Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוקח לבדיקה בשבוע הקרוב גולף 97 אוטומט 1.6, ויש לי כמה שאלות:

1) האם זה אוטו מנוע שנמכר גם בגולף דור 4? האם צפוי להיות מחסור בחלקים באוטו הזה?

2) הבעלים אומר שהוא הוציא לפני חצי שנה 7000 שקל לשיפוץ התיבה האוטומטית - האם מבחינתי זה חיסרון או יתרון? כלומר האם שיפוץ התיבה אומר (ברמת העיקרון בלבד ) שהיא צפויה להחזיק עוד זמן רב?

3) הבעלים ניתק כרית אוויר בצד הנוסע, לדבריו במוסך מורשה, האם ניתן לחברה בקלות (ובזול) לחברה מחדש? קראתי בפורום בעבר שירשור המטיל בספק איכות כרית אוויר אחרי 10 שנים, האם ניתן "לרענן" את כריות האוויר באיזשהי צורה?

4) מלבד החלונות הנופלים, יש עוד פגם סידרתי בדגם?

5) צריכת דלק ממוצעת?

6) יש למישהו מושג מה רמת הבטיחות של האוטו? האוטו מגיע עם 2 כריות אוויר (טוב נו, 1 :wink:) וABS.

פורסם

סכם עם המוכר שהוא יבצע את החזרת כרית אויר הנוסע למקומה במוסך מושה או אצל מי שמתמצא בזאת (מעבדת רכב ממוחשב וכו'). רוב יצרני הרכב טוענים שתוקף כריות האויר הוארך ליותר מ 10 שנים וכמעט שלא נתקלתי שבישראל מישהוא מחליף את הכריות הישנות לחדשות לצורכי רענון וכמובן בגלל המחיר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
4) מלבד החלונות הנופלים, יש עוד פגם סידרתי בדגם?

5) צריכת דלק ממוצעת?

6) יש למישהו מושג מה רמת הבטיחות של האוטו? האוטו מגיע עם 2 כריות אוויר (טוב נו, 1 :wink:) וABS.

היה לי רכב כזה 1.8 גיר רגיל שנת 95.

בעקרון אין בעיות מסוימות לרכב כזה, חוץ מתיבה אוטומטית שבאמת לרב לא מגיעה ל-200.000 ק''מ. המנוע מצוין, אבל דורש טיפולים בזמן! אם טיפול מסור המנוע מחזיק הרבה מאוד ק''מ.

הרכב הזה 1.6 מגיע אם מנוע 100 כ''ס משופר יותר מהדגמים 92-95, אבל אני לא בטוח שזה אותו המנוע של גולף דור 4.

הבטיחות של הרכב הנ''ל גבוהה, הבטיחות הפסיבית שלו גבוהה גם כן. רכב מוצק, שהרבה פעמים גם נקרא "מציל חיים", לא פחות מזה. כדאי מאוד לסדר את הענין של כרית האויר השניה. בלעדיה לוותר על הרכב חד וחלק. לא חסר בשוק מכוניות כאלה ב-2/3 מחירון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם פונטיאק סאנבירד רכב מוצק, אבל לא בטיחותי בגרוש.

הגולף דור 3 לא כזאת בטיחותית - 3 כוכבי בטיחות בלבד.

אני בספק עם המנוע הזה הוא ע0 100 כוחות סוס ולא 75- צריך לבדוק את זה.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
גם פונטיאק סאנבירד רכב מוצק, אבל לא בטיחותי בגרוש.

הגולף דור 3 לא כזאת בטיחותית - 3 כוכבי בטיחות בלבד.

אני בספק עם המנוע הזה הוא ע0 100 כוחות סוס ולא 75- צריך לבדוק את זה.

כן, זה מנוע 100 כ''ס, ה-75 כ''ס זה מנוע 1800 סמ''ק יותר מיושן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...