Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.MB QUART לא פשטה רגל אל נקנתה ע"י מקסוניקס.

ב.לא קונים סאב מארה"ב בלי לשמוע. ב2000 ש"ח יש פה בארץ אחלה של סאבים , פשוט בזבוז אמיתי לקנות מחו"ל ב 2000.

אם היית אומר לי סאב של 4000-5000 וצפונה הייתי מנסה למצוא בחו"ל אבל ב 2000 יש הפרש מחירים קטן מה שכן בארה"ב אין מבחר אמיתי לסאבים SQ במחירים כאלו.

לך על פייז היי גרייד או מק אודיו מקסימוס ותהיה לך גם איכות וגם אחריות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

MB QUART יש גם בארץ אתה מוזמן לסגולה בפ"ת לקאר-טון (ליד שפילמן-טויוטה) להתרשם

יש לו גם הרצץ, קיקר, קליף דיזיין, ועוד מלא סאבים בתיבות שאפשר לשמוע.....

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

פורסם
בגלל שאני קונה מארה"ב בלי לשמוע את הסאבים שאני יקנה

ציון,

אתה עושה טעות! לא קונים רמקולים ליפני ששומעים אותם! כל אחד ממליץ לך כאן על פי טעמו האישי, ולכן ההמלצות הן רבות ומגוונות. תן לאוזן שלך להחליט איזה סאב לקנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אוקיי כמו שאני רואה יש הרבה סאבים..אבל האם משהו פה יכול לסדר לי רשימה של חנויות שאני יקנה מהם והם גם ישמיעו לי את הסאבים המדוברים!

אני גר בחדרה אז אם יש משהו קרוב סבבה אם אין אז תל אביב והסביבה

תודה

פורסם

מבין השלושה שרשמת היחידי שמתקרב איכשהו לסאבים שניר הציע הוא האינפיניטי פרפקט אבל הוא לדעתי SQ ולא SQL

אם אתה מחפש SQL תלך על הפוקל, את הדראגסטר אפילו לא הייתי שם באותו המשפט עם המילה "יוקרתי"

IDQ12

או W7

או השיווה של אודיו אדיר נראים לי כאן בתור ההמלצות הכי טובות לSQL

אם תצליח למצוא סאב ישן של סרווין שנקרא vega vega אחד כזה של 15 אינטש - יעשה לך עבודה ייייייפפפפהההה מאוד בתיבה הנכונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועוד כמה חברות שאני לא מכיר אותם כמו AUDIO SHIVA וכאלה שאני לא מכיר,ואתם אמרתם שהם איכותיים,אבל כל אחד זורק לי משהו על סמך האוזן שלו,בגלל שאני קונה מארה"ב בלי לשמוע את הסאבים שאני יקנה,אני מבקש מכם דעה מגובשת על סאב בתקציב,או אם אפשר עד התקציב שאמרתי,זה יוריד ממני כמה אבנים מהלב.

תודה על ההתחשבות

מודה לכם

ציון

ציון, צר לי אך אנחנו לעולם לא נוכל לגבש דיעה.

אודיו לרכב שווה מבחינתי לאומנות כי לכל אחד יש טעם אחר ולא מה שלי נשמע טוב הוא בהכרך יהיה מתאים לך.

בהמלצות שרשמתי לך ישנם סאבים שלא הייתי שם אצלי ברכב, אבל למען ההגינות הם הומלצו על ידי כי הם עומדים בקטגוריה, ואני יודע להעריך מוצר טוב שאני נתקל בו.

לא תתפוס אותי לעולם שם סט של פוקאל ברכב, גם אם זה יהיה בחינם, אבל אתה תראה אותי לא פעם ממליץ על סחורה מבית היצרן הזה, כי אני מנסה לגבש איזשהיא המלצה מתאימה לתקציב וזו המלצה מקצועית ולא אישית.

ניר

under construction..

פורסם

אם תצליח למצוא סאב ישן של סרווין שנקרא vega vega אחד כזה של 15 אינטש - יעשה לך עבודה ייייייפפפפהההה מאוד בתיבה הנכונה.

זה לא CERWIN VEGA(שם החברה),(שם הדגם) VEGA? (לידע אישי)

MX-5 NC

פורסם

השאלה שלך.

הסאב הוא של חברת סרוין ווגה. והדגם הוא ווגה ווגה.

התוב על המימברנה ווגה באדום. והכיתוב הוא במאונך.

וזה סאב SPL

אגב איזה מגבר מדובר.?

כי לחלק מהסאבים המדוברים צריך הגברה בריאה במיוחד!!

בין 1500 ל2000W RMS נטו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טוב בוא נצמצם את האפשרויות של הסאבים בככה שאני יגיד לכם מה אני רוצה מהסאב:

1)איכותי

2)מדוייק וחזק מבחינת עוצמה

3)נציללל ככה שיהיה חזק ונעים לאוזן

4)שתהיה לו הגברה מכובדת ולא קצת(מבחינת RMS)

5)אמין ושלא ייהרס מהר!!

מקווה שתעזרו לי לבחור את הסאב "על עיוור" הכי טוב שאני אמצא..כי אני לחוץ לסאב..כדי להשלים עוד יותר את המערכת

תודה

פורסם

יש לך את הקאפה פרפקט.

מדויק

350 RMS ישנם חברי פורום שאומרים שאפשר לספק לו יותר. לא ניסיתי. עדיין.

נצילות 96DB

זה מהניסיון שלי.

ניב

לא חותם

פורסם
יש לך את הקאפה פרפקט.

מדויק

350 RMS ישנם חברי פורום שאומרים שאפשר לספק לו יותר. לא ניסיתי. עדיין.

בשבוע הבא בתקווה יהיה לי זמן סוף סוף להתקין את המונו ושלי יתחיל לקבל 663RMS. :)
פורסם

יש עוד הצעות אני רוצה סאב איכותי וחזק נטו לא רק בומים,לא שמעתי בחיים את אינפיניטי,וכמו ששמעתי בפורום זה לא מתקרב בכלל לסאב SQL זה סאב שנוטה לSQ אבל יותר SPL אז יש עוד הצעות?.

אני רוצה הגברה של 400 RMS מינימום! או דאבל סאב אבל השאלה מהההה,אני מזכיר לכם אני לא שומע את הסאב אני קונה כי אין לי זמן לנסוע ולהתחיל להקשיב להם זה ייקח לי שנה!,בנוסף אני רוצה שהסאב ישתלב יפה עם הקומפוננט ולא יבלע אותו!-זאת אומרת לא נצילות גבוהה יתר על המידה...,ואם כל כך קשה לכם לבחור לי סאב אז תגידו לי איזה סגנון באס אני אוהב,מה אני אוהב לשמוע וכו' אני מכיר אותכם,אתם יכול לעזור לי הכי טוב שאפשר..

תודה

פורסם

אתה שוקל לקנות "דאבל סאב" של לפחות 400 RMS ומצפה שהוא לא יבלע את הקומפוננט?!

אגב, האינפיניטי ממש לא לכיוון של SPL

וקח בחשבון שאתה צריך להביא לסאב החדש שיהיה לך הגברה בריאה שלא תהיה זולה.

ניב

לא חותם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...