Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 96 ואני החלפתי בולמים אחוריים והצלחתי להחליף אותם ללא מכווץ קפיצים

קראתי פה בפורום שחייב מכווץ קפיצים כדי להחליף בולם

אבל כשאני החלפתי אני הצלחתי להשים את הקפיץ ללא מכוון

הבולם נפתח מספיק כדי שאני יוכל לחבר אותו לבולם ולסגור את הבורג

אולי עשיתי נזק לבולם בכך שאני פתחתי את הבולם עד הסוף..

תודה מראש!

פורסם

לא עשית שום נזק.

מכווץ קפיצים דרוש בד"כ להחלפת בולמים קדמיים שבהם הקפיץ יושב מסביב לבולם. ברכבים רבים (וגם במקרה שלך) אין צורך בשימוש במכווץ קפיצים בעת שמחליפים בולמים מאחורה.

פורסם

הבנתי...

עכשיו אני צריך לעשות ניקוז אוויר ואני לא יודע בדיוק איך עושים את זה..

השאלה שלי איך עושים את זה ואם מספיק שאני עושה ניקוז בגלגל אחד או שצריך לעשות בשתיהם

אני חושב שזה אותם צינורות מאותה משאווה אז לא צריך לעשות ב 2 הגלגלים אלא מספיק רק בגלגל אחד..

כשאני פותח את הבורק של הצינור צריך לפתוח אותו לגמרי? או לפתוח אותו במידה מסויימת ולפמפם בדוושת הברקס עד שאני יראה שיוצא בועות של אוויר או סימן אחר של אוויר.. ואז לסגור

ואם אני לא עושה את ניקוז האוויר זה מסוכן או שאפשר להשאיר את זהכה???

פורסם

מישהו יכול לתת לי תשובה.!?

שאלה נוספת.. המנוע אצלי לא מעשן ולא משמיע רעשים אבל אני מוסיף לו כל 4-5 אלף ק"מ איזה חצי קילו

זה בסדר ככה?? המנוע לא יגמר ככה? או שזה בסדר אם אני שומך על כך שיש שמן במנוע בכמות טובה ושמן חצי סינטטי

• תוכן חדש...