Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם ,

אני חדש פה ושמי רן .

קניתי לפני שבוע מאזדה 323 2004 ויש ברשותי מערכת להרכבה ,

אני פונה אל המומחים פה בשאלה איפה למקם את הטוייטרים של הקומפוננטים מקדימה שישמעו באקוסטיקה הכי טובה ,

מדובר על MOREL 6.5 PULSE .

תודה לעוזרים ,

רן .

פורסם

ברוכה הבאה רן!

בעיקרון רק האוזן שלך יכולה לומר לך איך הכי נכון וטוב להתקין אותם תשחק איתם תציב אותם בכל מיני מקומות ותראה איפה אתה שומע הכי טוב! (בחלק הקדמי כמובן)

פורסם

אתה תדע הכי טוב היכן למקם אך ורק אם תמקם אותם במקומות שונים ואז אתה תדע איפה הכי טוב.

לא חותם

פורסם

דבר ראשון אני מסכים עם אלה שענו לפניי. דבר שני, ככל שהמיד קרוב לטויטר ככה הסאונד יותר טוב.

שורה תחתונה: אוזן שלך - החלטה שלך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דבר ראשון אני מסכים עם אלה שענו לפניי. דבר שני, ככל שהמיד קרוב לטויטר ככה הסאונד יותר טוב.

שורה תחתונה: אוזן שלך - החלטה שלך.

בברכה,גיא.

לא נכון.

אם למשל יש לך טוויטר מאוד לא נציל. אם תקרב אותו למיד הוא יבלע את הטוייטר ותאבד את האיזון.

המרחק הוא עניין של ניסוי ותהיה כיוון שעוד לא נתקלתי ביצרן שאומר מה המרחק בין אחד לשני.

פורסם

בואו לא נשכח שלבחור אין נסיון ולכן גם סביר להניח כי יעשה את כל הטעויות האפשריות בתחילת דרכו.

ערוך חיפוש. יש המון חומר אם תמונות מפורטות.

אני ממליץ על מיקום בגובה האוזן בנק' הכי רחוקה מהאוזן מקדימה. דהיינו, על הקורות ON AXIS.

גיא

פורסם
לא נכון.

אם למשל יש לך טוויטר מאוד לא נציל. אם תקרב אותו למיד הוא יבלע את הטוייטר ותאבד את האיזון.

המרחק הוא עניין של ניסוי ותהיה כיוון שעוד לא נתקלתי ביצרן שאומר מה המרחק בין אחד לשני.

לא נכון? כנראה שאתה אוהב לשמוע את הטויטרים שלך לבד ואת המידים שלך לבד ולא את שתיהם ביחד.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...