Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתבתי בת'רד על מסלול ה"נורבורגרינג", באותה הזדמנות קפצתי גם למסלול SpaFrancorchamps שבבלגיה (כשעה נסיעה מה"רינג"), והנה צילום הנהיגה מהמסלול.

ועל הדרך,

סירטון המרדף שלי אחרי פורשה קאיימן - בנורבורגרינג (בגלל תקלה טכנית (נגמרה הקלטת באמצע ההקפה), אז רק חצי הקפה).

צפיה מהנה !

דני G.

פורסם

הנהג בקיימן התנהג בחוסר ספורטיביות לפחות פעמיים בקטע שהעלת.

קוים יפים לשניכם, ואם נהג הקיימן היה מומחה בהאצה בסיבוב כמו שהוא בקו ישר, הסרטון היה משעמם יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תענוג לעיניים הניהגה שלך ........ועוד יותר תענוג הצליל המשובח של המנועים הגרמניים כשהרגל נהיית כבדה ......

סחטיין עליך !!!!!!!!!8)

פורסם

:mm_yeah: יופי של סרטונים.

בסוף הנהיגה בספא נראה כך שלצמיגים כבר אין כח להתמודד, איך קיבלו אותך בחברת ההשכרה?:-D

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תודה !

תשובות לשאלות :

נהגתי באותה SLK שבה נהגתי בנורבורגרינג.

חברת ההשכרה לא הסתכלה על הצמיגים. מעבר לעומס החום שנוצר בהם (בעיקר ברינג), לא שחקתי אותם באופן שניתן לראות במבט חטוף.

לגבי נהג הקאיימן, לצערי בגלל שהקלטת נגמרה באמצע ההקפה, לא רואים איך בסוף אני עוקף אותו. אבל לפניכן, באחת הפניות שמגיעים אליה מהר מאד ומאיטים למהירות נמוכה, צללתי בנסיון לעקוף אותו, והוא בשלב מאד מאוחר בוצורה מאד חדה "סגר לי את הדלת", ממש מול האף. בחור באמת חצוף !

אגב, אחרי שירדנו מהמסלול, ניסיתי לדבר איתו על הנהיגה. אבל כנראה שלא כ"כ התאים לו, כי בצורה מאד מתנשאית הוא הנהן בראשו (כן .. כן) והלך תוך כדי שאני מדבר איתו. כבר אמרתי חצוף ?

דני G.

• תוכן חדש...