Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השמשת פיאסטה 92'


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה היא פיאסטה שנת 92' 3 דלתות. מנוע 1300 אני חושב, הבעיה היא שצילינדר אחד לא עובד, בדקתי קומפרסיה והיא נמוכה משאר הצילינדרים, כשניסיתי להניע עם פלג מורחק הצילינדר הנ"ל עדיין לא עובד - משמע שכנראה השסתומים הלכו, נכון?

עכשיו השאלה שלי היא כמה יעלה לי להשמיש את המנוע, מה צריך להחליף ומה עלות החלקים בכלליות. ברור לי שיכול להיות שאחרי שאני אפתח מנוע אני אגלה עוד דברים אבל בהנחה שהשאר בסדר מה העלויות בערך ומה צריך להחליף (אטמים וכו')

 

בנוסף הבנתי שהתושבות מנוע בפיאסטה מתאימות להרבה מנועים, מה האפשרויות שלי אם אני רוצה לעשות את הרכב יותר חזק, איזה מנועים אפשר לשים, מה העלויות ולאיזה מנועים אפשר להוציא רשיונות?

ד"א אם אני לא טועה הגיר הוא 4 הילוכים אם זה משנה...

 

בתודה,

ניב

פורסם

שלום ניב, מבחינה חוקית אני מתקשה להאמין שיתנו לך אישור במחלקה הטכנית של דלק מוטורס לכל מנוע אחר פרט למקורי. מבחינה טכנית אפשר דווקא להכניס כמה מנועים מעניינים מאוד לפיאסטה.

 

אינ מציע שתגרור את האוטו למכונאי שמבין (חפש המלצות בפורום) ותקבל ממנו הצעת מחיר להשמשת ברכב, אם אתה רוצה לעשות לבד זה גם אפשרי, אבל יכול להיות שיותר זול לך לקנות מנוע 1300 שלם מפירוק ולהרכיב בעצמך.

 

שים לב שצריך הרבה מקום, מנוף או גלגלת מתאימה וידע טכני כדי שזה גם יעבוד בסוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...