Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי אתה טיפה מוזר להגיד לך את האמת.

אנשים פה ניסו לעזור לך, הם לא ידעו מה בדיוק הבעיה כל אחד כתב את מה שהוא חושב שיכולה להיות הבעיה, ואתה אפילו תודה לא אמרת!!! ועזוב שלא אמרת בכלל איך פתרת אותה.

בקיצור אני חושב שהתרד הזה צריך להיות נעול!

תהיו בריאים כל מי שניסה לעזור, אנשים טובים.

פורסם
איזה תר'ד שוק זה נהיה, אופטיסאב מה אתה מבלבל את המוח?

כולה ניסה לעזור ואמר שאם היה מתייעץ לפני היו אומרים לו שהמגבר חזק מדי לסט הזה...

אופטי סאב צודק! אבל גם ה"מתקין על " צודק.

אבל המשפט באדום לא ממש מקובל לדעתי. אתה לא מכיר את הפורום מספיק כדי לדעת את זה.!

יש הרבה פעמים שאומרים למה לא קנית את זה. או את זה. ולא עוזרים במציאת פיתרון או הבעיה.

יש לבן אדם ציוד, צריך לעזור להוציא מהמוצרים את המקסימום!

ורועי. מה היתה הבעיה.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
איזה תר'ד שוק זה נהיה, אופטיסאב מה אתה מבלבל את המוח?

כולה ניסה לעזור ואמר שאם היה מתייעץ לפני היו אומרים לו שהמגבר חזק מדי לסט הזה...

ומאיפה אתה יודע שהמגבר חזק מידיי לסט הזה? יש לך כזה מגבר? יש לך סט כזה? למה אתה זורק משפטים לאוויר סתם כדי להראות שאתה יודע משהו?

הסט הנ"ל יכול לספוג 140WRMS אם אני לא טועה והמגבר מוציא בסביבות ה-100. חזק מידיי?! לך תדע. אבל אל תזרוק סתם מילים לאוויר. יש חברי פורום ששמים את הסט הנ"ל על מגברים יותר חזקים מה-JBL ולהם כלום לא קרה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם רועי .א הצליב את יציאות הרמקולים במגבר, והבעיה נשארה באותו הצד, התקלה יכולה להיות:

1.חיווט שאינו תקין בין המגבר לקרוסאובר ו/או חיווט חיווט שאינו תקין בין הקרוסאובר לאלמנטים.

2 קרוסאובר לא תקין.

3. אחד מהאלמנטים (מיד/באס או טוויטר) אינם תקינים.

4. האוזן של המשתמש נפגעה בצד אחד, עקב עודף עוצמה. :roll::lol::screwy::loco:

שלו.

רועי .א,

אני חושב שאני כתבתי לך הצעות לפתרון הבעיה, למעט הכתוב בסעיף 4. פתרת את הבעיה, יופי. למה אתה מזלזל בחברי הפורום? אתה לא חייב להודות למי שניסה לעזור לך, אבל כאשר שאלו אותך מה הייתה הבעיה, אתה התעלמת מלספק תשובה, זאת זכותך! רק תזכור שהעולם הוא עגול...

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה לכל מי שניסה לעזור, סלחו לי אם זה היה נראה זלזול.

פשוט הציוד שלי, ולדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) אחרי ששילמתי עליו מהכסף שלי אני חושב

שמותר לי לעשות מה שאני חושב לנכון לעשות

אם היית שואל מההתחלה - הייתי מציע לך לא להפעיל כזה סט, על כזה מגבר, עם כזה סאב ברקע.

בלאק מאזדה אני לא שאלתי אם זה טוב או כדאי, פשוט חיברתי.

רציתי לשמוע את הסט הזה עם המגבר הזה וכזה סאב.

אתה דפוק מספיק בשביל לבזבז לנו את הזמן בלנסות לעזור לך.

ברקע.

תאמין לי שלא, עצם זה ששאלתי אומר שלי לא היה מושג מה הייתה הבעיה ורציתי לשמוע ממכם דעות מה יכולה להיות ה בעיה

אני חושב שאני כתבתי לך הצעות לפתרון הבעיה, למעט הכתוב בסעיף 4. פתרת את הבעיה, יופי. למה אתה מזלזל בחברי הפורום? אתה לא חייב להודות למי שניסה לעזור לך, אבל כאשר שאלו אותך מה הייתה הבעיה, אתה התעלמת מלספק תשובה, זאת זכותך! רק תזכור שהעולם הוא עגול...

שלו.

.

אתה יכול להסתכל בהודעות שהגבתי לאנשים בפורום, אני משתדל לעזור ולתרום מהידע שלי אל אחרים, אולם הוא לא עשיר כמו כמה מחברים בפורום אבל אני מספק את הסחורה שלי פה.

לעניין,

אין לי מושג מה הייתה הבעיה,

שירדתי לאוטו שוב שמתי לב שהכל מתנהל כרגיל, אחרי שבדקתי שכל החיווט בסדר ולא יצא לי לשנות שום דבר.

כנראה שיחד עם המאמץ של המונו הגיביאל התחמם, המאוורים כנראה לא ממוקמים במקום טוב, והיה לו טיפה קשה להגביר את הקומפננט,

זאת רק מחשבה שחלפה בדעתי, יכול להיות שזה משהו אחר.

בכל אופן תודה וסליחה אם זה היה נראה כזלזול, אני מכבד את כולכם ואני חושב שחלק ממכם הבנתם את זה בהודעות הקודמות שיצא לכם לעזור לי ולאף כמה ממכם אמרתי תודה בהודעות פרטיות.

שבת שלום,

רועי.

• תוכן חדש...