Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבנות תיבה למגבר כי לפעמים ...פעם בחודש אני יצטרך להוציא אותו מהאוטו,האם יש טיפים שונים ...כאילו בניות ולא(זמינות אוויר או כאלה) ,התחלתי בקח חתכתי פלטת מ.ד.פ

ושמתי אלייה בפינות 4 ריבועים קטנים כך שיהיה זמינות אוויר והמגבר ישב כאילו כמו שולחן...האם יש עוד כל מיני פתננתים אני יודע אני גם מנסה לחבר מאוורים אבל בלי ממסר האם זה אפשרי?

(חשבתי אולי לחבר ל + ול - של היציאות של המצבר אם מפסקים או שזה יותר מדיי מטומטם

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

בקשר למאוורר עם אני לא טועה אתה יכול לחבר את הפלוס של המאוורר לרימוט של המגבר ואת המינוס של המאוורר למינוס של המגבר

ואז יש מצב כאשר הרדיו דלוק המאוורר דלוק רדיו סגור מאוורר סגור

תקנו אותי...........

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כאשר מחברים מאוורר, מומלץ להוסיף ממסר על מנת שלא להעמיס ולא לגרום נזק ליציאת הרימוט של ה - HU. רצ"ב תרשים לחיבור ממסר:

ventascheme.gif

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חבר'ה תודה על העזרה אבל מאווררים אני יודע איך לחבר זה לא העניין ...השאלה האמיתית של של הנושא .

ברצוני לבנות תיבה למגבר ,יש טיפים של צורות בנייה ופטנטים בכדי שיהיה זמינות אוויר מקסימלית...ועוד שטויות אולי אפילו צבעים ואיך מחברים לדים בפשטות

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

• תוכן חדש...