Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב!

האם יש ברשותך שעון לחץ שמן מכני?

סביר להניח שלא, בלעדיו, לא ניתן לדעת, ובוודאי שלא כדאי לנחש , האם הלחץ שמן תקין.

אין לי ספק בכך שמוסך רון וגם מוסך מורשה צמפיון צודקים, בקביעתם שחיישן לחץ השמן ברשותך נוטה לזייף, ולכן רצוי ומומלץ להחליפו, בהזדמנות חגיגית זו, עם החלפת החיישן, מומלץ בחום לבדוק לחץ שמן מכני , בעזרת שעון מכני.

אם התיעצת עם מוסך רון, למה לא שאלת אותו בהזדמנות זאת, מה לגבי עודף השמן שמילאת בטעות?

מוסך רון נחשב מקצועי ואמין, והוא גם חבר פורום זה, קבל את המלצתו לגבי עודף השמן, החלף את יוניט/ חיישן לחץ השמן אצלו, רוקן את עודף השמן אצלו, וסע לשלום.

בברכה

צביקה

הוא אמר (וגם בצ'מפיון) ש400-500 גרם "אקסטרה" לא מזיקים ואין בכך סיבה לחשש, ושיש בעיה עם החיישן , מה שיותר מלחיץ זה האפשרות השניה שהעלית, ב7 הדקות שנסעתי (במתינות רבה במיוחד) לעבודה לא היו שום בעיות, אני מקווה מאוד שהבעיה היא רק החיישן כמו ששני המוסכים טענו, אני אכניס את הרכב למוסך ביום ראשון ואקווה לטוב :S

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

בעודף שמן כזה ניתן לטפל ע"י פירוק פילטר השמן, ניקוז השמן ממנו והרכבתו מחדש. לדעתי הדרך הזו עדיפה על הדרך של פתיחת פקק הניקוז שבמנוע.

כמו כן אני מצטרף לאלה שאמרו שיש לבדוק את לחץ השמן שבמנוע עם שעון מיכני. יתכן שהחישן נוטה לזייף, אבל מה אם הפעם החישן לא מזייף ובאמת יש לך בעיית לחץ שמן?

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הנל מותקן חיישן גובה שמן מנוע והוא ממוקם באגן השמן ,במידה וחסר שמן מנוע אז נדלקת נורת שמן כתומה

אין שום קשר בינה לבין נורת לחץ השמן שהיא באותה צורה אך בצבע אדום הנורה הזאת מחוברת ליוניט לחץ השמן

יוצא מזה שאם נדלקה הנורה הכתומה אין צורך בכלל בבדיקת לחץ השמן רק כמובן בדיקת מפלס ואם הוא נכון

והנורה הכתומה בכל זאת דולקת אז כנראה שהלך היוניט שבאגן.

ככלל נורות בצבע כתום לא מחייבות דימום המנוע ,גרר וכו אלו נורות סע למוסך ,ואם הנורה הכתומה של גובה השמן דולקת לא צריך להלחץ ,לעצור באמצע הכביש וכו גם לא לעלות על גרר אלה לבדוק מפלס שמן לאחר עצירה ראשונה .

לעיניין עודף השמן 400 גרם יותר זה לא כייף חיים אבל אפשר להגיע בנסיע רגועה ביום ראשון למוסך ,לשאוב את העודף בלי

להרים על הליפט בכלל -וסע לשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אצלנו באוודי a3 היה את אותה הבעיה עם השמן שבמוסך מרכזי הוסיפו לו מעל כמות השמן הדרושה והאוטו לאחר נסיעה של שעה בערך התחיל להשמע כמו אוטו דיזל ולא סחב.

אני במקומך הולך בהקדם האפשרי להוריד את השמן המיותר.

• תוכן חדש...