Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים אני יודע שזה יכול להשמע דפוק אבל תנסו לשמור על בטחון שדה בבקשה, תמעיטו בשמות יחידות מסווגות עד בכלל לא. עוד מעט אנשים יתחילו לומר איפה יחידות כאלה פועלות ולמה, יספרו על מקרים שהם או חברים שלהם כביכול עברו.

אני לא מנהל כאן ולא מורה ולא מורעל ואני לא מדבר מתוך צעירות או משהו בסגנון, פשוט אל תשכחו - האויב מאזין, גם לכאן.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מק'יוסי, הרשה לי להעיר את ליבך ועיניך, שכל מה שהאויב שומע פה, הוא בהחלט יכול להגיד "אהה נו את זה אני כבר יודע.." , אני בטוח שהאויב שלנו יודע הרבה יותר מאשר אנו נותנים לו קרדיט..

פורסם

שניכם צודקים ללא ספק.

אבל יש דברים שעדיף שלא לדבר עליהם בכלל - ובטוח שלא דרך אתר אינטרנט.

האויב בהחלט יודע המון, אבל בואו לא נעזור לו לדעת עוד יותר מזה.

גם אני לא מורעל או חולה נפש, אבל זו האמת.

תפקידים מסווגים כשמם כן הם - ואני בטוח שיהיה לך מעניין לשרת באחד מהם, אם תתקבל.

לך למיונים, ותעשה את המקסימום. כשתצטרך לדעת משהו - אז תדע.

אגב, MYCOSSI - אני רואה שאתה מבין עניין, אז אני מרשה לעצמי לומר לך, שבמקומך הייתי משנה את האייקון. ויפה שעה אחת קודם... נו הרד פילינגז.

Passt scho...

פורסם
אנשים אני יודע שזה יכול להשמע דפוק אבל תנסו לשמור על בטחון שדה בבקשה, תמעיטו בשמות יחידות מסווגות עד בכלל לא. עוד מעט אנשים יתחילו לומר איפה יחידות כאלה פועלות ולמה, יספרו על מקרים שהם או חברים שלהם כביכול עברו.
זה בסדר, יוסי. בנושא יחידות מסווגות, ייעודן והפעלתן - כל עוד כותבים כאן שטויות אנחנו יושבים וצוחקים.

תהיה בטוח שברגע שיכתבו משהו נכון ורציני, הוא יימחק מיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...