Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספוג שבסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול בקצרה להסביר לי למה יש תספוג הזה בסאב?

ואיזה סוגים ומה המטרות שלהם.....

תודה מראש :)

פורסם

בתוך הסאב יש ספוג?

או שאתה מדבר על הספוג ששמים בתיבה של הסאב?

תפרט בבקשה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מישהו יכול בקצרה להסביר לי למה יש תספוג הזה בסאב?

ואיזה סוגים ומה המטרות שלהם.....

תודה מראש :)

האם אתה מתכוון לסראונד של הרמקול? לגומי/ספוג שמחבר את הממברנה של הרמקול לשלדת המתכת?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מתנצל על אי הבנה ...

הספוג שבתיבה של הסאב אני לא יודע איך קוראים לחומר הזה

לבן כזה כמו צמר גפן או מה שזה לא יהיה ....

ואמרו לי גם שזה טוב לרפד מבפנים של התיבה את הדפנות בספוג רגיל (צהוב

:)

פורסם

תעשה חיפוש בנוגע ל"צמר סלעים" ו"ספוג ביצים".

אני בטוח שתשיג תשובות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

יש על זה כל כך הרבה ויכוחים אם הוא יעיל או לא

גורע הוא לא כך שלשים זה לא יזיק אולי רק כספית.

תעשה חיפוש כמו שאמרו ותקבל תשובות אני מבטיח.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש אנשים שטוענים ששמעו הבדל ויש כאלה שלא.

בכל אופן השימוש של הספוג הזה הוא בכדי לדמות נפח תיבה גדול יותר. ז"א אם הסאב שלך צריך תיבה בנפח 28 ליטר - אתה יכול לבנות תיבה בנפח 20 ליטר + כמות מסויימת של ספוג אקרילי \ צמר סלעים \ וואטאבר ידמו נפח של 28 ליטר.

כמובן שזו רק דוגמה וכמו כל דבר אחר בתחום האודיו יש המצודדים בתיאוריה ויש השוללים אותה לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אכפת לך בשביל מה זה, ומה המטרה, כל דבר אתה חוקר ?

כמו שסבא שלי תמיד היה אומר: "אם זה עובד, אל תיגע".

פורסם

אם יש לך בעיה של מקום ואתה חייב להשתמש בתיבה קטנה מהרצוי באופן פיסי - שטיח אקרילי או ספוג או צמר סלעים ישטו בסאב ויגרמו לו להתנהג כאילו שהוא היה בתיבה גדולה יותר.

בחלק מהמקרים גם - אם התיבה שלך לא מחוזקת היטב או שיש החזרים מהתיבה עצמה - זה גם משמש כחומר בידוד ויכול לעזור כנגד התופעות הללו - אבל הפתרון הנכון כאן הוא תיבה שבנו אותה היטב.

אני עשיתי את זה בתיבה פורטד 45 מעלות בנפח 45 ליטר על סאב 12 אינטש של אופטימוס (קניתי ברדיו שאק) וזה עשה הבדל עצום בעומק של הבאס - יתכן והסאב הספציפי הזה צריך יותר מ45 ליטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...