Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על חוסר הבהירות בשאלה הקודמת

מחפש סאב לתיבה 30-35 ליטר תקציב עד 1000 שקל

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדייר אודיו שיבה. יש ב-800 ביד שניה. יש ב-1000 חדש מאיזה בחור מנתניה (תשאל מישהו מהפורום שיש לו כזה מאיפה הוא הביא, הוא יגיד לך עליו).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשובה סתמית לשאלה סתמית, תכל'ס.

בכל מקרה, הרבה SQ ב 1000 ש"ח אין במדינה הזו.

ממליץ לבדוק או את השיבה שהוא מצויין או את הפניקס גולד (ה ZR) בהנחה וההענות שלו שטוחה ונעימה.

פורסם

אם אתה מדבר על עד 1000 שקל הייתי ממליץ לך על הZR אני מאוד מהנה ממנו.

אם יש לך קצת יותר יש לך את האדייר אאודיו שייבה,יש מישהו שמיבא אותם ונדמה לי שהמחיר הוא משהו כמו 1200-1400 שקל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אפשרי לנצל עוד 500 שקלים אבל לא יותר מזה

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
אם אתה מדבר על עד 1000 שקל הייתי ממליץ לך על הZR אני מאוד מהנה ממנו.

אם יש לך קצת יותר יש לך את האדייר אאודיו שייבה,יש מישהו שמיבא אותם ונדמה לי שהמחיר הוא משהו כמו 1200-1400 שקל.

אמיר

אמיר, הבחור שמייבא אותם מוכר ב-1000 חדש. מניסיון (של חבר) :-)

ואלי, אין כבר קסנונים למכירה (חדשים) בארצנו. נראה לי שנגמר. אולי ליאור (POHUIST) מהפורום מוכר את שלו. אכן הקסנון סאב SQ ברמה גבוהה, אבל לטעמי השיבא יותר מדוייק ומשתלב יותר יפה במוזיקה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תחפש אינפיניטי קאפא פארפקט. במילה אחת מדהים.

אבל הוא דורש הגברה אמיתית. לפחות 350W RMS. עד 500W RMS

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הייתי רוצה להתעלק על השרשור (אם תרשו לי, כי חבל לפתוח עוד אחד על שאלה דומה) ולשאול :

בהנחה ואני פונה לכיוון הSQ אבל מעוניין לקבל גם עצמת SPL במוסיקה שחורה וכאלה .

בואו נגיד שהמחיר הוא עד 1200 - 1500 שקלים , ואני מעוניין שלא יהייה יותר מ10 אינץ' והעצמה צריכה להיות 500 וואט RMS ומעלה - על איזה סאב אתם ממליצים ?

תודה ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איפה אני יכול להשיג את האינפינטי

פורסם

אלי עם כל הכבוד לאינפיניטי, השיווה הרבה יותר SQ ממנו. לא שמעתי עד היום סאב שהוא כזה מדוייק ומשתלב עם המוזיקה כמו השיווה.

ולסופר T - הייתי מציע לך פיניקס גולד קסנון 10 אינץ, הוא 450RMS, בעל XMAX מרשים ביותר. להרעיד הוא ירעיד, עוצמה תקבל ממנו, רק עם תיבה מתאימה לו (אני ממליץ על פתוחה בשבילו כי הוא מדוייק במילא, מניסיון עם האח הגדול שלו).

אבל אני ממש בספק ענק אם תצליח להשיג אחד כזה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכר.

שמעת פעם את האינפיניטי קאפא פארפקט! ולא הרפרנס הרגיל?

תשמע אותו פעם בתיבה אטומה. ועם הגברה של 450W RMS.

עם כן. איפה?

עם לא. התגובה שלך לא מתעימה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...