Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול החברים והחברות.

חשבתי על כך שאני רוצה לעבור יותר לSQ ורציתי להתייעץ אתכם בבחירת הרכיבים.

כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק פנסוניק 7301 שהוא ממש מצוין ,קומפוננט דוטק (למכירה) וסאב של היפוניקס זאוס (נמכר ביום ראשון).

המגבר הוא JBL GTO75.4 והוא בעצם ההגברה היחידה שיש לי הבסיס שכול המערכת תלויה בו.

השילוב של הרכיבים שיש לי עכשיו ממש כושל מכוון שהסאב חזק מדי למגבר וגם הקומפוננט .

הסאב שאני רוצה לקנות במקום הHIFONICS הוא סאב שלא יעבור את ה250 RMS ויהיה מדויק,וקומפוננט שלא יעבור את ה80 RMS .

הקומפוונט צריך ליהיות עם צליל חי וטוויטר מדויק ולא "חם" כמו המורל.

תודה לעוזרים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

קודם כל זאת טעות מבחינתך לחשוב שהקומפוננט שלך חזק מידי למגבר - ממש לא נכון

הJBL75.4 למרות העיוות שהוא מכניס בעוצמות גבוהות - הוא מגבר מאוד חזק.

ה104 או שזה 114 RMS שהוא כביכול מספק לדוטק שלך מספיקים בהחלט כדי להוציא מהדוטק את המירב.

אם אתה רוצה לעבור לSQ הדבר הראשון שהייתי מציע לך לעשות מהיכרות עם המערכת שלך

זה

א. לאטום את הדלתות הקדמיות כמו שצריך.

ב. להגביר את הסט הקדמי בבי-אמפינג ביחד עם הקרוסים של המגברים והקרוס של הHU.

ג. להחליף את הסט הקדמי רק לסט שיצא לך לשמוע אותו בעצמך ולא לפי המלצות - אבל להשתמש בהמלצות שתקבל כאן כדי לקבל כיוון כללי ורעיונות.

החברות שאני מציע לך לבדוק הן MBQ, ETON , FOCAL, HERTZ במקרה שלך הייתי הכי הרבה הולך לכוון ההרץ.

ד. סאב - אם אתה מחפש חד, פאנצ'י ולא יקר מאוד - לדעתי הP2 יהיה מושלם בשבילך.

ה. תגביר את הסאב על מגבר נפרד לגמרי - מונובלוק או 2 ערוצים.

ו. חיווט תקין ומתאים לצרכי המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המממ - אם הHU הזה לא תומך בקרוס דרך הHU או שאין לו מספיק יציאות

אז גם הייתי ממליץ לפותח הת'רד בהמשך לשדרג HU או להוסיף קרוס חיצוני בשביל לעבור לבי-אמפינג.

ניטרומן - עם קצת רצון וקצת יכולת, פיל ידפוק ת'תרנגולת. אם הרבה רצון והמון שכלול פיל ידפוק את כל הלול! מה?מה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי המורל פשוט קומפוננט לא בשבילי אני לא אוהב את הצליל שהוא מוציא.

באשר לסאב ,חשבתי על הרוקפורד P2 שמעתי את הP1 וממש אהבתי אז אני מניח שהP2 טוב יותר.

מה היתרון אם אני יגביר את הסאב עם מונו בלוק ולא עם הJBL?,אני לא רוצה שיהיו לי 2 מגברים בבגז'.

עוד שאלה קטנה -כול כך הרבה המלצות יש על HERTZ אבל מי מוכר אותם??

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

• תוכן חדש...