Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני שבועיים שברולט אלרו, 2001, מנוע 2.4 (4 צילינדר), בקיצור אחלה אוטו, גם לא אכול דלק, בערך כמו סובארו 1600 אוטומאט...

אתמול גיליתי שהכפתור של הבקרת שיוט לא תקין, זה כפתור שכשאר לוחצים עליו נדלקת הנורה של הבקרת שיוט, כלומר הפעלתי את המערכת, וצד שני בהגה יש את הכפתורים של לנעול מהירות להאיץ וכו'...

הבעיה בכפתור שהוא נלחת והאור נדלק,אבל ברגע שהסרתי ממנו את האצבע הוא חוזר למקום והאור נכבה,כנראה איזה קפיץ בפנוכו נשבר או משהו, אם אני אשים קיסם הוא ייתפס, אבל לנסוע עם קיסמים באוטו??? :lol:

יש למישהו רעיון? או איפה קונים כזה (ב UMI זה יעלה אלפים בטח...*

אולי לינק לאתר טוב של חלפים בארה"ב שאני יכול שדוד יקנה לי...

תודה!

פורסם

אתה חיפאי נכון? יש לי מישהו באזור שיתקן לך באופן פרטי בעלות מינימלית. אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

פורסם
אתה חיפאי נכון? יש לי מישהו באזור שיתקן לך באופן פרטי בעלות מינימלית. אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

זיזו המון תודה, שלחתי לך הודעה, אני אשמח לקבל את הטלפון ופרטים נוספים על מי שמתקן את הכפתור...

תודה תודה!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ערב רב

לא אלפים ולא ענינים

כמה מאות בודדות

שני הלחצנים בסט

לשאול במחסן של UMI בצ'ק פוסט

לא להחליף לבד אם אתה לא רוצה כרית אויר בפרצוף

או מנורה דולקת

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה