Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממממ.... מעניין איזה רכבים יציגו שם ? (מהמבחר העצום של הרכבים החדשים שבארץ...) ...

מזדה 6 ? רנו מגאן ? גולף ? רנו ? אופס ... נגמר המבחר...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי חברים

גם אני מאוכזב מאוד מהייחס המזלזל שהיה מנת חלקם של חברי המועדון שהשקיעו כה רבות בהכנות לצילומים,וזכו לאיזכור שולי בסוף התוכנית !!!

כולי תקווה כי מפיקי התוכנית יערכו תחקיר מסודר,כולל הפקת לקחים מהתוכנית האחרונה ויקשיבו לרחשי הלב של החברים.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

האם הנהלת מועדון ה-5 שקלה לפנות ישירות לטופ-גיר? ראיתי בתכניות רבות שלהם שהם גם טסים או נוסעים למדינות מחוץ לאנגליה.

אני אישית נעניתי לקריאה באינטרנט לחתום על עצומה להמשך התכנית ואיחולי אחלמה למגיש הראשי.

החשיפה תהיה בכל העולם!

ג'ו

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
לכל חברי מועדון החמש וחובבי הרכב באשר הם שלום

"נושא מכוניות האספנות הינו נושא ראוי וחשוב , אין אף תוכנית שמתייחסת לנושא הנ"ל ולכן הקדשנו למכוניות האספנות מקום של כבוד בתוכנית וכך נמשיך לעשות גם בהמשך.

אלי אילדיס הודה במהלך התוכנית לארנון גלס ולניצן פרימור (שהביא את הסברה המדהימה שלו) .

חברי מועדון החמש - קבלו את התנצלותנו הכנה על כך שלא ניתנה תודה בשידור למועדון. טעות שלנו...

אוהבים אתכם הרבה"

צוות "המופע המוטורי"

טעות , ?!

תקנו את המעוות , אנחנו כבר שבעים מהבטחות !

לכתוב כאן התנצלות בפורום ולהמשיך לעשות צחוק מאנשים ,

לא בא בחשבון ,

תקנו ! , תשדרו , לא 3 , 4 ,5 , 6 שניות

הרבה דקות .

תנו קצת התיחסות לתרבות במדינה הזו !!!!!!!!!!!!!!!!

אך , אם המסך היה שלנו ולו רק במעט . שעה בשבוע ...

אולי פעם ...

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אם כבר משווים את ה"מופע המוטורי" (שם מטומטם אגב) לטופ גיר, אז שם מביאים רכבים נדירים ויפים ביותר רק כדי להציג אותם עשר שניות באולפן, שג'רמי יגיד שזה אוטו חרא. ואני לא שמעתי שם שום מילה על שיפוץ ושום תודה למועדון "XXXXXX Classics". מקסימום מזכירים אותם בכתוביות בסוף, ובמקרים יוצאי דופן אחד המגישים אומר "תודה למועדון XXXXXX על זה שנתנו לנו את הרכב", אבל זה רק כשעושים לרכב בדיקה יסודית.

ומי שהתאכזב מכך - תשמעו, באמת כל הכבוד לכם על כך שאתם משמרים היסטוריה מוטורית, אני אישית מאד מעריך את זה, אבל אין מה לעשות, התכנית עשויה בשביל הקהל הרחב, ואותו לא ממש מעניין לשמוע אתכם מספרים איך שיפצתם את הפרינץ 1000 או האופל רקורד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לכל חברי מועדון החמש וחובבי הרכב באשר הם שלום

כידוע לכם אתמול צולמו שתי התוכניות הראשונות של מגזין הרכב הישראלי החדש "המופע המוטורי". כמו בכל התחלה חדשה ישנם קשיים וטעויות שנעשות בתום לב וללא כוונה לפגוע באף אחד.

נושא מכוניות האספנות הינו נושא ראוי וחשוב , אין אף תוכנית שמתייחסת לנושא הנ"ל ולכן הקדשנו למכוניות האספנות מקום של כבוד בתוכנית וכך נמשיך לעשות גם בהמשך.

אלי אילדיס הודה במהלך התוכנית לארנון גלס ולניצן פרימור (שהביא את הסברה המדהימה שלו) .

חברי מועדון החמש - קבלו את התנצלותנו הכנה על כך שלא ניתנה תודה בשידור למועדון. טעות שלנו...

אוהבים אתכם הרבה

צוות "המופע המוטורי"

אייל פלד לשלטון - לפחות הוא משלנו !

ואולי צריך להשתמש במשפט הידוע : כל אשר תבקש מרגע השמע ה"קש "

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

תודה לכל החבר'ה המפרגנים.

התאכזבתי בגלל שציפיתי וכנראה טעיתי.

עכשיו אני מקווה שהנחמה תבוא עם ה-קלטת או ה-CD שיישלח אלי כפי שהובטח לי...

לגבי החברים הבאים "בתור" לצילומים אני מציע שידרשו תמורה.

(אם התמורה לחבר או למועדון זו החלטה של וועד המועדון).

אם מקבלים דבר בחינם לא מעריכים אותו , בטוח אם ישלמו יעריכו יותר.

תכנית "המופע המוטורי" הינה תכנית כלכלית לכל דבר וענין כולל תקציב רב ויש ביכולת ההפקה לתגמל את אלה שמקדישים מזמנם ומכספם.

בברכה ובהצלחה לחברים ולתכנית המוטורית החדשה.

http://www.cars-old.com

בקרו באתר שלי ותתרשמו מכל שלבי השיפוץ של הרכבים

פורסם

למרות שאני לא במועדון אני יכול לקבל את הדיסק/קלטת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ארנון ידידי היקר

אני מאד מבינה את התיסכול, ואני מסכימה שלא התנהגו אתך כראוי, יחד עם זאת, מי שהיה אתך בקשר הטעה אותך והאמן לי לא במזיד.

התכנית הזאת עוברת חבלי לידה, וגם הם לא ממש סגורים על עצמם לגבי הקונספט .

בכל מקרה התכנית הזאת אין לה תקציב מי יודע מה, יתרה מזאת, עד כמה שלנו קשה לקבל, תכנית מוטורית היא לא ממש פופולרית, ונוצרה ההזדמנות במה לנו ולתחביב שלנו.

לפני ששוללים מן הראויי לתת למפיקי התכנית, לתקן מצב מסויים וגם לפרגן לא מעט.

חברים יקרים, זו רק ההתחלה, תנו לזה צ'אנס.

אתם מכירים אותי ואת דעתי לגבי השתתפות בקידום מסחרי ללא תמורה, אני בין המחמירים.

במקרה הזה, אבקש אורך רוח וצ'אנס

אירית

פורסם

אירית ידידתי

לא כל תכנית מטיסה צוות לחו"ל לצילומים תראי את הצילומים שנעשו בחו"ל ותביני שהם לא צריכים לעמוד בצמתים לבקש נדבות....

גם אלה שנותנים את הרכבים בחו"ל לא מתנדבים....

יש לתכנית גם ספונסרים .

ארנון

http://www.cars-old.com

בקרו באתר שלי ותתרשמו מכל שלבי השיפוץ של הרכבים

• תוכן חדש...