Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב פיאט טמפרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 10000 שקל והרבה המליצו לי על האוטו הזה.

מה אתם אומרים?

אני מחפש רכב משפחתי גדול ומרווח ושיהיה נח ובמחיר שציינתי.

פורסם

עונה לכל דרישות ה"משפחתי גדול ונוח".

מנוע וגיר אמינים למדי באם טופלו כראוי. חלפים וטיפולים זולים מאד בד"כ.

מערכות חשמל בעייתיות ופלסטיקה באיכות נמוכה.

שווה לקחת אחת שמורה חיצונית ומיכנית ולעשות ישור קו למען הזהירות (טיימינג,שמנים ובדיקת מערכת קירור).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ברשותי פיאט טמפרה 1991 שרכשתי בשנת 1993 עם 20000 ק"מ בלבד וכיום יש בה כ 187000 ק"מ.

במשך השנים היו מעט תקלות ואני מקפיד על טיפולים בזמן.

כמובן שמומלץ מנוע 1.6 ולא 1.4 שהיה בשנים הראשונות בלבד.

המנוע עד 1993 הנו עם קרבורטור וברוב המקרים יש מע' אקלים ממוחשבת ברכב.

המנוע משנת 1994 הנו עם הזרקת דלק חד נקודתית של "בוש" ובדגם המשופר יותר "ליברטי" יש מע' הזרקת דלק רב נקודתית של GM, מראות צד בצבע הרכב, צפוי פורניר חום של המאפרה הקדמית ומסגרת בית ידית ההילוכים ועוד כמה דברי קוסמטיקה קלים. משנת 1994 והלאה רוב המזגנים היו מהתקנה ישראלית הן ידניים רגילים והן מע' אקלים ממוחשבת.

המכונית נוחה ומרווחת וברובן חלונות ונעילת דלתות חשמל מקוריות.

כדאי לקנות מכונית שטופלה כראוי כי זה הדבר החשוב וכמובן לבצע בדיקה לפני קנייה כדי לוודא שלא היו תאונות שלדה ושאין מכלל גדול ויקר פגום (כמנוע, תיבת הילוכים, הגה כח וכו').

בברכהה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...