Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Boost sensor ניסאן סאני 93'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מי שזוכר ומי שלא התלוננתי על בעיית קירטועים וחוסר סחיבה בניסן שלי, בעיה שעדיין קיימת

אז החלטתי לחפור קצת בספר שיש לי על הרכב ועל פיו ביצעתי בדיקה לרכיב שנקרא boost sensor, הוא מחובר לצינור וואקום ואמור לתת אות חשמלי על פי מצב הוואקום (איפשהו)

עפ"י הספר המתח שאמור להתקבל בין פינים 1 ו-2 הוא 1v כשהצינור וואקום מחובר, וכ- 4v כשהוא מנותק. בבדיקה שלי גיליתי שהוא נותן 1v בכל מצב.

צירפתי תמונה של הרכיב (אגב האוטו נוסע כרגע בלעדיו- חסמתי את הצינור וואקום, ישנו שינוי קטן לטובה אך הרכב עדיין מקרטע כשהוא חם)

האם מישהו יודע איזה מערכת החיישן הזה משמש?

כמובן תודה מראש לכל העונים.

DSC01443.jpg

DSC01445.jpg

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

החלק שבתמונה הוא חיישן MAP = MANIFOLD ABSOLUTE PRESSURE. החיישן מספק למחשב ניהול המנוע נתונים לגבי הוואקום השורר בסעפת היניקה. המחשב משתמש (גם) בנתונים מהחיישן לצורך חישוב קידום/איחור ההצתה הדרוש על פי מצב העומס המופעל על המנוע (שינויי הוואקום הם אינדיקציה לעומס).

חיישן תקול אכן יגרום לקירטועים עקב קידום/איחור לא נכון של ההצתה.

פורסם

גש אל חבר הפורום דני זומרשטיין שמנהל את חשמלית הרכב "מצת אור" שברח' יפו 100 חיפה,

טל' 04-8525366 או 04-8535106 או 04-8511494 והוא יסייע לך ברצון ראשית ע"י בדיקה עם סורק אבחון ממוחשב של כל מע' נהול המנוע ואם אכן החיישן לא תקין ברכישת אחר וכו'.

נא עדכן בממצאים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...