Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בשביל חבר (שלא יחשדו בי שאני מתקרב לפחנוע הזה...:wink: ) וכל עזרה ועצה תבורך

קודם כל המכונית (טריוס שנת 98') לא עוברת טסט בגלל פליטת גזים.

הסיבה - המכונית אוכלת שמן בכמות של ליטר לכל שני תדלוקים. חלק אומנם בורח מנזילה, אבל הרב כנראה נשרף.

הומלץ לא לעשות אוברול + תיקון של הנזילה כי זה יוצא יקר יותר ממנוע משופץ.

התקבלו שתי הצעות להחלפת מנוע, שתיהן לגבי מנועים מפירוק מחו"ל. אחת של 9K ש"ח והשנייה של 6K ש"ח. שתי ההצעות לא מתייחסות למצב המנוע שיגיע כך על פניו אין הבדל בין ההצעות.

לאחר שכיסינו את החלק האומנותי נעבור לשלב השאלות:

1. כמה ניתן (אם בכלל) לחסוך ע"י חיפוש עצמאי של מנוע מפירוק בארץ ואם כן היכן?

2. מהיכן יכול לבוא ההבדל בין שתי הצעות המחיר (להוציא את האפשרות שאחד מהם יקרן ו/או השני פראייר).

3. האם יש המלצה למוסך טוב לדהייטסו באיזור ת"א רבתי?

4. כל עיצה ותובנה אחרת אם יש נא להעלות.

תודה רבה על תשומת הלב ואני מבטיח באחריות שיותר אני לא אתחבר לאנשים עם טריוס!

עפר

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדקתם שלא מדובר בבריחת שמן מהמחזירים בשסתומים?

בדקתם קומפרסיה?

ניסיתם להעריך את עוצמת הנזילות? אולי רוב הבריחה היא משם?

הצריכה הזו גבולית. היא לא היסטרית. יש יצרנים שמאפשרים צריכה של קילו שמן לאלף ק"מ, ויכול להיות שההבדל בין צריכה תקינה לצריכה המדוברת הוא בסה"כ מדברים קטנים כמו נזילה והחלפת מחזירים.

כמה קילומטראז' המנוע עשה? עבר התחממות או טראומה אחרת?

פורסם
בדקתם שלא מדובר בבריחת שמן מהמחזירים בשסתומים?

בדקתם קומפרסיה?

ניסיתם להעריך את עוצמת הנזילות? אולי רוב הבריחה היא משם?

הצריכה הזו גבולית. היא לא היסטרית. יש יצרנים שמאפשרים צריכה של קילו שמן לאלף ק"מ, ויכול להיות שההבדל בין צריכה תקינה לצריכה המדוברת הוא בסה"כ מדברים קטנים כמו נזילה והחלפת מחזירים.

כמה קילומטראז' המנוע עשה? עבר התחממות או טראומה אחרת?

תודה על התגובה, אני אבדוק (כי בשבילי כל מה שכתבת זה סינית...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...