Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת אתה צודק היה לנו בעיה קצת עם הבונדו, עכשיו אתה אומר לעבוד עם קלף גומי, אתה מתכוון לקלף של המשחק קלפים לא הבנתי בדיוק איזה קלף, השתמשתי בכרטיס מגנטי והיה קצת קשה לשמור על צורה האמתי.

אני יכול להמליץ גם על שפכטל גמיש שמצאתי בהום סנטר, ממש בטעות. המחיר 20 ש"ח לסט של ארבעה שפכטלים במידות שונות, עשויים פח דק וגמיש. עשו עבודה מעולה בבניה שלי, נח לעבודה ונח מאוד לניקוי.

אני חושב שקלף גומי (רק על-פי השם) יכול להיות יותר נח לעבודה. היכן ניתן להשיג "קלף" כזה?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זהו שגם אנחנו לא יודעים וחסרי תשובות בקשר לקלף. נו, מי שהציע (לא זוכר מי) שאולי יגיד לנו?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שקלף גומי (רק על-פי השם) יכול להיות יותר נח לעבודה. היכן ניתן להשיג "קלף" כזה?

רחוב סלמה 15 (דרך שלמה ביפו) חנות בשם "ברק"

מעבר לזה זאת חנות מדהימה - הם יכולים לייצר כל צבע מקור של כל רכב ע"פ יצרן הרכב - דגם הרכב ושנת הייצור והתגית בתא המנוע בה רשום הקוד של הצבע.

הם לא עושים את זה ע"פ מחשב אלא ע"פ ארכיון ששמור אצלם במיקרופילם - פשוט גדול!

ניתן לקנות אצלם את כל סוגי הבונדו וכל עזרי העבודה הנלווים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, אז אני יסכם את הבנייה הראשונה שלי ושל רועי עם פיבר:

התחיל קשה, בלי להבין שום דבר בקשר למהלך העבודה עם פיבר ופוליאסטר. נמשך בצחוקים ובעבודה והשקעה רצינית (כן כן ניגודים נו תעירו על זה), ונגמר בסאונד חלומי!!! כן כן, סאונד חלומי (יחסית לרכיבים כמובן ויחסית למה שהאוזן שלי שמעה במשך כל החיים, שומעים אצל רועי פשוט תענוג!!). לטעמי, יצא מדהים! גם הבניות, גם העיצוב ובמיוחד הסאונד, שחל שיפור עצום מלפני הבניה ואחרי הבניה.

בקרוב אצלי. :-D

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 5 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...