Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי שלום!

הגיעו הגשמים ואיתם בעיות. אצלי ברכב ( 97 306) שמתי לב שנכנסת כמות קטנה של מים לסלון דרך בסיס האנטנה הממוקם בגג הרכב קרוב לשמשה הקדמית, איך מפסיקים את התופעה?

אה ועוד שאלה איך אני מפסיק את פעולת הוואנטה ברכב,מצאתי דרך להקטין למינימום את זרימת האוויר אך לא מצאתי דרך פשוט לכבות אותה. :oops:

טפשי - כן

מביך - מאוד

אבל זה מה יש אז אני מודה מראש על העזרה.

פורסם

הפתרון הטוב לדעתי הוא החלפת האנטנה כולה (עלות של כמה עשרות שקלים). ניתן גם לפתוח את האנטנה (אום 9 או 10 מ"מ שאליו מגיעים לאחר פירוק התאורה הפנימית שתישבר לך תוך כדי הפירוק. באחריות) ולמרוח סיליקון לאטימה. יש להשתמש בסיליקון שלא יתקוף את הצבע, ובכל מקרה לנגב היטב את השאריות לפני שיתייבש.

לא ניתן להפסיק לחלוטין את פעולת הוונטה ב-306/ZX, אלא רק להביא אותה לפעולה איטית מאוד. לא נראה לי שזה טיפשי , להערכתי מיועד להכניס אוויר אל תוך האוטו בכל מצב , כדי למנוע הצטברות גזים למיניהם (הן כאלה שמיוצרים על ידי בעל הרכב והן של הרכב עצמו) בתא הנוסעים ללא אוורור מספיק.

פורסם

שמר, תודה על התגובה העיניינית. תוכל בקשה לתת לי שם של סיליקון שלא תוקף צבע או כל סימן שהוא שיעיד על כך שהסיליקון מתאים? ואיכן ניתן לרכוש אותו באזור המרכז?

פורסם
לא ניתן להפסיק לחלוטין את פעולת הוונטה ב-306/ZX, אלא רק להביא אותה לפעולה איטית מאוד. לא נראה לי שזה טיפשי , להערכתי מיועד להכניס אוויר אל תוך האוטו בכל מצב , כדי למנוע הצטברות גזים למיניהם (הן כאלה שמיוצרים על ידי בעל הרכב והן של הרכב עצמו) בתא הנוסעים ללא אוורור מספיק.
אני זוכר את זה גם מ 305. לדעתי זה קשור לכך שההפעלה של בורר פתחי האוורור היא באמצעות ואקום (לפחות כך זה היה נשמע שם) וצריך תמיד קצת לחץ במערכת כדי שזה יתפקד.
פורסם

האנטנה שלך בנויה כמו האנטנה של ה-AX?

אצלי יש שם אנטנה שאין לה על ציר המתברג שום דבר לעצירה שאפשר לשים בינו לבין הגוף אום נחושת או O-RING, ומה שמחזיק את האטימה זה הבסיס של האנטנה. כמובן שעם הזמן הפלסטיק מתייבש, נסדק, או סתם נהיה פחות גמיש, והאטימה נפרצת.

אם אני לא אמצא אנטנה מוכנה שיוצרת אטימה נורמלית (מסביב לחור ולא מסביב לבסיס האנטנה) אני הולך לפתור את זה עם סטיק אפוקסי מתקשה ו-O-RING (ואולי אפילו שייבה מתאימה) : בתוך הבסיס של האנטנה בונה משהו שיישען על הגוף באזור החור, עושה בו חריץ תואם ל-O-RING, מדביק אותו עם סיליקון, וזהו..

פורסם

מחיר של אנטנה חליפית חדשה לא מצדיק את המאמץ. הבעייה בד"כ בצ'ופציק של הבסיס שנוטה להישבר ואז כל האנטנה זזה ממקומה ומפנה מקום למים.

סגירת התריסים ב-BX,306,ZX (לא יודע איך ב-305)היא חשמלית ,ולא בגללה מתוכנן המאוורר להמשיך לעבוד , הגם שבמהירות איטית מאוד.

פורסם

שמר, זה לא הכייסף זה הזמן של נסיע למוסך. וגם אין שום דבר לא תקין באנטנה למה להחליפה? לדעתי האום פשוט השתחרר, סהכ האוטו כמעט בן 10.

פורסם

כפי שנרשם , סיליקון מסביב לחור של בסיס האנטנה, יש לפרק את הבסיס , למרוח סיליקון מסביב חורים בגג ולסגור את האטנטה חזרה באופן שלאחר שהיא מקובעת למקום, בכלל לא רואים סיליקון.

בברכה:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדיוק גם לי יש נזילה מה 205 דרך האנטנה.(למה זה קורה רק בפיזו?)

שמר , האם גם ב 205 צריך לפרק את האנטנה דרך המנורה שעל הגג?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...