Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שרייד 92 1300

כמה יעלה לי לעשות 4 חלונות חשמל

נעילה מרכזית + אזעקה

ואימבולייזר אלחוטי

הכל בהנחה שאין לי אזעקה.

אימבולייזר יש.

תודה לעונים

אם אפשר לפרט מחירים + התקנה של כל דבר.

פורסם

התשובות בכחול מודגש.

יש לי שרייד 92 1300

כמה יעלה לי לעשות 4 חלונות חשמל== 4 חלונות מיותר, 2 לדעתי מספיק. רק סט של ספאל שמגיע ל2 חלונות בלבד, הסט בסביבות 500-600 תלוי אם זה ספאל רגיל או מחוזק, (יש 2 דגמים) והתקנה תעלה 200-350 שח.

קח בחשבון שהסט מגיע ללא מתגים, זוג מתגים ייקר את המחיר בערך ב70-120 שח תלוי בסוג המתגים.

נעילה מרכזית== הסט יעלה 150-250 שח, תלוי בסוג (מומלץ סט של גארד, גם כאן יש 2 סוגים, האחת עם צמות "רגילות" והשנייה עם צמות מוגנות) , ההתקנה תעלה 250-500שח, תלויבמקום אליו תיגש ובמחירים שלו.

+ אזעקה== אזעקה תעלה כולל התקנה 500-1300 שח, מאזעקה רגילה ועד אזעקת ביפר שמעלה חלונות.

אם כבר אזעקה, אז שתרים את 2 החלונות שאתה תתקין, אם תתקין.

ואימבולייזר אלחוטי== אתה שואל על אימובילייזר ואחכ רושם שיש , מה הקטע? בכל אופן אימובילייזרים היום נעים סביב ה300-400 שח לרכב מסוג זה.

הכל בהנחה שאין לי אזעקה.

אימבולייזר יש. אז למה אתה שואל כמה עולה?

תודה לעונים

אם אפשר לפרט מחירים + התקנה של כל דבר.

מקווה שעזרתי.

השאלות שלך דא קצת מוזרות, כאילו יש כזה אוטו לקנייה או למכירה, ואתה רוצה לדעת כמה עולה הכל כחדש.

בכל אופן שים לב: התקנה של הכל במקום מסויים תניב הנחה משמעותית לעבודה מקיפה ולא רק של פריט פריט.

מחיר התקנה של 2 ח"ח ספאל, ונעילה מרכזית ל4 דלתות, ואזעקה סבירה ולא ביפר, ומרים ל2 החלונות הקדמיים (אחוריים ישארו מכניים עם ידית) ואימובילייזר 2 ניתוקים

במקום ראוי להתקנה מקצועית - עד 2000 שח. אצל פחות "מקפידינים" יעלה פחות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...