Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות בחיוב של כביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

הרגע קבלתי לידיי חיוב מכביש 6 על נסיעה אחת. אני בחיים שלי לא נכנסתי לכביש 6, אפילו לא בטעות.

האירוניה היא שהחשבון לא הגיע על האסקורט שעליה אני נוסע ב-4 חודשים האחרונים, גם לא על המנטה הזהובה שלי שהוכנסה לתרדמת חורף לפני חצי שנה אלא החשבון הגיע למנטה החומה שלי, לרכב אין טסט לפחות ב-10 שנים האחרונות, אין לו מנוע או כל חלק מכאני מתחת למכסה מנוע (ככה קניתי אותו לפני 3 שנים כתור פרויקט שעומד בתור לימים יפים יותר מבחינה כלכלית).

כמובן שאני אתקשר מחר בבוקר לברר את העיניין אבל כבר שמעתי סיפורי איימים על ההתנהלות של הכביש הזה.

למישהו זה כבר קרה פה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתור התחלה, שים לב היטב לתאריך אחרון לתשלום שמופיע על החשבונית. כל עוד לא עבר זמנו או שיש לך זמן עד למועד האחרון, תברר מה הבעייה ותסביר את זה שלרכב אין טסט 10 שנים ולא הגיוני שהרכב עבר בכביש. במקרים מסוימים או שיבטלו את החשבונית (בהצגת מסמכים רלוונטיים על ידיך שלרכב אין טסט וכו') או שילכו לבדוק את תצלום הרכב.

אני אישית מהמר שמישהו זייף לוחית ובמקרה זה נפל עליך.

אם תצטרך עזרה, דבר איתי בפרטי.

Veni Vidi Vici

פורסם

החיוב הוא עד ה-6 למרץ. בדקתי את זה דבר ראשון כי כבר שמעתי על הנוכלים האלה והחובות המטורפים.

דברתי עכשיו עם המוקד שלהם, הם יבדקו שוב את התמונה ויחזרו אליי תוך 4 ימי עבודה שזה אומר התאריך שאני צריך לשלם (אם היום גם נחשב ליום עבודה). אמרתי להם שמדובר ברכב אספנות יחסית נדיר בארץ ושאני מוכן אפילו לשלוח להם תמונה של הרכב שלי כדי להשוות עם התמונה שיש להם.

החיוב הוא על 15 ש"ח, שזה אומר שמי שנסע בכביש נסע לכל האורך שלו, אני בטוח שצריך להיות להם כמה תמונות טובות מזוויות שונות של הרכב.

ד"א, הרישיונות של הרכב מופקדים ככה שיש לי הוכחה שאין סיכוי שלרכב יש טסט.

פורסם

זה שאין לרכב טסט...לא אומר שאי אפשר ליסוע איתו.

אתה צריך למצוא אליבי לאוטו :lol:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

שטו אליבי? הוא אמר שלרכב אין מנוע!

חבוב, מישהו שם מסתובב עם הלוחית שלך, דווח על כך למשטרה - אחרת תתחיל לקבל הבייתה דוחות מהירות ופתאום תמצא שוטרים בפתח הדלת כי מישהו דרס את השכנה שלו וברח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קח טיפ, קודם תשלם את החיוב.

בירורים תעשה אח"כ, הסכום יכול לגדול למספרים דימיוניים.

טיפ שגוי...

אם אתה משלם אתה מודה בעובדה שנסעת בכביש ואז אתה כבר לא יכול לבוא בטענות..

כמו שאתה לא משלם דו"ח תנועה ואז מגיש ערעור, אתה לא תשלם חשבון שאתה לא מסכים איתו ורק אחרכך תערער..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדכון:

היום התקשרו אליי מכביש 6 ואמרו לי שהם ישלחו לי הודעת ביטול.

בקשתי מהם את התצלומים אבל כל תמונה עולה כמו עלות נסיעה בכביש (14 ש"ח). אם אני אקבל עוד חיוב אז אני אפנה למשטרה.

פורסם

הייתי מנסה לפנות למשטרה בכל מקרה כדי לוודא שמישהו לא נוסע עם רכב "משוכפל"...

ואם זה המצב - כדי שתהיה לי ראייה שהזהרתי מראש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זו בעיה מוכרת שנקראת "רכב מתחזה", והיא לא נדירה כל כך.

יותר מזה, גם המשטרה מודה שאין לה את הכלים להתמודד עם הבעיה, אלא רק על ידי בדיקות רכבים שגרתיות...

לדעתי למשטרה כדאי לפנות בכל מקרה, כי יתכן באמת שיום אחד הרכב המדובר ידרוס מישהו ויברח, ויגיעו אליך בסוף, ואז ישאלו למה לא דיווחת על התשלום לכביש 6 שהיה בזמנו?

תעשה הכל כדי לכסות את עצמך מכל כיוון.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
טיפ שגוי...

אם אתה משלם אתה מודה בעובדה שנסעת בכביש ואז אתה כבר לא יכול לבוא בטענות..

כמו שאתה לא משלם דו"ח תנועה ואז מגיש ערעור, אתה לא תשלם חשבון שאתה לא מסכים איתו ורק אחרכך תערער..

יש מקרים שהמשפט: "אל תהיה צודק, תהיה חכם" נכנס בהם.

למזלו של REDROZE ולשמחתנו הוא יצא מזה, אבל יש מקרים שפשוט עדיף לשלם את ה-14 שח האלה במקום לחטוף עצבים ולקבל ריבית של 9239432879982 אחוז.

פורסם

שלילי בזנטי!

מחר כמו שתיארו בתרחיש הלא כל כך הזוי - הרכב יעשה תאונה או לך תדע, הוא יטען שהרכב עומד 10 שנים, ואז יגידו לו "אבל הוא נסע בכביש 6"!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...