Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האטם של מיכסה השסטומים קונים כיחידה או שהאטם הזה מגיע בסט של כמה אטמים?

כי אני צריך אטם מכסה שסטומים בלבד בשביל מאזדה לנטיס שנת 97

ומה המחיר של רק אטם מכסה שסטומים?

פורסם

אם אני זוכר נכון מהרכב של אבי מדובר באטם אחד.

המלצתי החמה אלייך אל תשים אף אטם תחליפי לאוטו הזה- רק מקורי ללא סיליקון וללא כלום. לנקות טוב את משטחי החיבור, להרכיב ולסגור בהתאם להוראות הסגירה.

פורסם
אם אני זוכר נכון מהרכב של אבי מדובר באטם אחד.

המלצתי החמה אלייך אל תשים אף אטם תחליפי לאוטו הזה- רק מקורי ללא סיליקון וללא כלום. לנקות טוב את משטחי החיבור, להרכיב ולסגור בהתאם להוראות הסגירה.

צדקת כשאמרת אטם אחד אבל כן צריך סיליקון במספר נקודות (לפי הוראות יצרן)

ניתן לראות כאן (כולל מדריך לפירוק מכסה השסתומים)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא ראיתי שם התייחסות להוראות יצרן,

לגבי הנשמים באמת אין ברירה להשתמש בסיליקון (במקרה הנ"ל אין זה רלוונטי כי הוא לא הולך לפרקם)

לגבי ה-6 נקודות, אני לא יודע על מה הבחור התבסס אבל אם הוא החליט שאלו הנקודות כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.

בכל מקרה לא למרוח סיליקון על כל היקף הגומיה, כמו שהרבה מוסכניקים אוהבים לעשות.

פורסם
לא ראיתי שם התייחסות להוראות יצרן,

לגבי הנשמים באמת אין ברירה להשתמש בסיליקון (במקרה הנ"ל אין זה רלוונטי כי הוא לא הולך לפרקם)

לגבי ה-6 נקודות, אני לא יודע על מה הבחור התבסס אבל אם הוא החליט שאלו הנקודות כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.

בכל מקרה לא למרוח סיליקון על כל היקף הגומיה, כמו שהרבה מוסכניקים אוהבים לעשות.

אל תכריח אותי להעלות לך דף מהספר הטכני של הרכב הזה.

תאמין לי שאני עוד אדרוש ממך פחית קולה.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
אל תכריח אותי להעלות לך דף מהספר הטכני של הרכב הזה.

תאמין לי שאני עוד אדרוש ממך פחית קולה.

שמוליק

בכיף שמוליק :-)

בכל אופן תודה על המידע.

פורסם

גיורא, עכשיו הוא חייב לך פחית קולה.

(-:

שמוליק

פורסם

כל הכבוד לכם תודה רבה לכולם אתם ממש חברי פורום טובים! עוזרים לי מאוד תודה רבה!!! רק משהו קטן...

מה המחיר של אטם מכסה שסטומים אני רוצה גם תמונה של אטם אם אפשר כאילו לא סתם אטם אני רוצה תמונה של אטם איכותי .... או שיש רק רגיל שעשוי משעם?

ומה המחיר של אטם?

פורסם
כל הכבוד לכם תודה רבה לכולם אתם ממש חברי פורום טובים! עוזרים לי מאוד תודה רבה!!! רק משהו קטן...

מה המחיר של אטם מכסה שסטומים אני רוצה גם תמונה של אטם אם אפשר כאילו לא סתם אטם אני רוצה תמונה של אטם איכותי .... או שיש רק רגיל שעשוי משעם?

ומה המחיר של אטם?

מקורי עולה בערך 230 ש"ח (תקנה מקורי)

שמוליק

פורסם

אל תצפה שלא יהיו לך הזעות או נזילות קטנות מהאטם, המלצנו לך לקנות מקורי.

בכל אופן, שים כמות נדיבה של סיליקון אדום ב-6 הנקודות.

• תוכן חדש...