Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת בסיסית מאוד, רכיבים נחמדים לא מעבר,

בנוגע לקומפוננט ממליץ לך לשקול את המורל פולס (או הטמפו) שלפי דעתי הוא המוביל בטווח המחירים הנ"ל

אם אתה פתוח ליד שנייה ומשומשים, חפש בלוחות שונים את הJBL העממי תמצא אותו בכ 800 -900 שקלים גג.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

מחזק את דברי יקיר מה גם שהקומפוננטים של פלאנט אודיו לא כל כך נפוצים בארצנו ובפורום בפרט, ככה שלא הרבה יידעו להגיב לך לנכון לגבי הקומפוננט הזה, כי כמו שהבנת כבר, כל הפורום הזה נהיה מורל - פוקאל - הרץ (במחירים של "פשוטי העם" :lol:).

אם תוכל לשמוע את הסט הזה ותאהב - תקנה. אם לא, המורל פולס או הטמפו הם המומלצים פה, וגם הקומפוננט מהסדרה הנמוכה של JBL גם מומלץ.

לגבי מגבר - יקיר כבר אמר את מה שרציתי להגיד. מה גם שיש לך חוץ מהמגבר הנ"ל (של JBL הכוונה ה-75.4) עוד מגברים טובים למכירה כגון הלייטנינג אודיו ב-800-900 שקל, גם רוקפורדים למיניהם ועוד. תחפש ותמצא מציאות, תאמין לי (אני כבר מצאתי כמה פה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתור בעלים של קומפוננט של פלאנט אודיו אני ישמח להגיב

אמנם אין לי את הדגם הזה ונראה לי קצת שהם מפריזים בהצהרה (100 אר אמ אס ממש לא נראה לי)

אבל לפחות בקומפוננט שלי הצליל שלו לטעמי

מתכתי מאוד (טוב לאלקטרוני טראנס האוס וכו').

ובאמת חבל שלא מכירים את הקומפוננט כמו שלי יותר מידי בארץ.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...