Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב , בבית סובארו בהרצליה התכנסו ובאו ....15 איש בלבד לפגישת נווטי הראלי-מכוניות .

המטרה הראשונית של הארוע היתה לבנות איזה משהו מאד בסיסי שיהווה מקום להמשך הדרך , לשיתוף פעולה , לימוד וקידום מקצועי .

לאחר הצגה קצרה של המשתתפים בפגישה התחלנו לחפור מעט פנימה , תוך שמשתדלים לא לרוץ יותר מדי קדימה ושוכחים דברים מאחור .

זלמן שהגיע הישר מנורבגיה נתן לנו סייע רב בדעות מקצועיות וחלק עימנו את ניסיונו הרב , שאנחנו יכולים רק לקנא בזה , גרם לנו להבין כמה הרבה אנחנו אולי לא יודעים .

כולי תקווה שהפגישה היתה פתיחת דלת לקראת המשך שיביא את כולנו קדימה והפגישה הבאה תהיה מהר מהצפוי .

נותר לי רק להצטער על כל אלו שלא הגיעו והפסידו .

ותודה לכל אלו שכן באו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

"מועדון מרוצי ישראל" עם "מועדון המרשלים" מרימים את הכפפה ויקיימו אימון והדרכת נהגים נווטים אימון שיביא את הנהג והנווט לתאום כמקובל במרוצי ראלי, האימון יהיה במתכון "קטע מיוחד" אבל לא הזמן הקצר מנצח כי אין מנצח באימון מסוג זה, האימון הוא אבן דרך חשובה מאד להמשך פעילותנו לאור המסקנות שישנם מהאירועים האחרונים שערכנו.

פרטים בקרוב!

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

חשוב להגיד גם תודה לך על היוזמה ולכל מי שנתן יד באירגון. עוד צעד לקידום הספורט המוטרי בארץ.

מי שלא התאמץ להגיע לדעתי הפסיד, ובחלק המקרים גם חוסר ההתאמצות הזאת משקפת את מידת הרצינות מצידו.

היה דיון פורה ומעניין, אני נהנתי.

בברכה.

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

דעתי היא שלובי של נווטים זה אחד הדברים החשובים שיש למרוצי הראלי!

חבל מאוד שלא יכלו לבוא יותר אנשים! אני אישית התאכזבתי!!!

כל מי שרוצה באמת להיות נווט, צריך להרים את הכפפה ולהתחיל לתפוס את עצמו ברצינות, להציק לדובי ולנווטים אחרים בשאלות, לנסות להגיע לאימונים של אחרים וללמוד (וגם להנות) לקרוא באינטרנט, להרשם לעמותה לקנות לבוש (זה יקר אבל זה א'ב'!!!!)

כל נהג יודע (בין אם מודה ובין אם לא) שנווט טוב ומקצועי מעלה את ההנאה וההישגים במאות אחוזים!!!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

שלום לכולם, חשבתי שיהיו גם תגובות מנהגים שהיו במפגש? אבל נראה שהם צריכים להתעורר. אני שמח שהיה המפגש, וגם אני כמו נדב מאוכזב מכמות המשתתפים, זה רק מראה כמה רצינים החבר'ה!!!!! היו גם נהגים כמו יובל, מישל, קובי, נדב, ואם שכחתי מישהו? איתו הסליחה. לפי דעתי אנו בשלב כל כך מוקדם שכדאי לנהגים ולנווטים להגיע ביחד כקבוצה, וכך יהיה להם את החומר הבסיסי להפנים ולדסקס. למרות זאת, הערב היה נחמד, שוחחנו על כל מיני נושאים שהחברה היו מעונינים לשמוע. קיבלנו גם אינפורמציה מעופר שורץ בקשר להצטרפות לעמותת נהגי הראלי, ועל כך שיהיה לכולם זכות הצבעה מיידית, וזה כבר משהו שלא היה בעבר. אני מברך על כך! גם מיקי יוחאי העלה את הנושא של הקמת מועדון נווטים, שזה מבחינתי נושא חיובי. כך יהיה גוף בתוך העמותה שייצג את הנווטים בכל נושא שקשור אליהם. מה שהפריע לי זה, שיש פה תגובה ממועדון מירוצי ישראל שמרים את הכפפה בקשר לקורס ניווט??? הבעייה שלי בנושא זה: אין זהות לכותב?? מי אתה ?? תזדהה? ולמה אתה כותב דבר כזה כשאתה יודע שמארשל מתכנן המשך קורס מתקדם לקורס נווטים?? האם אתה לא רואה התנגשות פה ??????? מאוד קל לזרוק באויר הצהרות, ומה עם הביצוע בשטח ? ולסיום אני מקווה מאוד שיהיה המשך למפגשים האלו, ושיגיעו קצת יותר אנשים. כך גם נוכל ללמוד כולנו זה מזה. כל טוב לכולם ושנפגש כולנו בשמחת הראלי החוקי הראשון בארץ.

וחבר'ה המשיכו לנהוג בזהירות

זלמן

פורסם

שבוע טוב

קצת באיחור . המפגש היה מעניין למרות הנוכחות הדלה !

אנו, הצוותים החדשים בתחום, זקוקים להדרכה מקצועית בתחום הניווט על מנת לצמצם פערים

עם הוותיקים יותר, וכמה שיותר מהר,כך שבמירוצים הראשונים התוצאות יהיו צמודות יותר ,דבר

שיתרום למתח חיובי לכולם.(ראה תוצאות האימון האחרון בחוות פיליפ- 2 דקות ויותר,הפער בין המקום הראשון למקום השני )

קבלתי מספר טיפים מזלמן, בפרטים הקטנים, שלכאורה נראים לא חשובים,כמו למשל, איך על הנווט להחזיק את מחברת ה-NOTES ,ואיך לשים את האצבעות בשורה הרלוונטית בכדי לקרוא נכונה את הכתוב מבלי לקפוץ שורה בטעות, כמו כן איך להתכונן להפוך דף במהירות הנדרשת בכדי להיות מוכן

להקראה בזמן !!

אלו דוגמאות של נושא שנראה שולי אבל חשוב ,וכשמשהו יודע כמו זלמן ,להסביר את החשיבות ולמה ואיך, אתה מקבל את התחושה כמה אנו עוד צריכים ללמוד כדי להגיע לתוצאות!

ציינתי באותו מפגש, שהבעייה שלי היא לעבור שלב מנהיגה של נהג עם עצמו ,כפי שהיית רגיל

בראליקרוס, לנהיגת ראלי שבה התלות בנווט היא משמעותית.

אני מקווה שלקראת המפגש הבא נוכל להכין מראש מה הם הנושאים שעלינו לדסקס לפי עצתם של המנוסים יותר, וכך נבוא מוכנים עם השאלות והמפגש יהיה הרבה יותר יעל. (זלמן- תכין נושאים)

כמובן שיש לפרט את תפקידו של הנווט בבקר המירוץ עוד לפני שנכנסים לרכב- על זה שוחחנו מעט,

אבל לדעתי צריך להעלות את כל פרטי השלבים בכתב- מלקיחת זמן המירוץ הרשמי,ועד החתמת

מרשל הזמן בסיום - וזאת על מנת שהחוקים יהיו ברורים לכולם, אני מציין זאת משום שכל פעם קבלתי הסבר שונה לגבי הנוהלים וחבל שנקבל עונשים על טעויות טכניות שנובעות מחוסר אינפורמציה !!

נקווה להמשך פורה ומעניין.

מישל

פורסם

זלמן ידוע לנו על כך שמרשל מתכנן משהו, בכל מקרה מה שאנחנו מתכננים הוא חלק מפעילות המועדון המתוכננת לאור הדברים שאנו רואים בפעילותנו וזאת מבלי לפגוע במרשל שעושה עבודה מצויינת בתחום.

הכותב בשני המקרים בשם המועדון הוא

ברוך שליט

הערה והתנצלות : לא היה שום כוונה להסתתר סתם עינין של שיכחה בחתימת הכותב.

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

בוקר טוב

לשמחתי הרבה מפגש הנווטים הייה מענין ,ולו רק מהסיבה

שהגיעו מספר אנשים שחשוב להם להיתקדם ולקדם את התחום.

להפתעתי גילתי במפגש זה כמה באמת פרום כזה הוא חיוני,

אומנם מספר המשתתפים הייה יחסית מועט, אבל היציג לטעמי

את הרמה בארץ ,הן מבחינת הנווט ביחס לרמת הנווט תפקידו וכו'.

ואת הבנת הנהגים ביחס לנווטים ,כאשר מרבית הנהגים אינם יודעים

לעשות שימוש בנווטים .

חשוב שנמשיך לבנות פרום (מועדון) נווטים יש המון מה לעשות בתחום.

חשוב שיגעו נהגים ביחד עם הנווטים על מנת לעלות את רמת הקשר

בין הנג והנווט.

שמחתי להכיר את זלמן במפגש ואנ חושב שהוא האיש (לפחות בתחילת הדרך,

דחיפה בעליה) שיכול לקדם מועדון שכזה .

פורסם

גם אני הייתי בפגישה ויצאתי מאוכזב...לא בגלל תוכן השיחה לא בגלל הדברים שנאמרו לא בגלל שהבנתי שבנושא הראלי נווט נהג כצוות אנחנו במדינה עדיין "במעון" וזלמן היקר נתן לנו בראש ובצדק...עם הידע והניסיון שלו יש סיכוי שעוד נילמד משהו...אבל עדיין יצאתי מאוכזב, כמות האנשים הקטנה שמצאו לנכון להגיע דווקא שאנחנו לפני קו הזינוק והתחלה של מציאות חדשה (מרוצים חוקיים בישראל) אחרי מאבק קשה של שנים לקבלת ההכרה בספורט המוטורי דווקא עכשיו אנשים נהפכים לאדישים בימקום ללמוד ולשאוב מידע ולהתחיל לנסות להיות מקצוענים...חבל הייתי מצפה ליותר!!!

נ.ב.

אני אישית נהנתי ולמדתי יותר,תודה לזלמן ולכל החברה שהיו....ניפגש בקרוב

בברכה

קובי כהן

פורסם

שלום לכולם,

אני שמח לראות תגובות לאחר המפגש.

מישל, מחר אשב ואכין לכם סדר יום של נווט ביום התחרות.

מיקי, תודה על ההצעה למינוי. לדעתי בשל נסיעותיי הרבות לחו"ל, הייתי מציע למנות את יוזם הערב, דובי לקדם ולהקים את מועדון הנווטים. שוחחתי עם דובי, והצעתי לו את שירותיי ככל שיידרש.

אהיה שמח לסייע לכם, ולהיות מעורב בפגישות ובהחלטות המועדון.

וחבר'ה, המשיכו לנהוג בזהירות,

זלמן

פורסם

אני שמח מאוד שהצלחתי להגיע למפגש, למדתי המון על כל מיני נושאים קטנים וחשובים בנוגע לתפקיד הנווט.

ותודה לזלמן על הטיפים.

אני באמת חושב שכל נושא האימון של הנווטים הוא חשוב נורא, לא רק בידיעת תפקידו ונסיעה באימונים בשטח אלא גם אימון קצר המתמקד רק בכתיבת NOTES יש המון מה לשפר בעניין ובסופו של דבר זה רק מגביר את האמון החשוב של הנהג בנווט שלו.

מקווה שכל מי שלא היה במפגש ייקח את המפגש הבא יותר ברצינות ויעזור לכולנו לתת דחיפה לניווט בארץ בפרט ולספורט המוטורי בכלל.

גידי קרונין

פורסם

שלום,

די להתבכיין (...מישהו כבר אמר ...)

היה מעולה והשאיר טעם של עוד !

היתה אחלה עוגה, סטיקים עסיסיים, סלט מזהיר, פיתות מהטאבון ו.....יאלה,

בתור מפגש ראשון, להבין כוונות ולראות את כולם היה טוב מאוד,

ממליץ למפגש הבא להכין נושא מרכזי,

מיקי, אני חושב שלך יש רעיון .....

תודה ליובל שנידב את חדר ההדרכה !

תודה לכל מי שהגיע.

תודה גם למי שקורא את ההודעה, ורוצה להגיע למפגש הבא.

הרעיון של אימון לנווטים נשמע מעניין ביותר,

יש רעיונות ?

מתי מפגש הבא ?

רמז, (...דובי, אתה מוביל...)

עפר שורץ

פורסם

בכדי להמשיך את מומנטום הפגישה הראשונה , אנחנו כנראה ניפגש בשבוע שאחרי חנוכה , והפעם תוך הכנת תוכנית מקצועית יותר .

בפגישה הראשונה הבנו פחות או יותר עד כמה אנחנו לא יודעים ולוקים בחסר .

כל אחד יצא מהפגישה הזו בכל זאת עם משהו והלך לעשות שיעורי בית שאני מקווה שניישם אותם כבר בקרוב .

תאריך מסודר יהיה ממש בקרוב .

צפו להפתעה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מועדון המרשלים מזמין בזאת את כל הנהגים והנווטים לבוא ולהשתתף בקורס מרשלים לצורך הכרת "כללי המשחק" במרוצי ראלי.

מה בקורס?

ביום ראשון

הוראות,חוקים, סוגי קטעים במרוצי ראלי, חוקים, עונשין.

ביום השני:

בקרת זמנים וכרטיס זמנים כולל מושג ה-TIME NOW, דגלים, הוראות בטיחות, הקשר בין המרשל למתחרה.

מפגש זה יתרום רבות לקידום המרשלים והקשר בין המתחרה למרשל, התוצאה, שמירה על קוד התנהגות ספורטיבי בין מערך השיפוט והמתחרים.

נא שילחו מייל לכתובת [email protected]

המאשר את השתתפותכם לפרטים נוספים נא הכנסו :

http://www.motor-sport.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=67297

מצפים לראותכם

אליעד רכהן

עמותת המרשלים

[email protected]

• תוכן חדש...