Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מאילת , רשמים :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , יום שלישי בלילה חבר שלי אומר לי בצחוק "יאללה בוא לאילת" אנחנו צוחקים ולבסוף מחליטים שנוסעים ;)

הדרך הייתה ממש סבבה, רוב הנסיעה הייתה 120-140 , היו חלקים של יותר :twisted:

בדרך ראינו בין 2 אבנים דרדסים יושבים להם עם הממל"ז ביד, וכמובן סימנו עם האורות לכולם להוריד מהירות , מקווה שעזר :)

אילת בתפוסה מ-ל-א-ה ! , פול כוסיות ;) , כאשר הגענו לאילת, בכיכר אחרי הנמל תעופה (איפה שקניון מול הים) , גנבה את ההצגה פרארי אדומה עם מספר רישוי צהוב ו 3 אותיות אנגליות בתוכו :shock: , בנוסף יש שם מעט מאוד משופרות... ראיתי עוד 2 RSI , והונדה שמתאים לה ההגדרה אימפרזה (המבין יבין)

החדר שהשכרנו היה מ-ד-ה-י-ם, אצטרף תמונות בהמשך, 100 ש"ח ליום ל 2 אנשים (כל אחד 100 ש"ח) ו 50 ש"ח לכל אחד אם אתם 4 ,

החדר שווה כל שקל , הרבה יותר כיף מבית מלון (אין בלאגן , אין אנשים , אין זיוני שכל), כל ערב מישהי אחרת אפשר להביא, פשוט תענוג :) , יש קומה למטה וקומה למעלה, כך שאני וחבר הסתדרנו מצויין ;), יש טלויזיה + YES , מזגן אמיתי (לא חורים כמו בבית מלון)

בקיצור, היה ממש ממש כיף וספונטני , מאוד מאוד מומלץ, אם מישהו רוצה את הטלפון של הדירות, בה"פ

יום נפלא לכולכם , נתראה במפגש :)

פורסם

השכרת מאלה שקופצים עליך איך שאתה יורד מהאוטובוס בתחנה המרכזית ושואלים אותך אם אתה רוצה חדר?! 8)

למה? ככה!

פורסם
השכרת מאלה שקופצים עליך איך שאתה יורד מהאוטובוס בתחנה המרכזית ושואלים אותך אם אתה רוצה חדר?! 8)

לא, ידידה שלי נתנה לי את הטלפון אחרי שהיא נהנתה גם

פורסם

אגב,אני גם חזרתי עכשיו מאילת,וראיתי את הפרארי האדומה שתמונותיה כבר הופיעו פה, ואני די בטוח שזו אותה פרארי שראית כי גם לה היתה לוחית עם 3 אותיות שמתחילה ב-G אבל הלוחית לבנה ולא צהובה.

ואגב למי שלא יודע, באילת יש למבורגיני דיאבלו צהובה בבעלות של איזה מליין שגר רוב הזמן במלון הנסיכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...