Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברנו 19 שלי מגב השמשה האחורית לא עובד.

ומתיזי המים גם הם לא עובדים. (קדימה ואחורה)

מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני יכול לבדוק בעצמי?

ועוד שאלה.. צריך להיות מאחורה מפשיר אדים? עם כן אז גם הוא לא עובד.

פורסם

תחבר מודד או נורת ביקורת לנעלי כבל שבשמשה האחורית ובדוק אם מגיע מתח למפשיר.במידה ולא אז יתכן שהתקלה במתג או פיוז שרוף.

פורסם

פתח את תא המטען ובדוק שעל המגעים לא נח איזה סמרטוט או נייר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כיצד בודקים את הפיוזים? איך אני יודע מה טוב ומה לא?

לגבי המפשיר - הסתכלתי שוב וראיתי כבל שאמור להתחבר למפשיר מנותק. חיברתי אותו חזרה למקומו.

לגבי המתיזי מים - אין צליל של משאבה עובדת.

ולא זכור לי, לאבא שלי שהחליפו אי פעם דלת אחורית. האוטו אצלנו 10 שנים.

שי, איפה נמצאים המגעים שאתה מדבר עליהם?

פורסם

המגעים ששי התכוון אליהם לא קיימים ברנו 19 ,המתחים לדלת אחורית עוברים דרך כבלים ולא דרך מגעים שנצמדים כשהדלת סגורה.

פורסם

אהה בדיוק האיתה אותה בעייה אצלי...

אני חושב שהמגבים לא עובדים בגלל הפיוזים

בדרך כלל טא הפיוזים יש אחד מתחת למחסה המנוע של הפיוזים הרשאיים כמו מזגן מערכות מנוע וכו ואחד בדרך כלל מתחת לטא כפפות ושם יש את הפיוז של מגביים ודיבדוק את כול הפיוזים כי בדרך כלל עם אחד לא עובד גם עם הוא של המצט אז זה גורם לזה שהמגביים לא עובדים. אצלי זה היה ככה =)

וליבדוק עם הפיוז שרוןף או לא זה גם לא בעייה בפיוז לא שקוף אתה יכול להרות מלמעלה עם הברזל הקטן שם שרוף לשתיים אז זה שרוף עם הוא שלם אז הפיוז בסדר ובשקוף אתה גם יכול להרות כזה ברזל קטן בין שתי הרגליים של הפיוז...

וברנו בדרך כלל הפיוז של המגביים הוא גם של מתיזי המים =)

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
אהה בדיוק האיתה אותה בעייה אצלי...

אני חושב שהמגבים לא עובדים בגלל הפיוזים

בדרך כלל טא הפיוזים יש אחד מתחת למחסה המנוע של הפיוזים הרשאיים כמו מזגן מערכות מנוע וכו ואחד בדרך כלל מתחת לטא כפפות ושם יש את הפיוז של מגביים ודיבדוק את כול הפיוזים כי בדרך כלל עם אחד לא עובד גם עם הוא של המצט אז זה גורם לזה שהמגביים לא עובדים. אצלי זה היה ככה =)

וליבדוק עם הפיוז שרוןף או לא זה גם לא בעייה בפיוז לא שקוף אתה יכול להרות מלמעלה עם הברזל הקטן שם שרוף לשתיים אז זה שרוף עם הוא שלם אז הפיוז בסדר ובשקוף אתה גם יכול להרות כזה ברזל קטן בין שתי הרגליים של הפיוז...

וברנו בדרך כלל הפיוז של המגביים הוא גם של מתיזי המים =)

תודה רבה על המידע!!!! =]

מחר כשיהיה אור אני אבדוק את זה.

פורסם
המגעים ששי התכוון אליהם לא קיימים ברנו 19 ,המתחים לדלת אחורית עוברים דרך כבלים ולא דרך מגעים שנצמדים כשהדלת סגורה.

ברנו 19 שהיתה לי מודל 92 כן היו מגעים.

כשתה פותח את הדלת תסתכל לאורך הקאנט התחתון שלה איפה שהמנעול. אתה אמור לראות מעין חלק שחור עם משהו בסביבות ה 4 בליטות מתכת. אלה המגעים.

פורסם

שי יש לי מודל 94 אני אבדוק מחר באור ,אני לא זוכר שראיתי מגעים כאלו וכן ראיתי כבלים שמגיעים דלת מהחלק העליון שלה.

פורסם

בחלק העליון נכנס הצינור של השפריצר ותאורת המספר. יכול להיות שהם שיפרו את זה במתיחת הפנים וויתרו על המגעים כי באמת לא הבנתי למה הם העבירו חלק בחוט ישיר וחלק דרך מגעים..

פורסם

בדקתי ואין מגעים בדלת,יש צמת חוטים עבה שנכנסת לדלת מצד ימין למעלה ליד הבולם.ליד המנעול יש את הלחצן של אור תא מטען.

• תוכן חדש...