Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר + חלב, לא בריא ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלוהים הוא אל כל גוים (זה כתוב).

נא, אל תצטטו מאיזה "ספק פתגם ספק פסוק" שאתם מכירים, וגם זה בספק, בלי להבין את עומקם של דברים.

אפילו שזה עושה רושם.

dirty old man

need love too

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מצטער מראש על ההברות הבלתי ברורות שיצאו מפי:

האאא???:bugeyed: :bugeyed: :bugeyed:

רשמית בטופ טן של הדברים ההזויים ששמעתי בוודאי .כי אתה לא מבין כלום בדת , אם היית מבין זה לא היה הזוי . אבל ע"מ למנוע וויכוח אשאיר אותך בבורותך כלפי הדת (אני מבין שזה גם רצונך ) .

ולמי שאמר שאלוקים הוא של כולם ,אתה צודק, יש רק "בעיה" אחת , שהיות שהוא של כולם הוא גם קבע מה הולך לכול אחד בנפרד . והמבין יבין , ומי שאינו רוצה להבין יכול לצחוק/לזלזל כאוות נפשו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אכילת חלב עם בשר מזיקה מאוד!

כל פעם שאכלתי בשר ביחד עם חלב, לקיתי בקוצר נשימה. על כן, יודע אני, שהשם יתברך מכה בי על חטאי.

כמו כן, אני לא נותן לעובדות לבלבל אותי, ואין לאמור לעיל שום קשר לזה שקשה לי לנשום גם אם אני צורך חלב בלי הבשר :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נ.ב העובדה הזו ,ועוד כמה דברים שאנני מתכווין לדבר עליהם, (אנני רוצה עוד חזר על חילוניים VS חרדים) היא אחת הסיבות שקל ליהודי מאמין להאמין שהבורא עשה את המצוות לטובתו . ולא סתם מצוות . ולפני שיהיו שאלות חלק מהתועלות הן תועלות רוחניות .

ואם הייתם מעורבים הרבה ברפואה אלטרנטיבית (אני מבין גם בזה רובכם אינם מאמינים ) הייתם מבינים חלק מהדברים .

קודם כל אתה יצא מנקודת הנחה שכולם מקבלים את קיומו של אלוהים, את זה שהוא נתן את התורה ושכל מה שכתוב בה נכון.

אלוהים הוא המצאה נהדרת שמאוד התאימה לזמנה. מאוד נוח לשכנע אנשים שכל מה שאני לא יודע זה בגל שאלוהים אמר או אלוהים עשה.

אתה גם יוצא מנקודת הנחה שאלוהים בחר בעם היהודי כעם המובחר ושהברית הזו בתוקף. על סמך מה אתה מבסס את הקביעה שהברית עדיין בתוקף ולא עברה לברית עם הנוצרים או המוסלמים? הרי היהדות היא הקבוצה האתנית הקטנה ביותר מבין הדתות המאמינות באלוהים והיחידה שנעשה ניסיון ממשי ועם הצלחה לא מבוטלת להשמידו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להטיל ספק באלוהים, פירושו להאמין בו.

ואולי אתאיסט לא יכול למצוא את אלוהים מאותה סיבה שגנב לא יכול למצוא שוטר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
קודם כל אתה יצא מנקודת הנחה שכולם מקבלים את קיומו של אלוהים, את זה שהוא נתן את התורה ושכל מה שכתוב בה נכון. לא כולם , כתבתי שלדעתי כי אני מאמין , אם אתה מאמין או לא זה לא עסקי

אתה גם יוצא מנקודת הנחה שאלוהים בחר בעם היהודי כעם המובחר ושהברית הזו בתוקף. על סמך מה אתה מבסס את הקביעה שהברית עדיין בתוקף ולא עברה לברית עם הנוצרים או המוסלמים? הרי היהדות היא הקבוצה האתנית הקטנה ביותר מבין הדתות המאמינות באלוהים והיחידה שנעשה ניסיון ממשי ועם הצלחה לא מבוטלת להשמידו היא בדיוק הנותנת , העובדה שלא הצליחו , ואם תשים לב למהלך הנצחון והמלחמה , אתה תראה הרבה החלטות תמוהות והרבה דברים שעבדו למרות שההגיון אומר שלא היו צריכים לעבוד , ולא אתחיל כאן רשימה . אם אני רואה צרוף מקרים אני אומר מקרה ,אבל אם אני רואה יותר מידי מקרים ,אז אישית אני לא מנסה להתעלם ולמצוא צידוקים למה זה אפשרי . אבל כל אחד לטעמו

דבר נוסף לך תראה כמה פעמים ניסו להשמיד את העם הזה ומי ניסה , ותראה היכן הם עכשיו והיכן אתה ואני , אז כמובן שזה מקרה ולא מכוון :lol: רק השאלה היחידה היא איך בדיוק זה קרה ? ומי שמאמין בהגיון/ אבולוציה/ WTF ,צריך להודות שיש בזה משהו שלא מתקשר לא להגיון ולא למשהו שניתן להסביר אז מה התשובה ?

.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אממ לא יודע כמה אתה מעודכן במציאות, אבל כרגע אנחנו באמת ליפני השמדה, לא מכאבי בטח באכילת בשר וחלב אלא יותר מכיוון כל אירגוני הטרור והאיום האירני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אממ לא יודע כמה אתה מעודכן במציאות, אבל כרגע אנחנו באמת ליפני השמדה, לא מכאבי בטח באכילת בשר וחלב אלא יותר מכיוון כל אירגוני הטרור והאיום האירני מעניין למה אני לא פוחד בכלל ?!!!

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כי אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זמן נחיתה מתוכנן 22:15, זמן נחיתה מעודכן 23:35 - סופי!

אתה לא באמת מצפה שעל סמך זה באמת נפעל, לא? לא חישבת כמה זמן לוקח לאנשים לצאת ולקחת את המזוודות שלהם, שלא נדבר על המכס...

כמו תמיד, השרשור הזה גלש לעניינים של דת במקום לשאלה שנשאלה. אבל אם כבר...

אני מאמין באלוהים, ומאמין שיש כמה דברים שהוא רצה, אבל בלי שום קשר לשטויות שיש בכל ספר שכתב האדם. להאמין זה בסדר, אבל בני האדם הורסים את הדת ואת האמונה.

הדת הפכה ב2000 השנים האחרונות לתירוץ להרוג אנשים שלא מאמינים באותו דבר כמוך.

כמו שאמר GEORGE CARLIN הקדוש:

Do you believe in god?

No..

BANG, you're dead!

Do you believe in god?

Yes...

Do you believe in MY GOD?

No...

BANG! you're dead!

MY GOD HAS A BIGGER DICK THAN YOUR GOD!!!

עכשיו ברשותכם אני אלך לשירותים להפטר מקצת בשר וחלב שאכלתי אתמול.

פורסם
יהודה, יום אחד מישהו ינעץ סיכה בבועה שלך אתה בטוח ? אני דווקה חושב שינעצו סיכה בבועה שלכם , וכמו שהמדינה הזו ניראית זה לא יקח הרבה זמן .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אתה לא באמת מצפה שעל סמך זה באמת נפעל, לא? לא חישבת כמה זמן לוקח לאנשים לצאת ולקחת את המזוודות שלהם, שלא נדבר על המכס...

00:10 יציאה לטרמינל 3, 00:50 פקק בירידה מאיילון לגלילות, סגרו את שני הנתיבים הימניים :?

1:30 הגעה לנתניה

• תוכן חדש...