Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום. רגע לפני קניה אני צריך חוו"ד על מגבר Infinity REF7541A

אני יכול לקנות אותו ב- 336$ ואני רוצה לדעת האם הוא מגבר טוב.

בכל מקרה הקישור אליו ולנתונים שלו כאן: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7730137&type=product&productCategoryId=cat03086&id=1140392384101

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בכל מקרה לשלם יותר זה פשע חח בדיוטי פרי של הארץ עולה 200 דולר אותו מגבר אז חבל לקנות בחו"ל ביותר ולסחוב לארץ

פורסם

במחיר הזה הייתי כבר קונה בארץ מגבר ברמה מיד שניה ולא חסרים.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

די חלש, למרות שהמגבר הזה יכול להיות אנדררייטד.

ב200$ יש אפשרויות יותר טובות לדעתי, מה אתה רוצה להגביר איתו?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

קאררה,

נראה לי שכדאי לך להתרחק מהאתר הנ"ל. המחירים שם יקרים. לגבי האנפיניטי 7541A הוא אחיו התאום של מגבר ה - JBL GTO75.4. תבצע חיפוש (במנוע החיפוש של הפורום) על המגבר הנ"ל ותקבל הרבה מאוד תגובות על המגברים הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כן שלו ראיתי.

לא יודע למה, אבל החנויות האלה פשוט גונבות במחיר.

לצערי חבר שלי לא יכל להביא לי את המגבר מאיי ביי בגלל שגיליתי שהוא בארה"ב מאוחר מידי.

אז מה שקורה זה שירדתי כרגע מלקנות מגבר בחו"ל אני אדחה את הקניה או לארץ או לפעם הבאה שהוא טס (3 חודשים).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...