Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוספת לדברי עומרי75:

את מנועי הדיזל תמצא גם בגרסאות אחרות כך שאל תחפש רק RHY או WJZ.

קיימות גרסאות (גם בברלינגו, קסארה, פיקאסו וכד') נוספות בדמות: RHX, RHZ, WJY וכו'.

אגב, מעולם לא נתקלתי או שמעתי על באלנו דיזל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי כבר יותר מידי קיצורים של שלוש אותיות בראש של כל מיני סוגי מנועים

אם אני מנסה לסכם את העסק בשפה פשוטה, אני מבין שאם כל מה שאני מחפש זה אמינות מופלגת אני צריך להשיג כל קסארה עם קילומטראז' נמוך ובלי טורבו שלא יסבך את העניינים. הבנתי נכון או שאני מפספס משהו אהה..

איציק. יש בלנו דיזל, גם אני ניקיתי את האוזניים אחרי ששמעתי בפעם הראשונה על החיה הזאת

פורסם

ברמת העקרון,הבנתה נכון.

השאלה אם תוכל לחיות עם מנוע דיזל עצל (המנוע ללא טורבו הוא באמת עצל, הוא לא מהיר -70 כ"ס ) אין תאוצה מהמקום כמו הטורבו , ואין תאוצה 70-120 כמו הטורבו. הטורבו יתן לך הרגשה שאתה על קסארה בנזין , יחד עם חסכון בדלק (לא כמו דיזל רגיל, אבל עדין פשרה בין חסכון לביצועים)

פורסם

תגיד ואיך העצלנות של הקסארה לעומת העצלנות של מנועי SDI בפולו ובגולף. והאם יש הבדלים משמעותיים באמינות שאפשר לצפות מכל מנוע

ואם כבר בפולסווגן עסקינן, אז האם המנוע SDI שמותקן בפולו ובגולף זהים, ואם כן האם בגלל שהפולו יותר כבדה זה מקצר משמעותית את חיי המנוע ומעלה את צריכת הדלק.

עומרי. השכלתי רבות מתשובותיך, אבל הסביבה הקרובה לי מטילה וטו על רכב מסוג סיטרואן, האם הסטיגמות של הצרפתים שייכות בעיקר למנועי הבנזין ולעומתם הדיזל הם סבבה של מכוניות. או שיש מצב שיש עוד מערכות ברכב שנוטות להתקלקל.

אני לוקח את הזמן ברכישת רכב, אבל לא נראה לי שאני נהיה יותר חכם מכל התהליך, שטויות פוגשים אנשים מעניינים. וזה גם דרך לעשות קילומטרז' על החיים.

תודות ושלומות

פורסם

ה SDI הפולו איטית יותר מהקסארה, ( -68 כ"ס אם אני לא טועה? ) הקסארה 70.(דיזל רגיל)

תגיד לסביבה הקרובה שלך שתבדוק את עצמה טוב, יתכן והם מטפלים בגינה ברכב. עם פילטרים תחליפים ונוזל הגה כוח במקום LHM .

ועכשיו ברצינות - הראתי לך תמונה מקודם לא? תסתכל שוב על הקובץ שצרפתי.

לצורך הסטיגמות עם הצרפתיות:

680 אלף ק"מ על פיגו 405 דיזל 1.9 GLD מקורי.

בתוך חודשים סוגר 500K על הקסארה. 1.9 טורבו, מקורי.

ה 405 טופלה בחלפים מקורים בלבד, כנל הקסארה. (פילטרים, חלקים למינהם,רצועות, אפילו מגבים)

אני לא מקדם מכירות לחברה הזו, למעשה אני דיי מתעב את היבואן, ושונא אותו בכל מאודי.

אולי גם בקשר לבנזין יש סיכוי ( אני לא יודע, כי מעולם לא היה לי - לכן אני משאיר את זה לאחרים שכן יש להם) שהם לא מי יודע מה.

בדיזל אבל, אמרתי ואני יגיד שוב, יש שלוש חברות מרכזיות שמיצרות מנועי דיזל באיכות מעולה, חלקם טובים יותר, חלקם פחות. VW,PEUGEOT,MERCEDES .

הפיגו עממית יותר, נוחה יותר מ VW לדעתי, בהרבה. המנוע XUD הרגיל (לא מוגדש) טוב יותר מה SDI לטעמי (לדוגמא : ברלינגו , 405 , 306) את המנוע XUD9TE אין למה להשוות, לא חושב שלVAG שווק בארץ רכב עם טורבו והזרקה מכנית. למיטב ידעתי בא ישר ה TDI. , שמולו מתמודד ה HDI. שתיהם מנועים טובים, אבל אישית אעדיף את ה TDI.

לכן - אם אתה בונה על דיזל (שוב - לא בנזין - דיזל!) אני סמוך ובטוח שאתה יכול להיות רגוע, אין כל אמת בזה אם הרכב טופל כראוי ולא הוזנח -בדוק היסטוריה, חשוב בכל סוג רכב.

• תוכן חדש...