Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על המחמאות.

הייתי די בהתחלה אבל הגעתי עם חבר שהראה פחות התלהבות ממה שחשבתי אז חתכנו מוקדם.

פעם הבאה אני יגיע לבד!

רפי.

הלכת מוקדם בגלל חבר לא מעוניין? מבחינתי היה נשאר להישתעמם ברכב עד שאני לא ממצא את המפגש..:idea:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני באתי כרגיל, ב12:00 הייתי שם. לא היה אף אחד. התפלאתי מאוד כי בדרך כלל יש כבר המון אנשים בשעה כזו. ישבתי איזה שעה עם החבר'ה שבאתי איתם, באותו זמן הגיעו 3 רכבים... התבאסתי והמשכתי לצפון, לנשר.

פורסם

צהריים טובים !

מצטער על העיקוב עם התמונות, ממש איך שנכנסתי הביתה חברים הגיעו ויצאנו ליום הולדת של חבר, אז לא יצא לי להתעסק עם זה.

punto_gt - תודה, שמח שאהבת ..

JMG - תודה חבר ! הינה לכם המעט מהתמונות שצילמתי.

היה ממש ממש נחמד להכיר אתכם, כן ירבו מפגשים כאלה, והלוואי שיבואו יותר ויותר אנשים למרות הגשם שלא מאיים של ארצינו.

בברכה, אבי.

IMG_9436.jpg

IMG_9438.jpg

IMG_9440.jpg

IMG_9444.jpg

IMG_9452.jpg

IMG_9453.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
הלכת מוקדם בגלל חבר לא מעוניין? מבחינתי היה נשאר להישתעמם ברכב עד שאני לא ממצא את המפגש..:idea:

אני מתייחס לחברים שלי קצת אחרת :shock:

אין דבר, פעם הבאה אבוא לבד ונקווה לנוכחות גדולה יותר.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

ניראה כאילו היה בצורת[למרות המזג אוויר הרטוב]במפגש.

גם התמונות מדברות בעד עצמן.

שמח שלא הפסדתי כלום.

ניתראה במפגש הבא[נדבוששש8) ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מתי מפגש נוסף?

:)

צריך גם לבוא לראות במה מדובר.

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

האמת שכשהגעתי מחיפה - התבאסתי רצח... חשבתי לא יהיה כלום. והאמת, דווקא זה שלא היה הרבה אנשים, נתן תחושה יותר אינטימית, ויותר כיפית... גם היה זמן לדבר, וגם אנשים פחות היו עסוקים בלקפץ בין מכונית למכונית, ויותר עסקו בהכרה אחד של השני... שזה לדעתי, לא פחות, אם לא יותר חשוב מהמערכות עצמן!

יהיו כמובן כאלו שיחלקו עלי בנוגע לדעה הזאת - אבל לדעתי חוות דעת על מערכות אפשר להביע גם בפורום, אבל בפורום לא ממש יוצא לנו להכיר את הפרצופים מאחורי הניק-ניימים, והמפגשים נועדו בדיוק למטרה זו.

בברכה!

יונתן.

פורסם
האמת שכשהגעתי מחיפה - התבאסתי רצח... חשבתי לא יהיה כלום. והאמת, דווקא זה שלא היה הרבה אנשים, נתן תחושה יותר אינטימית, ויותר כיפית... גם היה זמן לדבר, וגם אנשים פחות היו עסוקים בלקפץ בין מכונית למכונית, ויותר עסקו בהכרה אחד של השני... שזה לדעתי, לא פחות, אם לא יותר חשוב מהמערכות עצמן!

יהיו כמובן כאלו שיחלקו עלי בנוגע לדעה הזאת - אבל לדעתי חוות דעת על מערכות אפשר להביע גם בפורום, אבל בפורום לא ממש יוצא לנו להכיר את הפרצופים מאחורי הניק-ניימים, והמפגשים נועדו בדיוק למטרה זו.

צודק! באתי ב-4 וחצי עם חבר :loco::drinking::hihi: ובכל זאת היו שם 3 שרוטים שנשארו (כנראה שידעו שאנחנו באים) והכרתי עוד 3 פרצופים חדשים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתי מפגש נוסף?

:)

צריך גם לבוא לראות במה מדובר.

המפגשים נערכים אחת לחודש +-(בערך כל 3 שבועות).

תעקוב אחר הפרסומים, בד"כ אנחנו מודיעים לפחות שבוע לפני.

ניר,

under construction..

• תוכן חדש...