Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על מכונית המירוץ שלך.

האם אתה לא מחוייב בשימוש בממיר קטליטי?

אני שואל בגלל שבראלי האמריקאי המכוניות אכן מחוייבות בו.

מעבר לזה, יש שיפור קל בביצועים במידה והצנרת בקוטר הנכון והכיפופים נעשים כמו שצריך, למרות שהייתי שוקל בתור הנהג של רכב כזה אם השיפור הקל שתקבל שווה לעומת כמות הרעש שייווצר ברכב סגור ועלול להפריע לריכוז בנהיגה.

במסלול זה פחות משנה כי אתה נוהג עם אטמי אזניים, אני לא יודע אם בראלי אתה יכול לנהוג עם אטמי אזניים בגלל שאתה מדבר עם הנווט.

מוטי

פורסם

הבעיה בשיפור צנרת הפליטה הוא שאנשים מצפים ל"שיפור" גדול בכוח המנוע.

הבעיה היא שעושים את זה לרוב לרכב שלא צריך את זה כל כך.

אני יכול להעיד שכאשר המערכת המקורית באמת לא מתאימה ולא כמו 106 ראלי ( עם כל הכבוד ) יש שיפור מורגש וטוב.

פורסם

אחרי הרכבת אגזוז פתוח של המשתיק היום בבוקר אני יכול לומר שמאוד הוקל לי כי רמת הרעש ירדה חזרה לסביר.

התחושה הראשונית היא שהמנוע יותר חזק, לפחות יותר בשרני בטורים נמוכים. מחר אני אמור לנסוע בו קצת ואז אוכל לתת התרשמות יותר מדוייקת.

בכל מקרה, רק נשאר להמליץ על "פליקס אגזוזים" באיזור התעשייה בני ברק!

יצאתי מאוד מרוצה, עובדים נקי מהיר ובאדיבות יחסית :lol:

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...