Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבגירה.

2 דברים:

1. אני יודע על קופר 1071 S מקורית שהגיעה לארץ כחדשה, ראיתי אותה בפעם האחרונה לפני הרבה שנים אבל היא הייתה קיימת חד משמעית! לא יודע אם קיימת היום.

2.על ה-914 אכן דורשים 35 K וזה נראה לי סביר לגמרי ,35K בדולרים:roll: התחרפנת? :wink:

בחברות:-)

ג.

ברור שהגזמתי עם ה 35K $ אבל בש"ח זה נשמע לי זול בצורה מחשידה.

לאוטו יש יותר כבוד מאשר לקרמן גיאה וגם אותן בקושי מוכרים ב 35K ש"ח.

יש איזה משתמש פה שבדיוק מנסה למכור קרמן, אתה זוכר כמה הוא רוצה? :twisted:

בקשר לקופר, אני לא שמעתי עליה מעולם, ברור שזה לא אומר שהיא לא קיימת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. האדיוט שניסה למכור את הגיהה כבר הצליח.

2. הקונה בדק גם את ה-914 והחליט דווקא על הגיהה...8)

3. לדעתי המחיר דווקא סביר(עובדה שהיא עדיין לא נמכרה...).

:-)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
איזה רכב ספורטיבי יש מעל 30 שנה על הכביש?

שקיים בארץ?

ואם בכלל כדאי לקנות רכב שכזה?

שואל לידע כללי

בשביל חבר

8) ערן

ערן, אני מיתפלא עליך שאתה לא מושך אותו לכיוון פורד,

אפשר לקנות כל פורד ישנה במחיר נמוך ולתת לה תוספת כח סוס,

ואם חשקה נפשו של חברך בעיצוב ספורטיבי תמיד יש את הקפרי 8) .

אופיר

capri-mk2-4.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
איזה רכב ספורטיבי אספנות יש . . .בשביל חבר

8) ערן

אני מציע את דגמי GF/GFT של סובארו משנות ה 70..

עיצוב מדהים. רכב מהנה לנהיגה (בעיקר עם גיר ידני). מרכב קופה. אמינות גבוהה. חלקי מנוע קלים להשגה אבל חלקי פח ופרונט קשים עד בילתי ניתנים להשגה.

בתקציב שלך יספיק לקניה +ישור קו.

תמונות להמחשה:

1976-1977.

Subaru_1400_1976.jpg

1978-1979:

gf1.jpg

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ה914 נמכרה כבר,לידיים טובות.

ה-914 עדיין לא נמכרה. ניתן לראות פרטים כאן: http://classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=109&ad_id=10025

המחיר הוא 35K בשקלים ולא בדולרים (ואני לא מפגר כמו שמישהו טרח לציין כאן. אם הוא חושב כך הוא מוזמן לקנות ואח"כ למכור בכמה שיחפוץ).

ו.. אני מוכן לסגור גם ב-30K מכיוון שישנה הצעה נמוכה יותר שאולי תתקבל מחוסר ברירה.

הרכב נוסע מצויין, עם טסט בתוקף.

פורסם

אז סליחה,כנראה שמדובר על 914 אחרת(יש עוד 914 צהובה למכירה,שהייתה בזמנו ברמת השרון ולא יודע איפה היא היום),או שדברים השתנו משישי האחרון.

פורסם
ה-914 עדיין לא נמכרה. ניתן לראות פרטים כאן: http://classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=109&ad_id=10025

המחיר הוא 35K בשקלים ולא בדולרים (ואני לא מפגר כמו שמישהו טרח לציין כאן. אם הוא חושב כך הוא מוזמן לקנות ואח"כ למכור בכמה שיחפוץ).

ו.. אני מוכן לסגור גם ב-30K מכיוון שישנה הצעה נמוכה יותר שאולי תתקבל מחוסר ברירה.

הרכב נוסע מצויין, עם טסט בתוקף.

your car is the 1.7???x

whats the problem in the car??x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ב-20K תוכל למצוא בלי יותר מדיי דרמות/חיפושים/ריצות אופל מנטה וב-15K ש"ח תוכל לפנק אותה בכל דרך שתרצה (אם זה מבחינה חיצונית או מכאנית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לבגירה.

2 דברים:

1. אני יודע על קופר 1071 S מקורית שהגיעה לארץ כחדשה, ראיתי אותה בפעם האחרונה לפני הרבה שנים אבל היא הייתה קיימת חד משמעית! לא יודע אם קיימת היום.

2.על ה-914 אכן דורשים 35 K וזה נראה לי סביר לגמרי ,35K בדולרים:roll: התחרפנת? :wink:

בחברות:-)

ג.

לבנה?

אם כן - היא נגנבה מבעלייה.

בכל אופן - אפשר לקנות מיני ש"מוסבת" כמעט לגמרי למיני קופר, מחירי השוק נעים בין 20K ל40K, פעם אחרונה שכמעט קניתי אחת כזו...

זו הבחירה שלי, בכל אופן, לרכב אספנות ספורטיבי.

אם זה יהיה הכיוון - אשמח להפנותך לבחור שהסב, שיפץ, ושיפר יותר ממיני אחת בחייו... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפיאט והפורשה נראות לי כמו בחירות טובות, ויחסית אמינות וקלות לתחזוקה, הפיאט אגב שופצה ברמה גבוהה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...