Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

מפגש אודיו מרכז יוצא לדרכו.

ביום שבת ה30/12/06 , שעה 12:00 מאחורי איצטדיון ר"ג(מול שער 3).

נא להודיע מגיע/לא מגיע.

לא להפוך תרד' זה לצ'אט.

מנהלים בבקשה להפוך לדביק.

מקווה לראות את כולם בהענות מלאה, כל מי שמעוניין להביא ציוד כזה או אחר למכירה יכול לעשות זאת ע"י דף שיודבק על חלון רכבו ולא בתרד' הנוכחי.

נראה שם,

ניר

under construction..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה תצלמו תמונות.

חלקנו (תושבי הצפון) מאוד מעוניינים לראות מה קורה אצל תושבי המרכז בתא המטען :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

דוד,

בד"כ מצולמות תמונות שמתעדות את מפגשי מרכז. תודות על כך מגיעות לליטל :mm_yeah:. בכל מקרה אני חושב שאין טוב יותר ממראה עיניים, לכן אני ממליץ שתגיע למפגש, שם תוכל לראות ולשמוע מגוון רחב של מערכות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רוצה לבוא, אבל מתלבט בין המכוניות הרבות שעומדות לרשותי :wink:

יבוא אם לא יצוץ משהו מיוחד וסופסוף יכיר אנשים. אולי אני יגרור גם את אחי (שאגב בא מחר למפגש דרום) וחבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מגיע.

ד"א אם יש מישהו שמגיע ויש לו סט של פוקל 165v2 או 1 שישלח לי הודעה בפרטי. אני מאוד רוצה סוף סוף לשמוע את הסטים שלהם.

שבת שלום ומבורכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...