Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח בחשבון שהטיפולים יקרים וצריכת הדלק ממש גבוהה.

"יקר" ו"גבוה" הם מושגים יחסיים. לדעתי אפשר להגדיר את צריכת הדלק ועלות הטיפולים כ"משתלמים"...

מחד, כולם מוחים על השליטה של יצחק לוי בענף המחירונים, ומאידך- כולם ממשיכים לסגוד לו.

להסטוריית טיפולים מסודרת [וקשר חם עם המוסכניק] אין תחליף.

אני בעד.

dirty old man

need love too

פורסם
רוצה עצה שתגרום ללחץ הדם שלך להשמר בתחום ה"נורמלי"?

זרוק את המחירון, הרכב נראה לך? (בשביל 30K ונסועה כזאת), לך על זה.

בשביל מה אתה מטריד את עצמך בסוגיות כמו "מה השכן יגיד שהוא קנה ב2000 שקל פחות" וכדומה.

תמיד יהיה מישהו שיגיד לך שהוא קנה בפחות, אפילו את הרכב שלי (המעפן) קניתי מעל המחירון, בגלל שהוא נראה לי. מה אתה מוטרד מדיעות של אנשים, לך על זה.

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב...

תתחדש, תהנה, ותשמח שהשגת רכב כלבבך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

טוב שוב תודה

אז ככה יש בסיס לאמינות של המוכר (פגשתי גם את היד ראשונה נכה שמכר לו אותה עם 20K וחדשה).

אבל יש טסט עוד חודשיים וטיפול צריך לעשות עוד 2500 קילומטר (לפי הספר ביבואן)

הבעליים החליף לפני שנתיים אלטרנטור (חדש מהחברה).

צמיגים לפני שבועיים ודיברתי איתו שוב והוא לא מוכן לרדת אפילו שקל!!( מקסימום ילך לי המקדמה 500ש"ח אם אני יבטל)

באינטרנט ראיתי לומינות ב 7K פחות אבל לא 200K קילומטרים וכו...

פורסם
מהנה לנהיגה/נדיר? למה אתה בדיוק חושב שבן-אדם שמחפש לומינה ינסה לתקוף פניות בנס-הרים???

אם אתה לא חושב כך, אזי שדברייך לא רלוונטים לפותח הת'רד...

למה כולם בטוחים שהנאה מנהיגה חייבת לבוא דווקא מפיתולים, עיקולים, פניות חדות והיגוי יתר? אמנם אני נמנה עם האנשים הללו, אבל אנשים שמחפשים רכב כמו לומינה כנראה לא מוצאים את ההנאה הזאת כל כך חשובה. יש הרבה אנשים שנהנים דווקא מהצליל של המנוע החזק, ומהדחיפה החזקה כשמצמידים את הדוושה הימנית לרצפה. ויש דווקא כאלה שיהנו יותר משקט מוחלט בתא הנוסעים, עם הדיסק שלהם במערכת, גיר אוטומט, בקרת שיוט מופעלת, ונסיעה בכביש ישר כל הדרך לעבודה.

הנאה מנהיגה יכולה לבוא אצל כל חובב רכב בצורה אחרת. לא בהכרח על ידי גיר ידני, שלדה מצרפת, או מנוע מפלצתי.

ולקונה הלומינה, מצאת רכב מצויין, בתקציב שלך, כבר חתמת זכרון דברים, ביררת לעומק על היסטוריית הרכב והיא נראת לך תקינה, לך על זה. חושש לצאת "פראייר"? אתה תמיד יכול להגיד למתחכמים שקנית את האוטו ב15K ושקיבלת יחד עם זה פחית קולה ואפילו העברת בעלות ה"פראייר" שמכר לך אותה שילם. אף אחד לא חייב להיכנס לך לכיס, ושילכו להוכיח למישהו אחר שהלומינה שלהם שעברה 3 תאונות שאסי וה160K קילומטר שלה זה אחרי שהמד התאפס פעמיים היא בשנתון אחד גבוה יותר וב2K זולה יותר.

פורסם

הלומינה מכונית חביבה מאוד (ובודאי יקומו עלי כל עדרי האירופאיות...)

30K על מכונית כזו בהנחה שמצבה טוב כמו שאתה מתאר זה מחיר סביר.

המחירון הוא לא ספר תנך ומכונית שמורה שווה מחירון.

תקנה בכמה שקלים פחות ותשלם על כך במוסכים.

תתחדש, תהנה וחבל להיכנס ללחץ מכמה שקלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עזוב אותך משטויות , בא לך על האוטו - תתחדש ותהנה ממנו וזה הכי חשוב !

סתם בשביל הקוריוז : היה לי רכב שדרשתי עליו מעל המחירון ( סיוויק ) הבחור שקנה את האוטו אמר לי - מה פתאום , אני מוכן לתת לך מחירון ונסגור עניין , עניתי לבחור - אתה רוצה מחיר מחירון ‎: לך תקנה מהמחירון , הוא נסע לדרכו אחרי שסרבתי להתפשר.

אחרי שבוע הוא התקשר לשאול אם הרכב עוד אקטואלי , כשעניתי שכן - לקח לו בדיוק רבע שעה להגיע ולקנות את הרכב.

שורה תחתונה - לפעמים עדיף לשלם אפילו מעל המחירון ולדעת שיש משהו טוב בידיים ולא להוציא את הכסף על בדיקות או חלילה תיקונים גדולים.

שבת שלום ותהנה מהרכב .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אני רוצה לציין שזה שרשור שלא תראו כל יום, סוף סוף רואים אור.

(מעבר לעובדה שהבחור שאל על לומינה ו90 אחוז אמרו לו ללכת עליה, לא על זה דיברתי)

פורסם
למה כולם בטוחים שהנאה מנהיגה חייבת לבוא דווקא מפיתולים, עיקולים, פניות חדות והיגוי יתר? אמנם אני נמנה עם האנשים הללו, אבל אנשים שמחפשים רכב כמו לומינה כנראה לא מוצאים את ההנאה הזאת כל כך חשובה. יש הרבה אנשים שנהנים דווקא מהצליל של המנוע החזק, ומהדחיפה החזקה כשמצמידים את הדוושה הימנית לרצפה. ויש דווקא כאלה שיהנו יותר משקט מוחלט בתא הנוסעים, עם הדיסק שלהם במערכת, גיר אוטומט, בקרת שיוט מופעלת, ונסיעה בכביש ישר כל הדרך לעבודה.

הנאה מנהיגה יכולה לבוא אצל כל חובב רכב בצורה אחרת. לא בהכרח על ידי גיר ידני, שלדה מצרפת, או מנוע מפלצתי.

...

ובמילים אחרות, אתה מסכים איתי וחוזר על דברי רק עם הרבה מילים...

פורסם
חושש לצאת "פראייר"? אתה תמיד יכול להגיד למתחכמים שקנית את האוטו ב15K ושקיבלת יחד עם זה פחית קולה ואפילו העברת בעלות ה"פראייר" שמכר לך אותה שילם..

המוכר גם ככה אמור לשלם את העברת הבעלות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
שלום לכולם

רשמתי זכרון דברים לגבי לומינה 96 יד שניה 116000 ק"מ(אמיתיים) מטופלת במרכזי נראת חדשה והכל עובד

האיש התעקש על מחירון והסכמתי (30K) וישר צעקו עלי שעשיתי שטות שלומינה יוצאת בהרבה מתחת

האם עשיתי בשכל?

לבטל?

לקחתי בלא בדיקה האיש הוא נראה אמין לא סוחר האוטו אצלו 8 שנים?

ובכלל איך האוטו? אני מחפש6 מקומות במחיר בערך 30K?

אשמח מאוד לתגובה מהירה!

תודה!!!

שלום!

הרכב לפי הנתונים שמסרת מעולה!

באם אינך מעוניין צור קשר איתי ואני ארכוש את הרכב.

אלי

פורסם

ממתי זה...? אני לא זוכר דבר כזה מעולם. ואם שילמת בעבר, עכשיו אתה יודע שלא :-P

פורסם

באיזה עולם בדיוק? :shock:

בהיעדר הסכמה אחרת בין המוכר והקונה, הנוהג הוא שהקונה משלם על העברת הבעלות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

רכב אמריקאי וגם לומינה אף פעם לא נמכרות במחיר מחירון. אז כל הכבוד אם מישהוא הצליח למכור אותה במחירון, כנראה שהבן אדם רוצה אותה כל כך קשה.

יש אנשים שאוהבים רכב אמריקאי מתנדנד ארוך ועם מנועים ענקיים והספקים קטנים, אני לא יכול להתווכח איתם כי יש לי במשפחה משוגעים כאלה :-o

פורסם

לכל המגיבים שחייבים לעשות בדיקה: לפני שלושה חודשים עשיתי בדיקה לפונטיאק גרנד פרי. הרכב היה במצב מצויין. הגיר? לפי הבודק-חבל"ז.

לפני שבועיים עשיתי שיפוץ גיר. אז בבקשה לא ללחוץ יותר מדי על קטע הבדיקה.

אם האוטו נראה לך (הוא אחלה גם אני רציתי לקנות אבל לא היה תקציב) תלך עליו. אל תסתכל על 2K פחות. מה, זה יעשה אותך בנאדם? בקילומטראז' כזה לא תמצא כמעט רכב.

בהצלחה!

• תוכן חדש...