Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה מהעגן שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת, מזאת אומרת נזילה מהעגן שמן?

הרי עם יש משם נזילה , זה אמור לנזול תמיד לא?

איך זה הגיוני שזה מתחיל לנזול רק אחרי נסיעה מסיומת?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

כן יש שמן על הריצפה, ורואים גם מאיפה הוא יוצא, מחר אני אמור להגיע למוסך בשביל להחליף את העגן שמן + האטם שלו

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

כי יש לי אופציה להביא את החלק הזה בחינם, והוא במצב יותר טוב

אז למה לא להחליף על הדרך?

אחרי פירוק והרכבה של העגן שמן, צריך למלא שמן מחדש?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

הפילטר שמן חדש, השאלה עם בגלל הההחלה של העגן, צריך להחליף את כל השמנים מחדש..

יש סכנה בזה שנוזל לי שמן? לסוע למוסך ולהוסיף איזה ליטר שמן לפני זה? שיהיה לביטחון...

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

או קיי זה יבדק מחר לפני הנסיעה למוסך, ועכשיו בגלל שמרוקנים הכל, ומוציאים את האגן שמן, צריך להחליף גם את הפילטרים ולא רק את השמן מנוע?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש לציין שמדובר על מנוע שהורכב מפירוק לפני מספר ימים, ובסבירות רבה, שלמנוע הוחלף מסנן שמן ושמן מנוע, לפני התנעתו, אם כי לא ניתן לדעת זאת, אלא אם פותח השרשור היה במקום.

בגלל העלות השולית, של מסנן השמן והשמן, מומלץ להחליף את שניהם,לאחר החלפת אגן השמן, ליתר ביטחון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אכן כן מדבור על מנוע שהורכב מפירוק לפני כמה ימים, ואכן כן הוחלפחו כל השמנים והמסננים למינייהם

או קיי תודה לכולם מחר על הבוקר נסע למוסך ונכניס את האוטו להחלפת עגן שמן + מסנן שמן + שמן מנוע

תודה לכולם.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

ישנה אפשרות לנקז את השמן לתוך כלי נקי ולהחזירו למנוע , לאחר החלפת הקרטר + האטם .

אל תיהיה בטוח שהנזילה היא דווקא מאטם קרטר. זה יכול להיות גם ממקום אחר, יותר בעייתי , כמו למשל ממחזיר שמן בקרנק . תבדוק ויזואלית אם הרצועת טיימינג לא ספוגה בשמן (אגב האם הוחלפה לפני הרכבת המנוע? אם לא , תחליף )

פורסם
ישנה אפשרות לנקז את השמן לתוך כלי נקי ולהחזירו למנוע , לאחר החלפת הקרטר + האטם .

אל תיהיה בטוח שהנזילה היא דווקא מאטם קרטר. זה יכול להיות גם ממקום אחר, יותר בעייתי , כמו למשל ממחזיר שמן בקרנק . תבדוק ויזואלית אם הרצועת טיימינג לא ספוגה בשמן (אגב האם הוחלפה לפני הרכבת המנוע? אם לא , תחליף )

הנזילה בטוח משם, רואים מאיפה מטפטף, יש הצתברות של שמן שם.

למה שהרצועה תהיה ספוגה בשמן? וכן היא הוחלפה לפני הרכבת המנוע.

לנקז? החלפת שמן זה לא עולה הרבה גרושים, שווה לנקז ולהסתכן בהכנסת שמן מלוכלך?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אתה אף פעם לא יכול לראות בוודאות מאיפו מטפף, כי כל האיזור שם מלא בשמן . יתכן מאוד מצב , שהנזילה היא ממקום אחר , השמן שנזל אכן מצטבר באיזור חיבור הקרטר ומטפטף משם . אפשר לראות בוודאות , רק אחרי שטיפת האיזור , ורצוי כשהרכב על הליפט . רצועת טיימינג תיהיה ספוגה בשמן , כשיש נזילה ממחזיר שמן קידמי ,כפי שכתבתי .

לגבי החזרת השמן הישן - שאלת אם אפשר וקיבלת תשובה. אני הייתי מחליף בכל זאת .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...