Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:(

אוקיי אז ככה...חבר מוסכניק אמר לי לקחת רק מכונית יפנית אם אני רוצה לא להכנס למוסך כל הזמן...אני האמת רציתי פיאט בראבו אבל הוא אמר שהיא לא אמינה:(

קיצר..בבקשה איזה הצעות יש לכם לאוטו שנראה טוב(לא שרייד,סוויפט וכדומה)

שהוא יפני:(,שעולה בסביבות ה30 אלף ושיהיה יחסית קופקטי ומשנתון כמה שיותר גבוה...

אני נואש:(

*הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת*

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

גם אני חיפשתי בסכום כזה יפניות ובסוף ויתרתי :roll:

אתה יכול ללכת על ה- 121 של מאזדה או שאתה יכול לנסות

יונדאי למרות שהיא קוראנית היא אמינה יש לה ארבע גלגלים והיא נוסעת :)

בסכומים שאתה מחפש אין יפניות משהו...

פורסם

לצערי אני יודע את זה...

יענו אם ללכת על משהו מתקבל על הדעת זוהי המיצובישי קולט שהיא אחלה של אוטו אבל במחיר הזה אני יכול להשיג משהו שנת 93 רק וזה אוטו בן 10!!!!

אוף...מזדה 121 לא אופציה...אני לא אסע במשהו מוזר שנראה כמו צעצוע...האוטו פשוט מכוער..

אווווווף

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

חחחחח...אתה אופטימי אחי:)

לא שמעת על אנשים שקנו רכב חדש ואחרי שנה הוא התחיל להתפרק?

אם לא אז תקשיב טוב יותר

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אהלן סנואובול (אני משער שהשם נבחר בגלל נטיה שלך לעסוק בסקי ולא בגלל כל מיני מנהגים של בחורות....).

נסה להתמקד בחיפוש של מיצובישי סופר לנסר,טויוטה קורולה (התקציב די מגביל) או - המומלצת בחבורה - ניסן סאני.

בוא נעזוב כרגע את כל הויכוחים וההתפלספויות על מה מהנה וכו וכו - סאני קלה וזולה לתחזוקה-כנ"ל המיצובישי.

שתיהן אמינות -עם ייתרון לסאני.כנ"ל לגבי נוחות-ייתרון קל לסאני.

אם אתה רוצה לשלב עם מראה "ספורטיבי" - קח מאזדה 323 F עם הפנסים המתקפלים.

שיהיה בהצלחה!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תעשה בבקשה סדר במחשבות שלך ותחזור אלינו.

אנא ציין מה ייעוד הרכב מבחינת נסיעות, מספר אנשים וכו'.

המבחר היפני הקטן מצומצם מאוד וכולל את הקטנות שציינת פלוס טויוטה סטראלט.

המחיר שאתה מוכן לשלם הוא באמת בעייתי, אם אכן אתה רוצה לקנות רכב יפני

שעברו עליו פחות מ-10 שנים על כבישי הארץ.

אירופאיות הן סיפור אחר.

MCS 2008

פורסם

בעיקרון הרכב צריך להיות קטן...כי זה רק אני רוב הזמן...

אין טעם לרכב כמו מיצובישי לאנסר כי הוא סתם מגודל....

עכשיו..טיוטה סטארלט זה אחלה אופציה אבל מאאאאאאד קשה למצוא..וגם אם מוצאים בד"כ דורשים עליה הרבה מעל המחירון...

הנסיעות אמ....לא נסיעות של כל יום לעבודה....יענו אם נסיעות יומיות אז זה רק עירוני...

עוד משהו ששכחתי? :roll:

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אהלן סנואובול (אני משער שהשם נבחר בגלל נטיה שלך לעסוק בסקי ולא בגלל כל מיני מנהגים של בחורות....).

:D:D:D הרגת אותי!

ולעניין השאלה - בתקציב שלך נכנסת גם סיויק שנת 94 ומטה. אמנם היא משפחתית, ואת זה אתה לא רוצה, אבל גם כסדאן 4 דלתות יש לה סקס אפיל במגזרים מסויימים.

וחוץ מזה - המוסכניק שאמר לך לקחת רק יפנית הוא קשקשן ומכליל. כל רכב צריך לבדוק לגופו. אמנם על פיאט בראבו אני לא יודע אם הייתי הולך - אבל באופן כללי רכב אירופאי צעיר ב-5 שנים ושטופל בזמן יכול בשקט להיות יותר אמין מרכב יפני שאכל קילומטראז'.

אז אם אתה חושש מאיטלקיות או צרפתיות - גם אופל קורסה, פולקסווגן פולו ופורד פיאסטה נכנסות לתקציב שלך בסבבה ונחשבות לאמינות גם אצל בעלי סטיגמות.

לא נהגתי על קורסה או פולו - אבל לגבי הפיאסטה אני יכול להגיד לך שזה יופי של אוטו ונחמד מאוד לנהוג עליו.

פורסם

חבר מוסכניק אמר לי לקחת רק מכונית יפנית אם אני רוצה לא להכנס למוסך כל הזמן...אני האמת רציתי פיאט בראבו אבל הוא אמר שהיא לא אמינה

קיצר..בבקשה איזה הצעות יש לכם לאוטו שנראה טוב(לא שרייד,סוויפט וכדומה)

שהוא יפני:(,שעולה בסביבות ה30 אלף ושיהיה יחסית קופקטי ומשנתון כמה שיותר גבוה...

גם אני כמו אשפוז אמליץ לך על הסיוויק האצבק, היא יפה מאוד ובעלת פוזה מרשימה למדיי (מי אמר ערס :lol: ), יפנית קומפקטית, ושנת 94 נכנסת לתקציב.

פורסם

חבר שלי מוכר סופר לאנסר GLXi שנת 95' ידנית (!) מנוע 1600

זה נכנס לך בול לתקציב - 30,160 ש"ח

המחירון הוא משוקלל (על הוספת ABS)

לפרטים, טלפון: 03-6429995

או: 064560127

לבקש את מוטי.

פורסם
חבר שלי מוכר סופר לאנסר GLXi שנת 95' ידנית (!) מנוע 1600

זה נכנס לך בול לתקציב - 30,160 ש"ח

המחירון הוא משוקלל (על הוספת ABS)

לפרטים, טלפון: 03-6429894

או: 064560127

לבקש את מוטי.

אם היית שם לב היית רואה שהוא אמר שהכב הזה גדול מידי בשבילו

ופה זה לא פורום מכירה...

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם
בעיקרון הרכב צריך להיות קטן...כי זה רק אני רוב הזמן...

אין טעם לרכב כמו מיצובישי לאנסר כי הוא סתם מגודל....

:roll:

אולי הוא התכוון ללאנסר של עד שנת 93

המיצובישי סופר לאנסר יותר קלילה ומהירה בהרבה מהלאנסר המיושנת

ולדעתי יש לה מראה סביר ביותר..

ובקשר לזה שפה זה "לא פורום מכירה" או מה שמילמלת

מה רע בלתת הצעה לרכב בטווח המחירים שלו שלדעתי יתאים לו ביחד עם הצעת מכירה ספציפית?

ולסנובול, אם התכוונת לאוטו הזה כמגודל:

lancer.jpg

אז מצטער, טעות שלי

פורסם

תראה אני לא צריך מכונית משפחתית...

אני צריך אוטו קטן סגנון 106,קולט ובראבו....עדיף עם 3 דלתות כי ככה הוא נראה יותר ספורטיבי....

הלאנסר נראה כמו אוטו משפחתי לחלוטין

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
תראה אני לא צריך מכונית משפחתית...

אני צריך אוטו קטן סגנון 106,קולט ובראבו....עדיף עם 3 דלתות כי ככה הוא נראה יותר ספורטיבי....

הלאנסר נראה כמו אוטו משפחתי לחלוטין

כמו שאמרתי סיוויק האצבק 3 דלתות, קטנה, אנרגטית,יפנית, עדיף ידנית, ונראית ספורטיבית מאוד.

• תוכן חדש...