Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שכולם מתנפלים עליי, חחח :-P עשיתי חיפוש וקראתי המון המון על שמנים בחיפוש, אך אני צריך תשובות יותר ספציפיות לשאלה שלי.

אני מתחיל ליישר קו במנוע של הקליאו 93 1400 קרבורטור ידני שקניתי לפני שבועיים, המנוע מסתמן במצב מכאני טוב. אבל אני רוצה להחליף שמנים, פילטרים וכו'.. כחלק מיישור קו שאני עושה.

חשבתי לקנות שמן של ליקימולי חצי סינטטי באריזה האפורה עם ה MOS2 שידוע בתור שמן מאוד איכותי.

האם השמן האיכותי הזה מתאים למנוע שלי? ובאיזו צמיגות כדאי? אם אני לא טועה 10W40 יתאים למנוע הזה? מה אתם ממליצים?

אני גם לא בטוח איזה שמן מילא הבעלים הקודמים במנוע, כל מה שאני יודע זה שהוא היה לוקח את הרכב למוסך בטיפולים תקופתיים ולא עשה את הטיפולים בעצמו, בכל מקרה אני רוצה להתחיל להשתמש בחצי סינטטי איכותי עכשיו כשאני הבעלים.

בכל מקרה, גם אם השמן הנ"ל לא מתאים למנוע שלי, הייתי רוצה בכל מקרה לקנות שמן מתוצרת ליקימולי או חברה תואמת באיכות.

אשמח לקבל את עצתכם,

בתודה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

היי דביר,

אני משתמש בLM MOS2 ברכבים שלי. ברכב הראושן פונטו דור ראשון שנת 95 ועכשיו בקליו B שנת 99.

אני לא עשיתי לשמן מבחני מעבדה אבל אני מאוד מרוצה ממנו. אם אני לא טועה שני הרכבים שלנו חולקים את אותו המנוע.

פורסם

אסיד, תודה על התגובה !

המנוע שלי הוא קרבורטור רגיל 1400, את איכותי הגבוהה מאוד של השמן המדובר אני מכיר, אך השאלה העיקרית שאני שואל את עצמי היא האם הוא יתאים לרכב שלי? כי עד כמה שאני יודע הוא בא רק בצמיגות של 5W40 שהיא נמוכה מאוד

ולפי מה שהבנתי למנועים בשנתונים נמוכים לא מומלץ צמיגות נמוכה מידי, לעומת זאת יש ל LM שמן חצי סינטטי בלי ה MOS2 בצמיגות 10W40 באריזה הזהובה..

השאלה איזה שמן של LM הכי יתאים למנוע שלי. אני מזכיר שהרכב שלי הוא קליאו 93 1400 קרבורטור ידני.

בתודה

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
אסיד, תודה על התגובה !

המנוע שלי הוא קרבורטור רגיל 1400, את איכותי הגבוהה מאוד של השמן המדובר אני מכיר, אך השאלה העיקרית שאני שואל את עצמי היא האם הוא יתאים לרכב שלי? כי עד כמה שאני יודע הוא בא רק בצמיגות של 5W40 שהיא נמוכה מאוד

ולפי מה שהבנתי למנועים בשנתונים נמוכים לא מומלץ צמיגות נמוכה מידי, לעומת זאת יש ל LM שמן חצי סינטטי בלי ה MOS2 בצמיגות 10W40 באריזה הזהובה..

השאלה איזה שמן של LM הכי יתאים למנוע שלי. אני מזכיר שהרכב שלי הוא קליאו 93 1400 קרבורטור ידני.

בתודה

דביר

1. השמן יתאים.

2. אני השתמשתי ברנו 5 שהיתה לי [מנוע דומה מספיק, אם כי מיושן יותר משלך] בליקויי הזהוב, והאוטו היה מרוצה למדי [לא היתה צריכת שמן, לא נזילות ולא שום דבר בסגנון]

עבור הקליאו של בת הזוג המשכתי להשתמש באותו השמן - עבור מנוע ENERGY של רנו, עם הזרקה [מנוע כמו שלך, אך מוזרק]

בקיצור - הליקווי מומלץ. עשה חיים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

א. שמן ה-LM המתוסף הוא בצמיגות של 10W/40 ולא 5W/40 כפי שנטען.

ב. מנוע ה-E7J שברכבך יהנה מהשמן הנ"ל וצמיגותו מתאימה להוראות היצרן.

ג. תהנה מהאוטו!

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ! בסופו של דבר קניתי שמן חצי סינטטי 10W40 של AGIPO במיכל השחור (4 ליטרים)

קראתי בפורום ביקורות מעולות על שמני AGIPO וגם אחרים ייעצו לי לנסות אותו.

הוספתי היום LM GOLD LABEL למיכל הדלק, אני אתן לרכב איזה יומיים לשאוב את הדלק המתוסף ורק לאחר מכן אני אחליף לשמן החדש,

לילה טוב לכולם:)

פורסם
זה מה שהתכוונתי - אין קשר בין החלפת השמן לתוסף הדלק.

אין קשר אבל לא הבנת את המטרה שהיתה לי, הליקימולי גולד נשרף עם הדלק לניקוי הפיח במנוע. לאחר מכן השמן "מתלכלך" ויוצא שחור. ואז מחליפים לשמן חדש.

ככה החומר מנקה עד כמה שאפשר את המנוע, והשמן הנקי נשאר נקי עד כמה שאפשר.

לא משתלם להחליף שמן לפני החומר ואז בעצם השמן הנקי יתלכלך ויהייה צריך להחליף אותו שוב.

בברכה,

דביר

פורסם

האם קיים שמן15 -40W בתוספת MOS2??

והאם התוסף מומלץ למנועים ישנים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...