Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

{RS2000}הגבהת הרכב לאחר הנמכה

איציק ט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

די נמאס מלגרד את הרצפה , לקרוע רצועות אלטרנטור , נשבר לי הגב והביצים , אומנם ההתנהגות הייתה מדהימה אבל אני רוצה נוחות , סוף תקופה :-(

הרכב הוגבה היום וישאר ככה

ועל הדרך הורכבו עצמות עצה דנדשים

ככה זה נראה בעבר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92829&highlight=%F4%F8%E5%E9%E9%F7%E8+%E4%F0%EE%EB%E4

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כמה דברים לא מסתדרים לי בתמונות מה"פרוייקט".

החלפת סה"כ 2 קפיצים, איך כולך התלכלכת כאילו עכשיו פירקת מנוע של אוניה מסע?:roll:

הבחור שמחזיק את הקפיץ המכווץ כולו שמח, במידה והקפיץ הזה היה קופץ לא היה נשאר לו ראש.

אף פעם לא משאירים קפיץ מקווץ,ותמיד נועלים בעזרת שני פלייר פטנט משני הצדדים.

בברכה, אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שעובדים עם מכווץ קפיצים מקצועי ואיכותי כפי שנראה בתמונה והקפיץ די צפוף בפסיעותיו, אין צורך בקיבוע נוסף של פלייר פטנט.

אבל איש איש בשיטתו יעבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דברים לא מסתדרים לי בתמונות מה"פרוייקט".

החלפת סה"כ 2 קפיצים, איך כולך התלכלכת כאילו עכשיו פירקת מנוע של אוניה מסע?:roll:

4 קפיצים , ומה לעשות שמלוכלך שם למטה

הבחור שמחזיק את הקפיץ המכווץ כולו שמח, במידה והקפיץ הזה היה קופץ לא היה נשאר לו ראש.

הבחור הזה לא מתרגש מדברים כאלה , חוץ מזה הקפיץ היה מאובטח ע"י מכווץ קפיצים מקצועי , מה העניין ?

אף פעם לא משאירים קפיץ מקווץ,ותמיד נועלים בעזרת שני פלייר פטנט משני הצדדים.

בברכה, אורן

בברכה איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
שעובדים עם מכווץ קפיצים מקצועי ואיכותי כפי שנראה בתמונה והקפיץ די צפוף בפסיעותיו, אין צורך בקיבוע נוסף של פלייר פטנט.

אבל איש איש בשיטתו יעבוד.

דניאל ואיציק שלום.

אני לא אשכח בחיים את היום שבו ראיתי קפיץ של שברולט סוואנה עף ושובר רעפים של תקרת מוסך.

מאותו יום אני מאבטח תמיד!! לא משנה עם איזה מכווץ אני עובד.

עוד 5 שניות של עבודה, בבטיחות אני אישית לא משחק.

בברכה

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...