Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם חדירת דלק לשמן המנועה זה רק כתוצאה ממשאבת דלק תקולה? או שיכולה להיות סיבה אחרת?

אודה על תגובה מהירה, חייב לטפל בזה היום.

תודה

פורסם

החלפתי עכשיו משאבת דלק, ושמן, ופילטר. נירא לי זה לא פטר את הבעיה, כי האוטו בדרייב רועד.

יש מצב שזה הקרבורטור? יכול להיות שיהי דלק בשמן בגלל הקרבורטור?

פורסם

בהחלט כן, יכול ליהיות מצב שבו הקרבורטור מספק יותר מדיי דלק שלא כולו נשרף ולכן גרם לדלול השמן.

תוציא את הפלגים, אם יש עליהם מעין שכבה דקה של פיח או שיש להם ריח חריף של דלק, כדאי מאוד לבדוק את הקרבורטור.

פנה אל צביקה, אשר בבעלותו מכון קרבורטורים, הוא יפתור לך את הבעיה (ואם לא אז יפנה אותך אל אדם שיוכל לעזור לך).

לצורך זיהוי הבעיה ע"י הפלגים, כנס לחוברת הפלגים של בוש שיש קישור אליה באתר, בחוברת הנ"ל יש תמונות של פלגים ומה הסיבה שהם ניראים כך.

התאם את הפלג שלך לאחד הפלאגים בתמונה, קרא מה הסיבה להיותו כמו שהוא (אני כמעט בטוח ב100% שהבעיה היא תערובת עשירה מדי), כך תוכל גם לכוון לפתרון הנכון.

פורסם

באם מפלס השמן עלה בצורה משמעותית, ( מליטר ומעלה), שמן המנוע הישן דליל כמים, ותצרוכת הדלק גבוהה משמעותית,

החלפת משאבת הדלק לא היתה לחינם.

אם השמן לא דולל משמעותית, אך השחיר ופיח רב עוטף את הפלגים, ומצינור הפליטה , נפלט עשן שחור, ותצרוכת הדלק נשארת גבוהה(כ6.5 קילומטר לליטר) ,הבעייה בקרבורטור, ויש לטפל בו מיידית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי התמונות לא ניתן להבחין שיש בעיה של תערובת עשירה מדי.

לפי התמונה וקטלוג הפלאגים של בוש הכל תקין.

אלא אם הטיפה של השמן שרואים על מצע הנייר (?) מקורה בפלאג, ואז הסיפור הוא שונה לחלוטין?

ובאופן כללי, הפלאגים ניראים כאילו שראו ימים טובים יותר.

פורסם

שלום.

פתרתה את הבעיה וטיפלתה בצורה נכונה.

לפי מצב הפלגים אין לך בעיה כול שהיא לא במערכת ההצתה ולא בקרבורטור!!!

הבעיה היתה חד משמעית ממשאבת הדלק והחלפתה +שמן מנוע +מסנן שמן פתרה את הבעיה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
באם מפלס השמן עלה בצורה משמעותית, ( מליטר ומעלה), שמן המנוע הישן דליל כמים, ותצרוכת הדלק גבוהה משמעותית,

החלפת משאבת הדלק לא היתה לחינם..

בברכה

צביקה

ואכן אבחנתי שמשאבת הדלק לא היתה לחינם הוכיחה את עצמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלוואי שזה היה פותר את הבעיה, אבל הצריכה עדיין מחרידה, אני לא יכול להגיד בבטחון מלא עם הבעיה כפי שהייתה, כי עוד לא נסעתי הרבה מאז, אבל זה נירא כך.

השמן על הדף הוא אכן מהפלג, אבל נירא לי הוא כיסה אותו כאשר הוצאתי אותו. בתמונה ההיא רואים שיש פס שמן מסביב לכל הפלג.

לפני שהחלפתי את המשאבה, באותו היום הטורים באוטו נהיו מאוד לא יציבים. אחרי החלפת המשאבה הבעיה הזאת נישארה. לא יודעה עם הבעיות קשורות, אולי זה צירוף מיקרים.

גם לא יודעה אם זה כל כך רלוונטי, אבל אני אספר, איזה יומיים לפני שגיליתי שהשמן מהול בדלק, האוטו בלילה ממש לא רצה להידלק. נידלק, ולא העלה טורים, וניכבה כעבור שניה. אחרי איזה 5 נסיונות עם לחיצה על הגז הצלחתי להניע אותו. זה לא חזר אחרי אותו הלילה.

• תוכן חדש...