Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה לפולקסווגן פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איפה אפשר לקנות הכי בזול מראה שמאלית לפולו 2003(רצוי חלק מקורי)?.

קיבלתי הצעה של 1000 ש"ח-כולל צביעה לצבע הרכב(הכיסוי מגיע בצבע יסוד),התקנה ומע"מ.

האם זה מחיר סביר?

(יש צורך בהחלפה רק של החלק החיצוני של המראה ולא את כל המנגנון)

בתודה

ניר

NIR .Y

פורסם

יש ברעננה בן אדם שאם אני לא טועה קוראים לו גרשון ויש לו מוסך פחחות שמתמחה בפולקסוואגן ולכן גם יש לו חלקים די בשפע...

בעיקרון, תלוי איזה חלקים בדיוק במראה אתה צריך להחליף, אבל אצלו אתה תמצא גם משומשים במצב טוב מאוד.

לצערי, טלפון או כתובת מדוייקת אין לי (זה שאני זוכר את המקום בראש לא עוזר כ"כ...)

אתה מוזמן לפנות לג.ג.ג מוסך מורשה צ'מפיון ברעננה ולבקש את הטלפון שלו. הוא לא פחח "מורשה" של פולקסוואגן, אבל הם ממליצים שם רק עליו (קומבינות ישראליות מצויות).

בכל אופן, קח את הפרטים שלו ותבקר אותו, אם אתה מהאיזור.

נ.ב

הפחח עצמו הוא לא גרשון, אלא בן אדם מבוגר ומאוד מאוד ישר, שלא יחפש להחליף לך חלקים במראה שלא צריך (מנסיון).

הוא נמצא באיזור קניון רננים, קצת לפני.

פורסם

מה הבעייה ללכת למגרש פירוק ולרכוש אחת משם - הוא גם ירכיב לך אותה.

מהיכן אתה בארץ, אם אתה מהצפון יש לך את הפירוקיות שבדרך לכרמיאל על הכביש,יש משהו כמו 4 פירוקיות,כמו כן יש לך כפר יאסיף,שפרעם ...יש המון במרחק של 20 דקות מהקריות.

150-200 שקל מקסימום.

פירוקיות במרכז הארץ = מחירים אחרים לגמרי.

פורסם

ניר שלום

ברשותי גולף שנת 2000 כסופה.

לפני שנה וחצי בערך,שברתי את החיפוי הפלסטי של המראה השמלאית (המנגנון והזכוכית לא נפגעו) , כמובן שהתענינתי בחברה כמה עולה החיפוי ושערותי סמרו כאשר אמרו לי את המחיר, 530 ש"ח לפני צבע ולפני מע"מ.

עשיתי סיבוב במתחם המוסכים הישנים של רחוב המסגר ולמוסך הרביעי שנכנסתי (חשמלאי) שלף אחת מהעובדים מראה בצבע כחול כהה , הוא מכר אותה תמורת 100 שקל , הצבעי מהמוסך ליד לקח לי עוד 50 ש"ח לצבוע לצבע המדויק של הרכב, ועוד 30 ש"ח להרכבה בחנות מראות.

סה"כ 180 שקל, לפי דעתי שווה את השעתיים שביזבזתי על ריצות.

אייל

• תוכן חדש...