב ע"י בלימה ופעולת ה ABS ,בעת שינוי כיוון במצבי "חרום" וע"י כך מניעת תאונה!

webmaster http://www.carinfocus.com

פורסם
התפרסם לא מזמן מבחן השוואתי ב-EVO בין ה- 206GTI 180 כ"ס לבין הקליאו CUP (גרסה ממוקדת נהג,קלה והפחות מאובזרת של ה- 172).

תוצאות המבחן שיקפו יתרון ברור ל- CUP.

זה לא מה שהיה ב- Top Gear במבחן בין מיני קופר S WORKS קליאו ו 206

נבחרה ה מיני בעיקר בדלל שלדה ומנוע עדיפים.

אחריהם ה 206 ובמקום שלישי הקליאו.

במבחן ה206 מהירה מאוד בכבישים מפותלים אבל מרגישה פחות ספורטיבית בעיקר במסלול. כחבילה מבחינת מחיר ה 206 עדיפה.

כמה טוב שיש בחירה וכל אחד יקנה את מה שמתאים לו

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

"המתכון" הזה איפשר לי בשני מיקרים לשלוט בצורה יעילה על הרכב ע"י בלימה ופעולת ה ABS ,בעת שינוי כיוון במצבי "חרום" וע"י כך מניעת תאונה!

היי קוסם, אתה זוכר שסיפרת לי על ההבדלים בין הצמיגים הכיווניים וכולי? האם תוכל להרחיב בנושא גם כאן? או שאולי יש לך מאמר מוכן...

תודה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כל מילה של דני - "סלע"!

כמובן אני מתיחס להארות לגבי התנהגות הקליאו ספורט במצב של החלקה צידית... ופעולת הABS בעת בלימה.

הארה או תיזכורת לצורך הענין ....

*פעולת מערכת הABS אמורה לאפשר שינוי כיוון בעת בלימה באמצעות בקרה והפעלת מכלולי הבלימה לסרוגין עם הפסקות למניעת נעילת הגלגלים.

קודם כל, אני מצטרף לבקשה של רוני לגבי השפעת סוג הצמיגים על פעולת ה-ABS.

מעבר לכך, כניסת לפעולה של ה-ABS בשימוש בבלם בזמן החלקה יכולה להיות מבורכת (מאפשרת היגוי) אך גם פוגמת ביכולת הנהג לאזן את משקל המכונית במצב זה באמצעות שימוש בבלם (ה-ABS מונע העברת משקל ללפנים). ברור שכאשר שמטרה היא האטה ביציאה מפנייה והתחמקות ממכשול אין בכך פגם רציני, כי הרי אין בכוונת הנהג להמשיך את החלקת הזנב במקרה זה.

אבל האם אין בעייה זו משותפת לכל המכוניות בעלות ה-ABS ולא רק ספיציפית לקליאו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...