Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כיום ברכב רמקולים אחוריים

CS - V6934 של JVC

13520912b.gif

פאנל של פיוניר DEH - 6750mp

product.Pioneer%20DEH-P-6750MP.jpg

וסאב של פיוניר VCCS שמחובר אליו מגבר פשוט של בוש מגבר שנותן לו כוח מספיק.. עכשיו אני מעוניין להוסיף קומפוננט + מגבר 4 ערוצים שיהיה לרמקולים ולקומפוננט מה אתם ממליצים לי?

ומי שיכול לתת לי הסבר מדוייק על הקומפוננט מה עושה כל חלק מהסט ..

תקציב לא גדול בין 1000-2000 ש"ח כולל הכל

תודה

פורסם

יחסית למחיר המורל פולס לדעתי הוא אחלה של קומפוננט ונותן תמורה מעולה.

ובקשר לשאלה שלך משהו קומפוננט..

הקומפוננט הוא בעצם חבילה שכוללת טויטרים + מידים + קרוסים.

הקרוס מתחבר למגבר/לרדיו דיסק (תלוי למה אתה מחבר את הסט) וממנו יוצאות שני יציאות אחת לטויטר ואחת למיד (רמקול).

כשנכנס אות לקרוס הוא נכתך לצלילים נמוכים וגבוהים (כמובן שהכל יחסי) וכל חיתוך הולך לרכיב שאמור לנגן אותו בלבד.

כלומר הטויטרים מנגנים את התדרים הגבוהים בלבד והמידים את התדרים היותר נמוכים (שוב כמובן שהתדרים "נמוכים" הם לא נמוכים כמו אלה שהולכים לסאב אלה טווח ביניים שנקרא "מידרנג'").

ואזז בעצם אנחנו מקבלים את האיכות הגבוה של הצליל שהקומפוננט יודע להפיק כי כל רכיב מנגן רק את מה שהוא בנוי לנגן הכי טוב.

אם עדיין לא הבנת אני מציע לך לעשות חיפוש ויהיו לך המון תשובות מפורטות ומדוייקות.

פורסם

המורל פולס הוא סט מעולה למחירו , רק שבד"כ כולם משדרגים אח"כ את הטוויטר לטוויטר אחר של מורל שזה הMT11 של הדוטק או MT22 של ההיבריד , יש שינוי גדול מאוד באיכות.

אחרי השינ ההבדל בין האטון לבין המורל הוא די קטן . אז שווה לך לשמוע ולהתרשם בעצמך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
המורל פולס הוא סט מעולה למחירו , רק שבד"כ כולם משדרגים אח"כ את הטוויטר לטוויטר אחר של מורל שזה הMT11 של הדוטק או MT22 של ההיבריד , יש שינוי גדול מאוד באיכות.

אחרי השינ ההבדל בין האטון לבין המורל הוא די קטן . אז שווה לך לשמוע ולהתרשם בעצמך

בברכה יהודה

אז אין איזה סט של מורל שהוא טוב יותר? (במחיר סביר..)

ואיך יצא כל הסט ברכב? אילו עוד תוספות /שדרוגים אני צריך?

תודה

פורסם

הדוטק הוא יותר טוב , אבל הוא קצת קשה כי הוא צריך מגבר טוב , הוא עולה בין 1000 ל1200 , לכן האטון שקורווין המליץ לך נמצא בדיוק בטווח מחיר טוב .

אני מציע שתלך ותשמע אותו ליד הפולס , יש להם מערכת השמעה שם , וכך יהיה לך יכולת טובה להחליט.

אם אתה רוצה בזול עכשיו ואולי לשדרג אח"כ תקנה את הפולס . במחיר שלו אין משהו יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

שלום,

היום הוספתי לרכב שלי סט קומפוננט של מורל ומגבר של JBL הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המערכת הכוללת של הרכב ומה אני צריך לשפר?

קומפוננט מורל tempo

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=310f2ab8425ce966f35cabeb06a7ab8f&productid=320

איך הסט?

מגבר JBL

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=gto4060&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he#

איך המגבר?

רמקולים אחוריים:

CS - V6934 של JVC

13520912b.gif

פאנל של פיוניר DEH - 6750mp

product.Pioneer%20DEH-P-6750MP.jpg

וסאב של פיוניר VCCS שמחובר אליו מגבר פשוט של בוש מגבר שנותן לו כוח מספיק..

אני מעוניין להחליף רמקולים אחוריים למה אתם ממליצים להחליף?

איך המערכת?

ד"א את הקומפוננט והמגבר קניתי ב 2000 ש"ח כולל התקנה איך המחיר?

פורסם

המחיר קצת יקר,

חבל להשקיע ברמקוליים אחוריים (במיוחד שכבר יש לך)

אם הייתה מעלה את הנושא קצת קודם הייתי ועוד רבים אחרים אומרים לך להשקיע את הכסף מה שתכננת לקנות 6X9 להוסיף בשביל סט קדמי טוב יותר

הסאב קצת מעפאן (ראה חוות דעת בחיפוש או אוטוטו שיגיבו)

אם אתה שומע טוב וזה לטעמך מצויין תשאיר את זה ככה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...