Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להוסיף ללוח השעונים הקיים ב205 GR מד סל"ד.

השאלה היא האם כדאי להחליף את כל הלוח ללוח של GTI כולל החלפת המצחיה, שעקרונית זה לא יקר מדי אבל אין לי מושג אם זה מתאים ויעבוד כמו שצריך.

או שאולי כדאי לקנות מד סל"ד ולחבר אותו חיצונית או איכשהו.

כל עזרה תתקבל בברכה :-)

פורסם

מה זה לא יקר מדי? לוח שעונים של GTI בהחלט לא יקר מדי, אבל מצחיה במצב טוב יקרה עד מאוד. אבל זאת אפשרות סבירה בהחלט בהתעלם מהעובדה הזאת.

אופציה אחרת - להחליף את השעון הרגיל במד סל"ד. זול יותר ויתן פחות או יותר את אותו אפקט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אופציה אחרת - להחליף את השעון הרגיל במד סל"ד. זול יותר ויתן פחות או יותר את אותו אפקט.

האם תוכל לעזור לי בעניין זה?

זאת אומרת, איזה מד מומלץ ואיך בדיוק לחווט אותו.

תודה

פורסם
האם תוכל לעזור לי בעניין זה?

זאת אומרת, איזה מד מומלץ ואיך בדיוק לחווט אותו.

תודה

לא. אין לי מושג לאן בדיוק ואיך בדיוק צריך לחבר.

בזמנו הציעו להתקין לי מד סל"ד במקום שעון החום תמורת 350 ש"ח, הכל כולל הכל. לדעתי שווה לגשת למכון ספידומטרים שיעשה את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...