Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע כללי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו 19 1992 (לא הקצרות) ואני רוצה לעשות לרכב פחחות וצבע כללי יש לרכב צבע דהוי בגג וחלודה בגג ויש כמה מכות ממש קטנות רציתי לדעת כמה זה יעלה לי בערך לעשות פחחות וצבע כללי ומיקצועי תודה למגיבים

פורסם

אני יכול להציע לך את הפחח/צבעי שלי, הוא הכי זול שתמצא,עשה לי כמה עבודות בבלנו ובסונומה

שנישרפה בגלל קצר בלוח השעונים,העבודות יצאו 10.לבחור יש מוסך לפחחות/צבע בבית.

בדוק מחיר אצלו ובעוד מקומות אני בטוח שתופתע.

הטלפון שלו 054-5659978 שמו חאדר הוא נמצא בעיר רמלה.

אפשר לצלצל גם היום,אמור לו שאתה לקוח של דוד המכונאי מרחובות.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יצחק , הצעות מחיר אי אפשר לתת מרחוק , גם לא נתת תמונות , למרות שזה לא עוזר , צריך לבחון את העניין מקרוב .

קיבלת הצעה לפחח , גש לעוד פחחים - תעשה השוואת מחירים - ותבחר את מה שיתאים לך .

בהצלחה .

פורסם

השאלה היא כמה מקצועי אתה רוצה שיהיה וכמה אתה מוכן להשקיע.

השאלה מה זה מקצועי בשבילך?!

אני יכול לאמר לך שצביעה לא מקצועית נעה בין 1500 שקל עד 3000,4000 תלוי בפחחות ובחלודות ועוד...

צביעה מקצועית אתה מדבר כבר על 8000 ומעלה ...וזה גם תלוי בכל מיני דברים נילווים...

פורסם
אני רוצה לישמוע רק הצעות מחיר
יצחק, בסופר אפשר לבקש רק דבש ללא העוקץ.

אצל הפחחים/צבעים, מה לעשות, חייבים להגיע עם האוטו.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...