Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומוסיפים חטא על פשע כשאומרים שאונס הוא עונש יאה.

מי אתה שתחליט אם הוא חי בחטא?

-אני לא יודע עם איזה פסיכים יצא לך להיפגש שכביכול אמורים להיות דתיים,מעולם לא שמעתי שהדת אמרה שאונס הוא עונש יאה.

-לא אני קבעתי את החוקים.

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתנגדים שמאיימים ברצח צריכים להיות תחת מעקב משטרתי.

מופרעים לגמרי.

הם שכחו בכלל מה זה דת, אם הם חושבים שהאלימות הזו כלפי הומואים או חילונים או לא יודע מה מוצדקת.

זה ברמה העקרונית.

ברמה המעשית אני חושב שזה דבילי שבחרו לקיים את המצעד הזה בי-ם, יש מספיק ערים גדולות בישראל והיה אפשר לנהוג ביותר טקט ולקיים את המצעד פעם בת"א, פעם בחיפה, פעם בראשל"צ וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עוד לא הבנתי למה ההומואים צריכים לצעוד ביחד. כאילו, אם אתה הומו, אתה לא יכול ללכת לבד?

על מה יש להם להפגין? למה מכונאי הרכב לא מאוגדים ומוחצנים ככה בציבור? [יאללא מצעד המכונאים בירושלים].

קיצור, אם אתה הומו, אל תספר לי את זה, זה ממש לא מעניין. לא רואה שום אינטרס לאפשר לחבורת הומואים ללכת בשורה- לא בירושלים וגם לא בתל אביב. שיצעדו בהולנד, שמה כולם הומואים.

dirty old man

need love too

פורסם

ולמה כל המתנגדים להתנתקות היו צריכים לצעוד ביחד? כאילו, אם אתה מתנחל/תומך בהתנחלות, אתה לא יכול ללכת לבד?

ולמה כל המתנגדים לטבח סברה ושתילה היו צריכים לצעוד ביחד לכיכר מלכי ישראל? כאילו, אם אתה מוסרי, אתה לא יכול ללכת לבד?

זכות ההפגנה היא זכות יסוד במשטר דמוקרטי, והקהילה הגאה מפגינה בעד הרעיונות שלה (שמתייחסים לחופש לחיות את חייך כרצונך).

ולאיגנורנט שציין קודם שיחסים חד מיניים הם טאבו בכל הדתות, תבדוק שוב. אולי אצל האורתודוכסים של הדתות האלו, והם לא הרוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבל מה כל כך רע להם להומולסבים? זה אני עדין לא מבין.

אין לי בעיה שיצעדו, בכיף שלהם. אבל שיצעדו למשהו אמיתי, לא סתם כי בא להם להתפשט ולעשות מסיבה באמצע הרחוב ולהכיר חתיכים/חתיכות.

מילא היו צועדים בשביל נישואים חד מיניים, סבבה, בשביל אימוץ ילדים, סבבה, אבל מה הם צועדים כאן? להדגיש שהם שונים? להדגיש שהם קיימים וצריכים יחס מיוחד?

אין שום סיבה שהם צריכים יחס מיוחד לדעתי, ובטח ובטח לא צריך להדגיש את השוני שלהם בחברה.

האם יש למצעד הזה יותר מאשר מסיבה והדגשת שוני?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
-אני לא יודע עם איזה פסיכים יצא לך להיפגש שכביכול אמורים להיות דתיים,מעולם לא שמעתי שהדת אמרה שאונס הוא עונש יאה.
לא צריך להפגש איתם, די לקרוא זאת בחדשות(אמר זאת אימאם אוסטרלי).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מצידי שלא יעברו לתל-אביב, זכותם לצעוד כמו שזכות נהגי המוניות וזכות הנכים וכו'-אבל כדאי להם לחשוב על המחיר של לצעוד בי"ם שיכול לגרום לרעש יותר גדול ממה שצפו (חרדים, מוסלמים, נוצרים).

כדאי גם שישנו את השם של התהלוכה, אין להם במה להתגאות, שיחיו את החיים שלהם כמו שאנו הסטרייטים חיים. אף אחד לא רודף אותם או מפלה אותם.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אולי מחר יבואו דתיים לשינקין לעשות הכנסת ספר תורה?

היה משהו דומה בנתניה לפני שבוע בערך, זה היה יותר נוצץ ממצעד הגאווה, מין משאית עם אורות של יום העצמאות מובילה ספר תורה ב2.5 קמ"ש וגורמת לפקק ענק (בזה המשטרה אשמה לדעתי, הרחוב הראשי שעברו בו הוא בעל שני נתיבים לכל כיוון, יכלו לסדר תנועה בשני הכיוונים למרות המצעד)

אף אחד לא קפץ ואמר שהדתיים האלה מפריעים (אגב, זה היה בשעות הערב המאוחרות, המוזיקה שניגנו נשמעה בכל העיר כמעט)

פורסם
או תודה.

כמו שציינתי למעלה,אולי נעשה הכנסת ספר תורה ואיזו הילולה קטנה,ככה דרך שינקין אולי פלורנטין,ככה ברחובות שוקקי יהדות ובתי כנסת,מה דעתכם?

אני לא יודע מתי היית פעם אחרונה בשינקין, אבל צמוד לגינת שינקין יש בית כנסת ובאיזור מתגוררת קהילה חרדית קטנה ולי לא זכורות מחאות חמורות נגדם בזמן שמחת תורה.

גם לי המצעד בירושלים נראה בתחילה כמו פרובוקציה מיותרת, עד שהתחילו להשמע האיומים ברצח מצד גורמים שונים והשתכנעתי שהוא נחוץ ביותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי אין לקיים מצעד מסוג זה במקום ציבורי הומה בכלל , מאחר ומצעד זה נעד

1 לשווק מוצר דפוק שאיליו חשופים ילדים שעדיין לא מעוצבים

2 להתגרות בציבור ענק שמתנגד.

אין לי בעיה עם הקהילה הנ"ל.כל עוד היא לא מהווה "סיכון" לילדים ,לבני נוער ,מתבגרים ובכלל.

וכל עוד הם עושים את שלהם בפינה שלהם, זה בסדר.

שיערכו את המצעד באיזור נידח בדרום,שם יוכלו לעשות ככל העולה על רוחם באין מפריע.

ולתקשורת דבר חשוב,לא לסקר ולהקרין בפומבי כדי לא לתת לגיטימציה.

בברכה

שמעון

פורסם
היה משהו דומה בנתניה לפני שבוע בערך, זה היה יותר נוצץ ממצעד הגאווה, מין משאית עם אורות של יום העצמאות מובילה ספר תורה ב2.5 קמ"ש וגורמת לפקק ענק (בזה המשטרה אשמה לדעתי, הרחוב הראשי שעברו בו הוא בעל שני נתיבים לכל כיוון, יכלו לסדר תנועה בשני הכיוונים למרות המצעד)

אף אחד לא קפץ ואמר שהדתיים האלה מפריעים (אגב, זה היה בשעות הערב המאוחרות, המוזיקה שניגנו נשמעה בכל העיר כמעט)

גם בבת-ים זה היה ככה :wink: ואף אחד לא התלונן ורק שמח :-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
שיערכו את המצעד באיזור נידח בדרום,שם יוכלו לעשות ככל העולה על רוחם באין מפריע.

ולתקשורת דבר חשוב,לא לסקר ולהקרין בפומבי כדי לא לתת לגיטימציה.

בברכה

שמעון, אירן

תיקנתי לך קלות את ההודעה

פורסם
ל

אין לי בעיה עם הקהילה הנ"ל.כל עוד היא לא מהווה "סיכון" לילדים ,לבני נוער ,מתבגרים ובכלל.

וכל עוד הם עושים את שלהם בפינה שלהם, זה בסדר.

סיכון לילדים?

איזה סיכון?

מה, לא עדיף לך שהילד שלך יבחש בשוקו מאשר שיכניס איזו כונפה להריון?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דווקא בגלל האיומים הם צריכים ורוצים לעשות את זה שם, בירושליים.

היום הם מאיימים להרוג ולפגוע במצעד, מחר יחליטו כמה נערי ישיבה לעשות "מצווה" ולסכול באבנים מישהו עם מיניות שונה.

תארו לכם מה היה קורה אם כמה חילוניים בתל אביב היו מחליטים לקטוע את חגיגות שמחת תורה וההקפות רק בגלל שזה לא תואם את מישנתם.

פורסם
הומוסקסואלים חיים בירושלים,אף הומוסקסואל לא נרצח בירושלים,עדין לא ראיתי שגירשו הומוסקסואלים אל מחוץ לירושלים.

אולי מחר יבואו דתיים לשינקין לעשות הכנסת ספר תורה?

אה, כן? יש לך זיכרון קצר.

בשנה שעברה במצעד הגאווה בירושלים, אחרי הסתה גזענית כמו זו שאנו רואים השנה - תקף אברך המשי הענוג ישי שליסל את הצועדים ודקר שלושה מהם.

הנה סרט של הדקירה: http://mishtara.org/blog/?p=14

מומלץ לצפות עד אחרי הקטע בו מכניסים אותו לניידת. אז רואים בהילוך חוזר איטי את הטירוף שבו הוא מנופף בסכין הענקית ועוד ממשיך לשסף גם כשהוא בידי השוטרים.

לדעתי, עדיף אלפי מונים הומו שמחפש סיפוקים בגנים ציבוריים על פני אברך כמו ישי שליסל. אדם צר אופקים, שטוף מוח, אלים, טיפש, רצחני, מתועב.

הומואים בחיים לא יתקפו חרדים בשיינקין. אין שום מצב שיקרה דבר כזה. מדובר באנשים הרבה יותר נאורים והומניים.

וכדי לקבל קצת פרופורציות - רק שתדעו שבירושלים לא עובר שבוע בלי הפגנה כל שהיא. כל הזמן יש מול הכנסת צועדים ושובתי רעב למיניהם עם כל מיני אג'נדות. נגד המלחמה, בעד הנכים, בעד חולי הסרטן, נגד פינוי התנחלויות, בעד פינוי התנחלויות, בעד חוק הספורט המוטורי (הלוואי) וכו'. אז למה להומואים אסור? המצעד הזה בא להלחם על זכויותיהם להיות שווים בפני החוק ולהיות מסוגלים לחיות בלי פחד לחייהם. עצם ההתנגדות ההומופובית לקיומו מעידה על חשיבותו והצורך לקיים אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...