Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדגם 1.8 אוטומטי זולל דלק לא פחות
מספיק עם סיפורי המעשיות האלה. ה 306 מנוע 1.8 שלי לא זוללת ולא בטיח. 1:11 ומעלה בנסיעה בעיקר מחוץ לעיר (גיר עם נעילת ממיר מומנט בהילוכי השיוט).

אם חבר שלך מכר ב 5000 ש"ח לסוחר, כנראה שצריכת הדלק היתה הבעיה הכי קטנה במכוניתו...

פורסם
מספיק עם סיפורי המעשיות האלה. ה 306 מנוע 1.8 שלי לא זוללת ולא בטיח. 1:11 ומעלה בנסיעה בעיקר מחוץ לעיר (גיר עם נעילת ממיר מומנט בהילוכי השיוט).

אם חבר שלך מכר ב 5000 ש"ח לסוחר, כנראה שצריכת הדלק היתה הבעיה הכי קטנה במכוניתו...

הקאוואליר צורכת 1:12-1:13 בנסיעות בינעירוניות וזה בדוק.

לגבי ה306

אכן צריכת הדלק שלה לא היתה הבעיה

סה"כ החליף פעמים מנוע בגלל חורים בבלוק (כן הוא מילא רק מים ירוקים)

מזגן קומפלט (מדחס ומעבה פנימי)

כנל רדיאטור חימום

משאבת דלק פעמים

בעיות בספידומטר

ועוד מלא בעיות קטנות שאני כבר לא עוקב אחריהן והכל בק"מ 75000-150000

כשהתחילו רעשים מהגיר הוא פשוט נשבר.

אין לי שום דבר אישי נגד 306. אני רק יכול לספר לך שהליסינג שלי הוא צרפתי (תקופה שניה ברציפות ) ואני בממוצע כל חודשים שלוש במוסך, מנגד לרוב העובדים במקום עבודתי יש או אימפרזה או קורולה ואלו רכבים עם אפס תקלות רק טיפולים. זה לא מדגם מיצג ולא בטיח זה מה שקורה אצלי כבר 7 שנים עם סיטרואן, אז SORRY עם כל הכבוד לנוחות וכנראה גם לבטיחות (שלא נדע טפו טפו) אני בספק גדול עם הרכב הבא שלי בשנה הבאה יהיה צרפתי.

אז יופי לך עם ה306 תהנה ממנה ושיהיה לך רק כיף :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך , אתה טוען שהצרפתיה שלך נכנסת כל חודשיים-שלוש למוסך, אם ה306 היא לא אמינה אז אני מעדיף לרכוש כבר רכב אחר.

אימפרזה,באלנו, 323, יכנסו בתקציב?

Suzuki Jimny

פורסם

הבלאנו תיכנס בתקציב שלך משנת 95, אם תרצה שנת 96 תצתרך להוסיף בין ה4-5 אלף ש"ח.

ואם בכל זאת תלך על הבלאנו אני יכול להעיד שזה רכב מאוד(!) אמין.

היה אצלנו במשפחה בסביבות השנה וחצי ופעם אחת לא היה במוסך עקב בעיה טכנית.

אבל שוב כמו ש"סולל דרך" אמר:

"אתה צריך לחפש רכב שמור ומטופל. זה בדר"כ המפתח לרכב אמין."

בהצלחה,

פורסם
סולל הדרך , אתה טוען שהצרפתיה שלך נכנסת כל חודשיים-שלוש למוסך, אם ה306 היא לא אמינה אז אני מעדיף לרכוש כבר רכב אחר.

אימפרזה,באלנו, 323, יכנסו בתקציב?

אל תיתן לדעה שלי להרוג לך את הצרפתיות. זה שדעתי היא כזו או אחרת לא אומר דבר.ישנה כמות נכבדת של מכובדים שחושבים שה306 אוטו מצויין מכל הבחינות. אני רק אומר שתקשיב למגוון הדעות, רצוי שתעשה גם חיפוש בפורום. מהנסיון האישי שלי בלבד (וגם של חבר טוב) וזה מדגם לא מיצג, אני לא ממליץ על צרפתיות מסיבות של תחזוקה קל וחומר ה306 בגרסת ה1.8 האוטומטית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ואם בכל זאת תלך על הבלאנו אני יכול להעיד שזה רכב מאוד(!) אמין.

בהצלחה,

אני יכול להמליץ מנסיון על סוזוקי כמותג, הרכב של אישתי שנת 2003 ראה אפס מוסכים (מלבד טיפול שנתי). לפניו היתה לי מאזדה (אבל לא להרבה זמן) שעברה לאחי ובמבחן הזמן (3 שנים) הוחלף רדיאטור עקב נזילה וזהו (מיאטה 98 עם 140000 ק"מ). בסך הכל המותגים היפנים מגלים אמינות מצויינת.
  • תוכן חדש...