Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בעיר.

כשעברתי איזו כיכר, פתאום מגיחה מתוך חנייה צדדית שנמצאת בימין הדרך ניידת מתנ"א (כמובן מצב שבו הוא אמור לתת לי זכות קדימה, כמו כן הייתי ממש במרחק של שני מטרים פחות או יותר מאותה פנייה), כשהניידת עמדה לצאת מהחנייה במהירות של 20 קמ"ש בערך (שוב, כשאני שניים או שלושה מטרים לפניה), הסתכלתי על השוטר וראיתי שהוא לא מסתכל על הכביש בכלל, הוא דיבר עם חבר שלו תוך כדי שהוא יוצא מהחנייה כשהעייניים שלו מופנות כלפי החבר.

צפרתי לו ע"מ שישים לב אלי (כמובן מותר, צפירה בשטח עירוני ע"מ למנוע תאונה), מה שגרר "התעוררות" מצידו ותנועת יד בסגנון "למה מי אתה שתצפור לי בכלל!?" - המשכתי ליסוע.

לאחר כמה דקות, הייתי צריך לעצור לרגע - עצרתי בחנייה צדדית בסמוך למדרכה (חנייה מסומנת) כדי לאסוף חבר.

בעודי מחכה לחבר, עברה דקה בערך - ואני רואה במראה את הניידת מגיחה מאחור במרחק כמה עשרות מטרים ואת השוטר בוהה ברכב שלי (בשלב הזה הוא נזכר שזה אני שצפרתי לו), וכמובן איך לא הוא עצר ליידי כשהגיע אלי וצפר.

פתחתי את החלון, והשיחה איתו התנהלה בערך ככה -

השוטר - חמודי, איך אתה רוצה את הקפה שלך עם אקספרסו או עם חלב? (:screwy:)

אני - מה הכוונה?

השוטר - דבר ראשון למה אתה צופר לי סתם ככה אתה יודע שלצפור זה קנס? ולמה אתה חונה ככה בחנייה? אתה רוצה קנס? (בשלב הזה נהייתי ממש מבולבל)

אני - צפרתי כי ראיתי שלא שמת לב אלי כשיצאת מהחנייה, כמעט נכנסת בי... ומה לא בסדר עם החנייה?

השוטר - לא עמדתי להיכנס בך ולא כלום אתה זה שהיית צריך להאט כדי שאני יספיק לצאת (:screwy:), ואתה חונה בחנייה כפולה שאסור לחנות ככה(בפעם העשירית, למה הוא התכוון?!@# - למען הסר ספק, אני בטוח במליוני אחוזים שהחנייה באותו מקום מותרת לגמרי, יוצא לי להחנות שם לפחות פעם ביום)

אני - (מכיוון שלא היה לי כוח להתווכח איתו, לקבל קנס סתמי, לבזבז יום בבית משפט ע"מ לבטל את הקנס) אוקיי, אני מצטער, אני זז.

השוטר - למה מה אתה חושב שכל פעם שתעשה עבירה תגיד אני מצטער וזהו? יאללה סע סע פעם הבאה זה יגמר לך ב 500 שקל קנס אתה גם נהג חדש (מה הקשר? :screwy:)

ובקצרה - לתפארת משטרת ישראל,שוטרים שלא מספיק שהם לא יודעים לנהוג, הם גם לא מודעים לחוקים שהם עצמם שומרים עליהם - ובעלי אגו ענק (הרי מה פתאום שנהג חדש יתקן אותי בנהיגה? אני נוהג 20 שנה ואם זה לא מספיק אני גם שוטר) :roflmao::onfire:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני נתקל בדרדסים המטומטמים האלו לא מעט בסיטואציות כאלו.

תתרגל.

עדיף לשחק אותה ילד מפגר מאשר שהם יראו לך ש"שלהם יותר גדול".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בגלל זה הבלגתי, לא היה לי כוח להיגרר איתו לוויכוח ארוך שבסופו אני זה שיצטרך עוד חודש להתרוצץ בביה"מ עוד חודש

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

איזה כיף בצבא.. לא אכפת לך מהימים האלה שאתה צריך ללכת לבית המשפט..

בגלל זה אני הייתי מתווכח עם השוטרים כמעט כל בוקר, עכשיו הם כבר מכירים אותי ועושים לי שלום כשאני עובר לידם בדרך לבסיס :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני הייתי עוצר אותו ומבקש ממנו תעודה, רושם את הפרטים ומשחרר לאויר איזה שם של ניצב-משנה ליפני שהייתי מגבש בישבילו תשובה שמאוד תלויה בצבע העור שלו וגובה הצל שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אדרבא, נהגים חדשים יש להם אומנם פחות וותק על הכביש ודווקא בגלל זה הם זוכרים את החוקים, בניגוד לדגנרט המדובר כאן למעלה.

זה כמו שבודקים לפעמים מורות לחשבון ומתברר שהן עצמן לא יודעות כל כך את החומר. מבזה! פשוט ככה!

Polo 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...