Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כשאני מתדלק בתחנות עמוסות אני שם לב לעובדה שהמשאבות השמאליות המיועדות לרכבים שפתח התדלוק שלהם נמצא בצד הנהג כמעט פנויות ואילו המשאבות הימניות שפתח התדלוק בצד הנוסע עמוסות,מה שהביא אותי לחשוב האם יש שיקול כלשהו בבחירת היצרנים למיקום פתח התדלוק מלבד השיקול התכנוני ?

פורסם

אני חושש שהדשא של השכן פשוט ירוק יותר,מכיוון שזהוא הטור שלך אתה חושב שהוא יותר עמוס.

בקשר לשיקול בבחירת המיקום,אין לי שמץ של מושג.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
אני חושש שהדשא של השכן פשוט ירוק יותר,מכיוון שזהוא הטור שלך אתה חושב שהוא יותר עמוס.

בקשר לשיקול בבחירת המיקום,אין לי שמץ של מושג.

אני לא חושב כך מכיון שבחנתי את התופעה בעשרות תדלוקים ושמתי לב שלרוב המכוניות פתח התדלוק בצד הנוסע

פורסם

בדרך כלל ברכבים מסחריים הפתח תדלוק בצד של הנהג. מניסיון עם (למיטב זכרוני ברובם הפתח בצד הנהג): קאיה פרג'יו, טרנספורטר, טרנזיט, יונדאי H100 , רנו קנגו, GMC סאוונה, יונדאי H1 וכו'.

אסף

פורסם
גם סוזוקי סוויפט זה רכב מסחרי :lol:
מסתבר שגם אלמרה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פתח התדלוק נמצא בצד השני של המפלט.
ומה עושים ברכבים שיש אגזוז בכל צד?

וברכבים שיש 2 אגזוזים בכל צד?

אני יודע שברכבים מסחריים יש בד"כ דלת הזזה, וכדי לא למנוע מצב שאי אפשר לפתוח אותה במהלך התדלוק, תא הדלק נמצא בצד הנהג ולא בצד הנוסע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
פתח התדלוק נמצא בצד השני של המפלט.

כל השרשורים מתקשרים היום הא?

(ראה שרשור: למה האגזוז באמצע?)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אני יודע שברכבים מסחריים יש בד"כ דלת הזזה, וכדי לא למנוע מצב שאי אפשר לפתוח אותה במהלך התדלוק, תא הדלק נמצא בצד הנהג ולא בצד הנוסע.
תגיד את זה למתכנני הברלינגו :lol:
פורסם

פתח התדלוק נמצא בצד הנוסע, כי זה הצד שפונה למדרכה (או למשאבת הדלק) כשחונים.

כשמדובר ברכב שמיועד בעיקר לשווקים בהם ההגה ימני (רוב הרכבים שמוצאם מיפן), הפתח יהיה משמאל, שהוא צד הנוסע הבריטי והיפני.

ברכב שתוכנן בעיקר לשווקים בעלי הגה שמאלי, הפתח יהיה מימין (צד הנוסע).

• תוכן חדש...